- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Aktív témák
-
westlake
félisten
ha win alol emeled a memoria sebesseget, akkor jobb esetben menni fog stabilan.. rosszabb esetben instabilla valik a gep es a stabilitastesztek kivagnak hibaval... legrosszabb esetben csontra fagy a windows..
ha bios-bol emeled a sebesseget, akkor jobbesetben megint csak mukodik tokeletesen, rosszabb esetben instabil lesz windows alatt.. megrosszabb esetben a win betoltodes kozben szetfagy..legrosszabb esetben pedig a gep mar elsem tud indulni, ilyenkor csak valamilyen vesz gombkombinacio segit (hogy a legutolso stabil beallitasokkal induljon a gep) vagy csak a cmos clear marad...
feszultseg emelestol altalaban stabilabba valnak a memoriak, de egy bizonyos szint folott ez a visszajara fordul es a feszultseg emelesevel csak romlik memoria stabilitasa..(nem ugy ertem, hogy veglegesen romlik)
biztos van minden chip-nel egy olyan hatar, hogy afolott meghalnak.. en mindig el szoktam menni a vegletekig, de memoriat meg nem oltem meg..
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest