Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

DokiBaxxi őstag válasz  gabee jr

üzenetére gabee jr

üzenetére Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt 
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

Aktív témák
		- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt
 Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt