Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Épp ismerkedek az iptables-sel és akadt egy problémám. Egy alap tűzfalt, iptables szabályokat akartam összerakni úgy,hogy mindent tiltok és utána egyesével engedek át mindent, amire szükségem van. Teljesen jól ment egészen addig, amíg kiszolgáló szerepkörben volt a gép, amin ezt csináltam. Ugye ha kliensként használom az itthoni szerverem, akkor az OUTPUT láncon egy random port megnyitásával kezdeményez kapcsolatot egy távoli szerverrel csak hogy az iptables-ben le van tiltva minden így nem tud kapcsolatot kezdeményezni. Ezt hogy tudnám kivédeni? Lényegében torrentezésnél tűnt ki ez a dolog, mert amint ACCEPT-re raktam a teljes OUTPUT láncot, egyből elkezdett föl-le tölteni... Ha esetleg egyesével kéne tiltanom a dolgokat az OUTPUT láncon, akkor miket ajánlanátok, miket tiltsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest