Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Köszi
, már szét is néztem majd ha teljesen kész lesz a konf ezt tolom fel utoljára, demó verzióba elég kezelhetőnek tűnik amire nekem kell.
Sajnos annyira nem vagyok profi, hogy mindent parancssorból toljak.

Ám közben felmerült egy másik kérdés.
Hogy és hol tudom be állítani azt, hogy mikor beloggolás után betölt a rendszer automatikusan elinduljon a teamwiever nevű progi?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, már szét is néztem majd ha teljesen kész lesz a konf ezt tolom fel utoljára, demó verzióba elég kezelhetőnek tűnik amire nekem kell.