Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
s1999xx
üzenetére
felmegy a java az apt-al, de a java 64 bites, ami nekem nem jó, az eclipse meg hibaüzenettel el sem indul. hivatalos oldalról lett letöltve. nem kell nekem spéci debian, a Banana-n is debian van, ezért tettem fel a PC-re is ezt, hogy ne legyenek kompatibilitási gondok, a PC-n fejlesztett szoftver fusson a Banana-n is. lehet egyszerűbb lenne az ubuntu, fogalmam sincs a Linuxhoz, mint írtam.
köszönöm a segítő szándékot, nagyra értékelem, de nem akarom én ezt a problémát önerőből megoldani (erre sem időm, sem energiát, türelmem meg végképp nincs), hanem keresek valakit aki megcsinálja nekem fizetség ellenében. úgy néz ki már találtam is egy kollega jelentkezett privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Spórolós topik
- Call of Duty: Warzone
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest