- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Telepítettem ma a 7.8-at, de van 3 problémám.
1.
Van egy SSD amin win7 van, + egy 640-es HDD, aminek nagy része NTFS, 30GB helyet pedig kialakítottam rajta a Debian-nak. (win alól, lemezkezelővel zsugorítottam a kötetet, a felszabaduló helyet pedig a Linux telepítésekor három részre osztottam root, home és swap partíciókra). Az a gond, hogy win7 alatt most nem látszik az a kb 600GB-os NTFS partíció... csak szerintem kellene látnom, vagy teljesen törvényszerű ez így?2.
A Gnome csak safe módban hajlandó működni, szedtem le nvidia drivert (650Ti a kari) terminálban próbáltam telepíteni sudo-val, de valami kínja volt. Lehet ezzel kezdeni valamit?3.
Grub. a sorrendet kellene megváltoztatni, hogy a win7 legyen az alapértelmezett, mert az asszony nyarvog miatta, még linux fóbiás, de majd megszokja
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest