Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Apple MacBook
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bambano
üzenetére
2 napja szívok vele, nem értek hozzá, és gyakorlatilag próbálkozásokkal (és baromi sok olvasással) sikerült életre keltenem 3 nap alatt FlexGet-et (mert minden guide egy frissítés miatt használhatatlan), hogy az letöltsön azt és úgy ahogy én szeretném. De fogalmam sincs, hogy miért, elindítom Daemon-t majd statussal megnézem megy, aztán 2 perc múlva már nem megy, fogalmam sincs, hogy most működik e, vagy sem, néha működik, néha nem. Nem kellett volna működnie, reggelre viszont mutatta, hogy megfelelő időpontokban berakta torrentet.
Letöltésnél meg olyan mappát hoz létre ami nem az enyém, holott be van állítva daemonnál a fhnevem, és abszolút lövésem sincs, hogy flexget, vagy transmission hibája e.
Mivel tényleg nem értek hozzá, azt hittem esetleg át kell írni valahol egy "root" stringet "fhnévre", de mivel ennél sokkal bonyolultabb részemről jegelem, így is többet szívtam vele, mint amennyit terveztem úgy, hogy aki ért hozzá 2,5 perc alatt megcsinálja többieknek egy guideban, szóóóval inkább várok még, mielőtt tönkre teszem a ketyerémet.
köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi