Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
Persze, hogy törvényszerű, hogy 600 gigásnak látja a wines lemezkezelő. Hiszen nem ismeri fel a Ext4-es fájllrendszert külső 3rd party program nélkül, sőt, csak a sajátjait (ntfs, vfat, fat32).
Nekem is annyival kevesebbet ismer fel, amennyit beállítottam. Ellenben annyit lát, hogy egészséges kondícióban van, és hogy RAW fájlrendszer
A sorrenben szerintem a grub konfigját kell módosítani, de majd egy expert leírja
Én annak örülök, ha nem akarja felismerni a gépen lévő másik két rendszert (Win8-1, Elementary OS),, azzal, hogy letiltom a grub.d-ben a probemod fájl futtathatóságát, és minden rendszer külön HDD-n van, így BIOS boot menüvel választom ki, meyik bootoljon be. (1 ssd, 2 hdd )
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest