Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Köszi
, már szét is néztem majd ha teljesen kész lesz a konf ezt tolom fel utoljára, demó verzióba elég kezelhetőnek tűnik amire nekem kell.
Sajnos annyira nem vagyok profi, hogy mindent parancssorból toljak.Ám közben felmerült egy másik kérdés.
Hogy és hol tudom be állítani azt, hogy mikor beloggolás után betölt a rendszer automatikusan elinduljon a teamwiever nevű progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest