-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #5619 üzenetére
Túl korán örömködtem, így megöltem a firekeepert, ráléptem szegény fejére.
-
psycroptic
őstag
Az jó, ha nem adja be a trófeát egy befejezésre? Most a the end of fire-t toltam végig, de nem kaptam meg a trófeát.
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #5613 üzenetére
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #5614 üzenetére
Mekkora egy ritmustalan genyó.
-
psycroptic
őstag
Most meg Gael szivat...
-
psycroptic
őstag
Na meglett ölve Midir. Kb. 18. nekifutásra. És varázslóval, amivel még mindig nem vagyok teljesen elégedett. De öröm van!
-
Šolaire
veterán
válasz
psycroptic #5610 üzenetére
Aki az első résszel kezdte abban van jó adag nosztalgia is. Nekem a kedvenc részem az első. A 3. Részre a bossok nagyon sokat fejlődtek.
-
törölt tag
válasz
psycroptic #5606 üzenetére
Az jó eredmény, én az első 30 próbánál hozzá se tudtam szólni nagyjából. Ekkorra jutottam át a második fázisába.
-
Šolaire
veterán
válasz
psycroptic #5608 üzenetére
Bocs. Első részbe van. [link]
-
Šolaire
veterán
válasz
psycroptic #5606 üzenetére
Nekem valamiért nem annyira jött be ez a harc. Kalameet a kedvencem.
-
Šolaire
veterán
válasz
psycroptic #5604 üzenetére
Van hp bőven neki.
-
psycroptic
őstag
Midir nagyon genyó.
-
Woodslave
félisten
válasz
psycroptic #5601 üzenetére
Úgy értettem kihívást kerestél még jobban akartad szivatni magad.
-
Woodslave
félisten
válasz
psycroptic #5599 üzenetére
Ng+ sokkal könnyebb ott jobb lett volna kiserletezni. Bár nem tudom mi a cél.
-
psycroptic
őstag
Asszem hülyeség Volt a pontjaimat újraosztani a Ringed City elött. Gondoltam kipróbälom a mägus buildet és majd a DLC-ben jól begyakorolom mielött NG+-ba lépek. Egyelöre még csak szopok vele a démonok-näl, de nem adom fel! Lätok egyébként fantäziät a varäzslós kasztban, de eddig a dex-es kiosztäs jobban bejött.
-
törölt tag
20 óra után az alapjátékban megvolt minden boss (kivéve az utolsót, de őt majd csak a dlc-k után, hogy szép legyen az elsötétedő lezárás).
Meglepően könnyű volt a mai trió.
Bajnok Günter második próbálkozásra (1. próbálkozásnál 1 mm csíkja maradt és túlságosan grídi voltam).
A herceg elsőre lazán ment.
A névtelen királybácsi harmadikra adta meg magát.Ezekkel xboxon szenvedtem. 5-10 próbálkozás volt mindegyik. Itt, hogy fix 60 fps van, sokkal egyszerűbb minden (boxon 20-30 között szenved). Na meg persze az is hozzá tartozik, hogy a ds3 volt az első souls játékom és azóta már lett egy kisebb tapasztalatom.
Még gyorsan körbejártam az első DLC-t és már csak a két bosst kell meglátogatni. Friede kisasszonyra nagyon kíváncsi vagyok. Nála eltöltöttem sok időt boxon. A terv az, hogy harmadikra ő is békéljen meg a sorsával PC-n is.
A ringed city dlc-t konzolon félbehagytam és midir + gael bácsiig el sem vittem. Szóval rájuk még nagyon kíváncsi leszek.
Az elmúlt ~3.5 hétben pöppet megszaladt a Dark Soulsozás, de még mindig ez a legjobb trilógia számomra az összes játék közül.
-
wierra
senior tag
válasz
#10186752 #5596 üzenetére
Nekiültem és hetedik próbálkozásra sikerült találni a sárkánypecsenyét.
Statok 119 óra játék után, ill. sárkányölő setup.
Összes boss-t jégre tettem.
-
psycroptic
őstag
Lenne valaki aki ps-en segítene ezzel a trófeával? Nem tudom mennyi időt vehet igénybe, de biztos gyorsabb lenne, mint offline farmolni.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
psycroptic #5591 üzenetére
Érdemes újraosztani a pontokat, és használni olyan item-eket, amelyek növelik a loot esélyét. Nekem magas luck-al, gyűrűvel, coin-al is sok óra volt. Pont ez az item ami a legnehezebben szedhető össze.
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #5590 üzenetére
Ez is szopós lesz, olyan sűrűn esik, mint a lottón az ötös...
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic #5589 üzenetére
Megvan. Catacomb of Carthus
-
MageRG
addikt
válasz
psycroptic #5587 üzenetére
A covenant cuccot lehet farmolni a nagy csontiktól is.
-
psycroptic
őstag
Ha jól látom, akkor az egyik pyromancy-hez farmolni kell a mound-makers covenant-ban. Ezt nem lehet valakivel leboltolni valakivel itt a fórumon, hogy harmincszor leölöm és mindenki boldogan távozik?
ez a pvp rosszabb, mint a nameless...
-
Woodslave
félisten
válasz
psycroptic #5583 üzenetére
Dehogy kell. Nem gondolom hogy kamu. Csak elsőre én annyit szívtam ezekkel.
Ulthanito. Ott a pont
de első játékra el se jutottam addig.
-
psycroptic
őstag
válasz
#10186752 #5579 üzenetére
A madár az már nem volt probléma, hanem a csávó a legvégén mindig maradt neki 4-5 ütésnyi élete és egy óra próbálkozás után már feladtam. Puha voltam hozzá. Na majd a következő végigjátszásban, megint egyedül esek neki. Köszi a tippeket neked is!
(#5581) Woodslave:
asszem rögzítette a PS4 a videót, ha gondolod feltöltöm, hogy hogyan vertem le, habár azzal még mindig nem hihető, hogy hanyadik próbálkozás...
-
Woodslave
félisten
válasz
#10186752 #5580 üzenetére
Miután végigtoltam az összes dst me bloodbornet. A 3-at meg bbt kétszer újra kezdve nem számítva az ng+. Már nem voltak problémák ezek de azt hogy elsőre leverje vki ezeket számomra elkepzelhetetlen kategória. (nem azt mondom hogy kamu mert nyilván van akinek mennek)
-
törölt tag
válasz
psycroptic #5574 üzenetére
Az azért nice.
Én már nem emlékszem, hanyadjára vertem le, de nem volt egyszerű menet. Szerintem amúgy az egyik legnehezebb boss az alapjátékban.
-
törölt tag
válasz
psycroptic #5572 üzenetére
Szerintem a következő körben próbáld meg nyugodtan egyedül.
Az első fázisa egy vicc, csak a madár fejét kell ütni, négy öt rábaszás, és staggerel.
A második fázisban a trükk pedig az, hogy relatíve közel kell hozzá maradni, és baromi jó ütemben gurulni. A többi bosshoz képest annyi a nehezítés, hogy egészen sajátos ritmusa van a második fázisnak, a támadásait pont egy kicsivel később vagy előbb indítja, mint a többi boss, így a gurulást teljesen más ütemben kell csinálni.
Amíg arra nem áll rá az agyad és a kezed, feküdni fogsz.
-
psycroptic
őstag
-
wierra
senior tag
válasz
Mehetsz bármerre, ill. később is visszamehetsz bármelyik helyszínre, ahol gyújtottál tábortüzet.
-
Woodslave
félisten
válasz
Azt mondod hogy a dancert első próba a lotrich tesókat meg második próbára verted le? Nem semmi basszus. Nagy mágus vagy
Bár gondolom komoly ds előéleted van
-
wierra
senior tag
válasz
psycroptic #5572 üzenetére
Első fázisa nem bonyolult, kevés moveset-et alkalmaz. A fázis titka, hogy váltogatni kell a célpontokat. Amikor támad, akkor Nameless-t kell figyelni, egyébként meg a sárkány fejét ütni.
Második fázisnál pedig türelem és a távolság megtartása a kulcs.
Egyik boss-t se elsőre, de mindet egyedül vágtam le.
(kivétel Midir... Őt még életben hagytam... Egyelőre)
-
psycroptic
őstag
Ez a szemét névtelen királyfi, elérte, hogy feladjam az offline életemet. Mindig maradt neki a végén~4-5 csapásnyi élete. Egyszerűen túl béna vagyok hozzá. Valaki aztán segített és meglett elsőre. Eddig mindet levertem nagyobb gond nékül, de ez feladta a leckét. Még a dancer is megvolt elsőre egyedül.
-
törölt tag
válasz
psycroptic #5543 üzenetére
Kipucoltam mindent. Már csak a boss volt hátra és szerencsére megjelent az a majom (zokon vettem, hogy 1x lerúgott az első részben és azóta mindig kinyírom szó nélkül, ha látom). Meg is murdelt.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
BüszkeeSAAAS #5560 üzenetére
Ha pvpzel és bent vagy egy covenantban , akkor ha nyersz kapsz különféle covenantos itemeket. Minden covenantnal mást. Ezekkel a covenant "főnökénél" tudsz szintet lépni és egyedi tárgyakhoz, varázslatokhoz tudsz hozzájutni amikhez máshogy nem. Platina szempontjából is érdekes ez, szinte az összeshez jár achievement/trophy.
Npc küldetéseknél is kapsz a végén valami jó itemet, fegyvert. Lásd: téma összefoglalóban. -
törölt tag
-
MageRG
addikt
válasz
Ha hiányozna a megfelelő idegállapot, akkor online módban menj neki a 2. DLC-ben annak a bossnak, ami egy templomban vár...
Egyébként a PvP gyakorlatilag egy külön játék. Csak inkább annak való, aki valamennyire már kiismerte a játékot. -
Šolaire
veterán
válasz
Nem olyan vészes azért. Sokkal élvezetesebb emberek ellen harcolni szerintem.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
BüszkeeSAAAS #5556 üzenetére
Pontiff bossharc utáni területen lehet kulturált keretek közt harcolni, aréna jelleggel. Ott aki csal azt kifingatjak seperc alatt. De a random invaderek általában csalnak pcn. Néha ketten jönnek ellened, stb.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
Hát úgy hogy mostmár nem kell elmenni ng+2-ig hogy jó gyűrűk legyenek nálad elég elmenni a 2. Dlc-be a +3-as stamina és havel gyűrűk ott vannak.illetve Gundyr lelkéből lehet még csinálni jó gyűrűt.Ja hogy pc.igen ott vannak csalók.
-
Šolaire
veterán
válasz
Pc. Sok a csaló. Van hogy laggol az online rész.
-
BüszkeeSAAAS
tag
Az online módban van egy két játékos akik úgy tűnik kifogyhatatlan staminával rendelkeznek ,hogy lehet az ,hogy én néhány (5-6) csapás után nem bírom tovább se védekezni se támadni? Némelyik online ellenfél meg kvázi vég nélkül támad meg bukfencezik sokszor 2 kezes fegyverekkel?
-
BüszkeeSAAAS
tag
Még a játék elején volt egy fegyver amit "hegesztettem" de nekem is olybá tűnt ,hogy a tisztán fizikai sebzés hatásosabb.... na majd tesztelgetem még, köszönöm a választ! Egyelőre a kitartást meg az élet erőt növelem és még mindig azt a kardot használom amit a játék elején..... próbáltam más fegyvereket is ,de az ember méretű egy tonnás kardok túl lassúak a nyeles pengékről, meg bunkós botokról nem is beszélve,azokhoz baromira jó ritmusérzék és reflex kell, belém meg annyi szorult ezekből ,mint egy döglött macskába.... még így is elég lomha vagyok ,nem csoda 1 tonna lemez alatt, kipróbáltam alsó gatyában is , az már király fürgeség még nehéz fegyverekkel is ,de ha megsoroz egy aktuális ellenfél..... akkor kész, cserélhetek alsógatyát a tűznél..... Egyébként Penge Borisz néven futok ha valakinek rémlik a Blöff című filmből "ez a szőrös tökű orosz".....
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
Šolaire #5549 üzenetére
Részben a szint miatt is ,de inkább a játék kedvéért. Sejtettem ,hogy így működik, na majd figyelek kit mivel lehet jobban kiiktatni. Egy előnye volt ,hogy eltévedtem mire a papokhoz értem már olyan erős volt a karakterem ,hogy lazán lepofoztam minden ellenfelet az épületben, csóri papok úgy dőltek el mint a teke bábuk mikor tarol a golyó. Mondjuk a pap lovag szerkóban kb úgy is nézek ki ,mint az a golyó amivel házakat vernek szét
-
MageRG
addikt
válasz
BüszkeeSAAAS #5548 üzenetére
Vissza lehet alaktanítani a fegyvereket, de ahhoz is egy farmolható kő kell.
A sebzést úgy jelzi a karakterlapon ahogy írod, de a védelmek miatt nem ennyit fogsz sebezni. Én úgy vettem ki hogy a full fizikai sebzés jobb, mint a megosztott sebzés. De ez attól függ, hogy fejleszted a karakteredet.
A legtöbb fegyver sebzése skálázódik valamilyen tulajdonságoddal (leggyakrabban STR és DEX).
De ha te ezeket a statokat nem fejleszted, vannak olyan upgradek (pl. raw) ami simán csak növeli a fegyver sebzését statoktól függetlenül.A csóri londori zarándok mindenképp kipurcan. Ez a dolguk, ha elvégezték küldetésüket. (szegény eleve azért lamentált, mert nem sikerült még meghalnia.)
Ha engedted hogy "kihozza a valódi erőt belőled", akkor a halála után lesz ott még valaki, akivel beszélhetsz. -
lbandi777
aktív tag
válasz
Woodslave #5550 üzenetére
Hát azért nyugodtan lehet próbálkozni.pl ha PvP.-zel is akkor jobb az Element mert sokszor tovább tart a meccs mint a buff,és ami nem mellékes ha gyorsan beviszel 2 találatot pl. áramos fegyverrel akkor 1 kis időre bénul az ellenfél.De pl.most van nálam blesed scimitar +10 ,40dex. 40 faith a karakter és erősebb mint a sharp +10 közben még az életem is tölti vissza ha sérülök és még buffolható is.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest