Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Én laptopon használom, itthon küldő monitorral, suliban a sajátjával. Elején magától felismerte, ha rákötöttem, és átrakta a képet, de egy ideje nem akarja valamiért, de egy script-tel megoldottam. A fejlesztés részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de ha ubuntu alatt meg tudtad oldani, akkor itt is menni fog. Energiagazdálkodás szerintem egész jó, de biztos, hogy tudnék még rajta egy kicsit javítani. Winem VB és TW teljesen jól használható. DE-ket majd ajánlanak mások is, én KDE-t használok, nekem nem nagyon volt megoldhatatlan problémám vele, de ahogy olvastam, néha előfordul. Most ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Life is Strange
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs