Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Csak rövid ideig használtam, vissza is fejlődött még az a minimal tudásom is a Mint miatt.
A 8- ast ki szeretném próbálni, de DE dilemma van valóban. Most, hogy alapból Cinnamon is van, erősen afelé húz a szívem egyéves ismeretségünk miatt. Majd meglátom, hogy netinstallal próbálom vagy inkább ezzel: debian-live-8.0.0-amd64-cinnamon-desktop.iso
Még a 2 éve hibásnak vélt routert is beüzemeltem nagy nehezen a netinstallhoz, de a tegnap esti meeting után utóbbi vonzóbb.
(#6605) spammer Régóta érzem ezt systemd okozta kedvetlenséget. Szerencsére az én szintemen semmit nem érzékelek ebből negatívumként! A tudatlanság boldoggá tesz?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest