Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Az a 4giga valóban csak 3,7giga a valóságban. De hagyjuk a gyártók marketing méretmegjelölését. Csak, hogy értsd, bambano valóban mélyen érti a Debiant, én laikusként használom másod disztróként.
Az első linken vannak a live disztrók különböző asztali kezelő felületekkel, Cinnamon, XFCE, stb. Az igazából neked nem kell, a második linkem a net iso, a 200MB körüli, ha valaki mondjuk nem akar kezelő felületet, akkor azzal telepíti. Amit bambano említ, ahhoz lehet hasonló, de ahhoz már mélyebb tudás kellhet, nem csináltam még ilyet, de mint mondtam a hardveredet sem ismerem. Biztosan utána kell nézned, miként megy az a hálózati telepítés, még akár a netinstallos telepítés is lehet bonyolult kissé.

A 2gigás live iso-k telepítése számít inkább kezdő/laikusok számára is könnyűnek. (ha magamból indulok ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest