- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szia!
Nem kell testinget használni, teljesen felesleges lenne. Felrakod a stable-t, lecseréled a kernelt, a backportsban megtalálod a legújabb stabilat, ami 3.16-os. A jessie (ami jelenleg a testing) 3.16-ossal fog érkezni egyébként.
A testing repóval akkor lehetnek problémák, ha felraksz például onnan egy programot, aminek a függőségei mondjuk újabb pythont igényelnek, vagy más verziójú libeket stb. ami katyvaszt okozhat.
Én egyébként 3.16-os kernellel használom, amint kijön a 3.18, frissíteni fog (jelenleg a 3.17 a stabil a kernel.org-on, de ha jól tévedek akkor a páratlan verziójú kernelek nem jönnek debianra).
Testingből én 3 dolgot telepítettem: egy torrent klienst, SMplayert, meg az integrált INTEL meghajtóját, hogy ne legyen tearing az újabb HD videóknál sem.
Miután ez megvolt, "kikapcsoltam" a testing repót, szóval megmarad a stabil vonalon a disztró, ami fontos.
A lényeg: ha újabb kernelt is használsz (amit a wheezy-backportsból kell telepíteni) teljesen stabil marad a debian, tapasztalat.
A sebességgel én azt mondom nincs probléma, egy 5400-es vinyó van a gépben ezen van a debian, mégis bekapcsolás után biossal együtt kb fél perc alatt (miután beírtam a felhasználóm és a jelszóm is) már az asztalon vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest