Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Egyébként itt a skype telepítése, ahogy látom, már 9-re is leírják, hogyan telepítsheted. Ha zavarnak az ilyen telepítésekkor előjövő
függőségiproblémák, akkor vagy a nem alap programokról mondj le vagy a Debian használatáról.még egy leírás a skype installról
itt meg még egy sudo fix
Igen régen telepítettem már Debiant, de az előbbi ablakba valóban nem írtam be a root jelszót, hogy legyen sudo-m! Tudom, hogy nem helyes így, kezdőknek főleg, de mégis így csináltam, mert az Ubuntu alapúaknál megszoktam a sudozást, így Debiannal is úgy akartam használni.
Itt és itt olvashatsz a gksu-ról, ha nagyon érdekel utána olvashatsz, miért tudsz azzal belépni és sudo-val miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Rally
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest