Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen értem, ahogyan fogalmazol, biztosan a kezdő topikban másképp írnak!

"itt sem hiszem, hogy telepíteni bármit"
Bocs, de ez nem a hitéleti topik!
Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.Egyébként, ha nem vagyok guru, de Debiant használok és anomáliákat vélek felfedezni, még ha ezeket én is okoztam az LMDE2 sorce behúzásával- melyik topikba tegyem fel a kérdéseimet?

Csak, hogy örömet okozzak, egyre több kezdő telepíti a Debian 8- at! Csinálj nekik egy Jessie kezdőknek c. topikot és takarítsd át mindet oda.általában a kezdeti beállítások az első indításnál jönnek létre
Köszi ezt a már- már axiomatikus bölcsességet! Ilyent nem tanulnék a kezdő topikban, az biztos!a csecsemő első lépéseit általában születése után teszi meg - kb. ugyanaz
Szerintem ne fecséreld ezentúl guruságodat ilyenekre, mint én meg a többi kezdő!
jóccaka
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy, már letöröltem azt a teljes mappát, amit láttam, hogy ott volt, tehát oda telepítette valami valahogyan. Az, hogy nem hiszed, elég indiferens esetünkben.