Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
s1999xx
üzenetére
felmegy a java az apt-al, de a java 64 bites, ami nekem nem jó, az eclipse meg hibaüzenettel el sem indul. hivatalos oldalról lett letöltve. nem kell nekem spéci debian, a Banana-n is debian van, ezért tettem fel a PC-re is ezt, hogy ne legyenek kompatibilitási gondok, a PC-n fejlesztett szoftver fusson a Banana-n is. lehet egyszerűbb lenne az ubuntu, fogalmam sincs a Linuxhoz, mint írtam.
köszönöm a segítő szándékot, nagyra értékelem, de nem akarom én ezt a problémát önerőből megoldani (erre sem időm, sem energiát, türelmem meg végképp nincs), hanem keresek valakit aki megcsinálja nekem fizetség ellenében. úgy néz ki már találtam is egy kollega jelentkezett privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest