Legfrissebb anyagok
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
Tegnap újra kezdtem, totál semmim nem volt, odamegyek egy sráchoz akinek szintén semmije, mondom hi, integetek, agyonvert ököllel. Újrakezdés, jön egy csaj, integetek, volt nála egy sörétes, követett mindenhová, megkérdeztem mi kell neki, food, mondom oké, rakok le, a következő kép "you are dead". Szóval mocskos állatokkal van tele a játék, sajnos. Egyébként valamilyen szinten az emberi természetet szimulálja, ha lenne ilyen kataklizma, szerintem a játékban történt dolgok mind gyerekjátéknak tűnnének, ahhoz képes ami a valóságban lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest