- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88 #6885 üzenetére
Jogos a stabil ág, bár nemrég Jessie volt Sid.
Valóban, a gftp-gtk- nak van pár függősége.
(#6886) tlac
Értelek, tiszta, hogy csak a /home- ot szemeteli össze, de közben megnéztem a többi disztrót és ott nem települt semmi direktben a /home- ba, mint ez esetben, a trancmissiont simán feltette oda egy mappába. Egyébként valóban összezagyváltam a dolgokat, a /home azért van, hogy oda kerüljön, ami oda kerül. Kicsit irónikus is akartam lenni, csak vissza kéne raknom a régi aláírásomat.
Igazából a Win7 szemetelése se okozott túl sok problémát, mikor már pár hetes Linux nokedli voltam és megismertem a Gparted erejét!Egyik legélvezetesebb dolog a Linuxban, hogy ha elkezded megismerni kezdőként, simán föld körüli pályára állíthatod a Wint!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest