-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Egyébként itt a skype telepítése, ahogy látom, már 9-re is leírják, hogyan telepítsheted. Ha zavarnak az ilyen telepítésekkor előjövő
függőségiproblémák, akkor vagy a nem alap programokról mondj le vagy a Debian használatáról.még egy leírás a skype installról
itt meg még egy sudo fix
Igen régen telepítettem már Debiant, de az előbbi ablakba valóban nem írtam be a root jelszót, hogy legyen sudo-m! Tudom, hogy nem helyes így, kezdőknek főleg, de mégis így csináltam, mert az Ubuntu alapúaknál megszoktam a sudozást, így Debiannal is úgy akartam használni.
Itt és itt olvashatsz a gksu-ról, ha nagyon érdekel utána olvashatsz, miért tudsz azzal belépni és sudo-val miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi