Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
Egy beléptető terminált teszteltem. Semmihez semmilyen jogosultság se kell, mert csak elindul, nyilván jelszó nélkül belép egy akármilyen felhasználóval, elindítja a Firefoxot és betölt egy webes felület, ahol a csatlakoztatott NFC-olvasóval a felhasználók ki/be tudnak csippanni.
Zárójelben megjegyzem, hogy ha root-tal lépne be jelszó nélkül és illetéktelenek hozzáférnének, akkor is mi a legrosszabb, amit tudnak csinálni? Max hazavágják az aktuális gépet.Egyébként tökéletesen működik Win10 alatt, csak jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha kukáznánk a Wint. Hobbiztam picit

Nem tudom mit akarok a Debiantól (Linuxtól úgy amblokk), világ életemben Windowsoztam, de még itthon is van egy laptop, amin Win10 mellett ott van a Debian 12 és ha csak netezni kell, akkor az utóbbit indítom el. Valami nagyon csábító van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest