Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Nálam is az megy már azóta, mióta utoljára írtam. Fent van még persze a KDE is, de nem nagyon használtam azóta sem. Egyszer-kétszer be lett indítva, de inkább ez az i3 megy.
Egyelőre nekem is nagyon bejön ez a tilinges wm. Nincs semmi faxni, csak a lényeg. Erre vágyom már régóta, csak a löket hiányzott (köszi Iscariah!), hogy nekiálljak, meg pár hét szabadidő. Persze van mit dolgozni rajta, hogy olyan legyen és úgy működjön, ahogy én szeretném, de mivel most nyáron van egy kis időm, ráérek ilyesmikkel szórakozni.
Az i3 mellett felraktam és használom a spammer által sokat emlegetett ranger fájlkezelőt is (legalább egy hete nem láttam gui-s fájlkezelőt!), meg persze az eddig használt Kate helyett a vim megy (atya ég, miről maradtam én le eddig!); az is nagyon jó! Még majd neki kell esnem a rxvt-unicode beállításának is (hol kezdjem el?), mert egyelőre még a Konsole az alapértelmezett terminál, de a ranger nem él teljes értékű életet ebben. Nézegettem, hogy az eddig használt Okular pdf-olvasót is lecserélem mondjuk apvlv-re, ami vim-es keybind-ekkel működik. Szóval van meló ezerrel; azt se tudom, melyiket állítgassam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honda topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Creality Nebula Camera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest