Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - Gaming notebook topik
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Apple MacBook
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Debian GNU/Linux

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

ubyegon2

üzenetére

Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.Nem igazán van fogalmam a hálózati biztonságról és konkrétan torrentezek (legális dolgokat osztok meg), így van bennem egy ilyen ösztönös tartás, hogy torrentezés közben betámadják a sérülékeny rendszeremet. Ami talán egy beavatott-tabb személy részére sületlenségnek hangzik, vagy mégsem, nem tudom, jobbnak érzem a békességet.
Így a VM-be felrakott Stablehez hozzáadtam a backports repókat és upgradeltem, majd neten nézelődtem, hogy van-e valami kerülőút a frissebb csomagok Stablere telepítéséhez, de valszeg nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
 - LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
 - DX Racer fekete gamer, irodai szék
 - Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.