Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugylee
tag
Én is vaciláltam sokat, h mi legyen. Végülis M4 mellett maradtam, kb 10 perce döntöttem.
Bemegyek Vyborba, senki. Tovább a reptér felé, barakk már kifosztva. Átfutok a kifutón és a hangárok mögött be a tűzoltó épületbe. Épp egy bakancsot próbálgatok mikor hallom, h vki jön le a fémlépcsőn. Egyet leszedtem, egyet megsebeztem jól. Vissza kimegyek, kötözés, aztán fel a a létrán a tetőre. Lenézek az üvegtornyon de csak egy hullát látok. Vissza le és a kifutó felöli ajtón be, a lépcsőn ott egerészik még 2 vitéz. Pár másodperc múlvak ők is távoztak az élők közül. Ranged scope Mosin meg 2 M4 volt náluk, bili, terepruha, szal nagy betyárok lehettek.
Na, gondoltam megyek a dógomra. Lépek v kettőt, hát egy negyedik jön szembe. Kérdem "friendly", nincs válasz. Ezzel jegyet váltott a szopórollerre, nála egy duplacsöves vadászpuska volt, persze full jelmezben ő is. Mennék tovább, egyszerre puff... elment az áram. Szal mákom volt.
Namármostkéremszépen, ha nem M4 van nálam 60-as tárakkal, lehet, h futás lett volna a vége. És tuti nem öltem volna négyet. ACOG, hangtompi, kitámasztó, rövid távon über, médiumig elmegy mert pontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák

- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest