Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon
    Korrektor

Sziasztok!

Jo ideje van fent 9-es debian a gepemen mate desktop-pal es compiz-zal, es az elso naptol kezdve van egy visszatero jelenseg.
    GUI-val rendelkezo appok neha "not responding" allapotba mennek, elsotetednek (gondolom a mate vagy a compiz valami funkcioja ragad be), vagy siman eltunnek (crash).

A gyakori jelensegek:
    - A Docky boot utan neha elindul, de amint megnyitok egy bongeszot, kilep. Ujraindites uten minden okes.
    - A caja ablakai elsotetednek, es nem valaszolnak.
    - A desktop menu elsotetedik, es csak egerre reagal, billentyure nem.
    - A bongeszok (chromium alapuak foleg) crash-elnek.

Ritka jelenseg, hetente egy-ket alkalommal jon elo valamelyik, de rendszeres.

Valakinek van otlete, hogy milyen logokat nezzek, vagy merre keressem a hibat?

ui.: Fedora-nal, CentOS-nel nem csinalja, igy a hardver hibat egyelore kizarnam.
    Nem telepitettem semmilyen extra appot, vagy idegen lib-et.
    Valoszinuleg nem a compiz okozza, mert akkor is jon, ha Marco / Compton kompozitorra valtok.

Nem válasz a kérdésedre, csak megjegyzem mint észrevétel, hogy a legtöbbek akik valami bugot vagy egyéb perfomance problémát érzékelnek Debianon, az általában GUI vagyis inkább DE releváns.
    Nekem wm alatt semmi ilyesmi jellegű gondom nincs soha, pedig néha én is jól megkínzom a rendszert.)

Új hozzászólás Aktív témák