Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk
    Jómunkásember

Lehetséges. Azért álltam át a Debianra mert nekem is teleszaladt a t...m az Ubuntuval. Annyira elegem lett az új verziók szarságaival, hogy inkább hagyom a fenébe. Valahogy én azt érzem bennük, hogy még ami stabil az sem az. Ezt nem tudom pontosabban elmondani. Itt legalább ami működik az valóban működik is. Hiába a Wheezyt használom még akkor is stabilabbnak tűnik mint a végleges Ubi. A Unityről meg már nem is beszélek bár tudom, hogy az egyéni szoc. probléma.

Hát igen. Nekem az ottani féléves release kiadás nem tetszik, hogy ha törik, ha szakad, akkor is kiadjuk a rendszert, mert ez van előírva. Véleményem szerint ez a minőség rovására megy. Valahol az Intrepid Ibex után éreztem azt, hogy na ez nem nekem való.

Aztán jött az Unity, és az Ubis GF5200-as vga-val szerelt gépen az ikonok helyett fekete kockák voltak. Persze klasszikus gnome rendben volt, de mondom ez így nem frankó. Pont akkortájban kezdtük el használni a Debiant embended progira, na onnantól Ubinak lőttek nálam.

Csak a fene vigye az ezer éves csomagjait a stabil ágnak. ;]
    Bugos a KDE, régi a kernel. Áhh. És ugyanazok a bugok vannak benne, amik már márciusban is benne voltak, azóta sem javult semmi. Testing ágban pl jó a kde és van friss kernel, de több dolog meg nem jó és pont tegnap halt meg a rendszer vele...

Új hozzászólás Aktív témák