- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
senki66 #4506 üzenetére
Elnézést, ha rossz szándék jött át, fordítva kívántam. Tehát, ész nélkül valóban bármeddig cserélgetheted, sosem lesz jó. A másik topikban látható, hogy legalább 3x cseréltetted.volt Vengeance LP, Kingston, majd Vengeance megint (a sima Vengeance-on ugyanazok a chipek vannak, mint az LP-n).
Jelen topikban írtad, hogy mindkét RAM hibátlan, ha az első slotban van. A 3 napos csere kizárólag hibás termékre vonatkozik. A nyolc napos elállás webshop esetén meg bármire. Személyes szerződéskötéskor meg semmit nem köteles senki visszavenni, ha az hibátlan, egy napon belül sem.
Itt nyilvánosan kijelentem, hogy nagyon szívesen letesztelem a RAM-od, akár egy hétig is, hogy hibátlan-e, ingyen és bérmentve. LGA775, LGA1366, LGA1156, LGA2011, LGA1155, AM3, AM3+, FM1, FM2 - amelyik rendszerrel csak szeretnéd. Azt nem ígérem, hogy az LGA775-ös rendszer EP45C-DS3 lesz. Ha hibátlan, akkor könnyen belátható, hogy a végtelenségig cseréltethetted volna, sosem lenne jó a lapodban. Ha hibás, akkor meg az 5 év garancia alatt bármikor kicserélik, ha nem tévedek. Emiatt nem érzem úgy, hogy miattam bármiről is lecsúsztál volna.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest