Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Háát, miután megcsináltam a sudo-t, működött a skype telepítés. De a hivatkozásra azt írta Server not found. Azért kellett egy sudo apt-get install -f is előtte, de az Ubuntun is kellett. Ami probléma még, hogy mindig kijön a képernyőkímélő, ubuntuban nem jött, ha néztem egy videót, ha online, ha gépről. És a bejelentkezésnél elég volt a jelszót beírnom, alapból az én nevem volt előre kiválasztódva. Fagyás még nem volt, Nem néztem sok mindent meg, de elég ránézni az mkvtoolnix-re, valami hatos verzió van, pedig már vagy 11-nél tart. Visszatérve én debből az új Skype-ot telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest