Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Épp ismerkedek az iptables-sel és akadt egy problémám. Egy alap tűzfalt, iptables szabályokat akartam összerakni úgy,hogy mindent tiltok és utána egyesével engedek át mindent, amire szükségem van. Teljesen jól ment egészen addig, amíg kiszolgáló szerepkörben volt a gép, amin ezt csináltam. Ugye ha kliensként használom az itthoni szerverem, akkor az OUTPUT láncon egy random port megnyitásával kezdeményez kapcsolatot egy távoli szerverrel csak hogy az iptables-ben le van tiltva minden így nem tud kapcsolatot kezdeményezni. Ezt hogy tudnám kivédeni? Lényegében torrentezésnél tűnt ki ez a dolog, mert amint ACCEPT-re raktam a teljes OUTPUT láncot, egyből elkezdett föl-le tölteni... Ha esetleg egyesével kéne tiltanom a dolgokat az OUTPUT láncon, akkor miket ajánlanátok, miket tiltsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs