Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék létrehozni egy olyan felhasználót ami csak egy mappába van engedélyezve, hogy írjon a többit csak olvashassa és futtathassa.
Van egy Rstudionevű szerver, ami egy Debian 6-oson fut és mellette maga az RStudio nevű alkalmazás.
Próbálgattam már máskor, is usereket létrehozni, úgy, hogy a ki induló mappa közös legyen, eddig nem nagyon jött össze sikeresen.próbálkoztam már a useradd-al és az adduser parancsokkal, de nem találtam egy megfelelő példát ami nagyjából eltudnék menni.
Ezt csak user szinten lehet korlátozni, vagy meg lehetne oldani csoport szinten is?
Nekem az tökéletes lenne, és sokkal egyszerűbb.A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest