Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Hogy kell használni a ldd parancsot? Most nézem rosszul írtam tegnap.
Nem az /usr/local/share/lib helyre csinált könyvtárat, hanem az usr/local/lib helyre a python könyvtárba.. Itt van az amit nem talál a pythonhoz. A binaris verzió meg az az usrl/lib helyre teszi. Akkor itt is oda kellene tenni h működjön sztem.
Akkor is ugyanazt kell csinálni amit tegnap írtál?
"az LD_LIBRARY_PATH környezeti változóba kell beletenni a könyvtárat:
export LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/share/akarmi:$LD_LIBRARY_PATH"
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az /usr/local/share/lib helyre csinált könyvtárat, hanem az usr/local/lib helyre a python könyvtárba.. Itt van az amit nem talál a pythonhoz. A binaris verzió meg az az usrl/lib helyre teszi. Akkor itt is oda kellene tenni h működjön sztem.