Legfrissebb anyagok
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legtöbb modul elindul alacsonyabb feszen is SPD szerint, csak vannak, amelyek 1.8V-n némi droppal már nem. Például az én CellShockjaim nem indulnak el 1.8V-n, így CMOS klír után egy mezei Geil Value-val indítok, majd BIOS-ban adnom kell egy magasabb VDimm-t, aztán kiszed, berak, és utána mehet a dolog. Az említett Ballistix-ekkel szerintem nem lesz ilyen gond, legalábbis nem olvastam még, hogy vki belfutott volna ilyenbe. Ez egyébként akkor szokott elődordulni D9-es Micronnal szerelt modulok esetében, ha magas feszen voltak nyúzva, és megnőtt a feszigényük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest