Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
GTK-s programokhoz valami gtk2-engine-oxygen és gtk3-engine-oxygen nevű fájlokat kellett felrakni és máris rendesen néztek ki a gtk-s programok (iceweasel, gimp stb.), szóval nem volt itt semmi trükk.
Emlékszem, régebben nekem sem tetszett a KDE, mert nagyon a Windowsra emlékeztetett az alap kinézete, én meg friss linuxosként mindent akartam, csak win-kinéztet nem, így inkább a Gnome-nál kötöttem ki, ami akkor még két tálcát adott alapból. De most már kezd tele lenni a hócipőm ezzel a hülyékhez igazított kinézettel, meg a böszme nagy ikonokkal. Alig lehet benne beállítani valami, ráadásul azt is elég eldugottan.
Ami nem tetszik ebben a KDE-ben, az az erőforrás-pusztítása. Eszi rendesen a gépet sajnos. Most, egy kis Iceweasel mellett már 900MB környékén járok, a venti meg folyamatosan pörög igaz, alacsony fordulatszámon. Gnome-nál azért nem ment ennyit, meg alapból, bekapcsolás után alig 260MB volt a memória-foglalása, nem 550-600 körüli.A tearing probléma engem csak azért izgat, mert nehogy már 2014-ben (lassan már 2015-ben!) problémát okozzon a monitoron az, ha elmozdítok egy ablakot, vagy ha egy filmben oldalra pásztáz a kamera. Ezek olyan dolgok, amik már a Windows XP-ben sem voltak jelen nálam anno, akkor meg nehogy már 10+ évvel később ez probléma legyen még valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest