- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Sziasztok
Namless King-el harcolok, és tanácsot szeretnék kérni hogy mit csinálok rosszul. Az első phase -el nincs bajom, de a 2. valahogy elrontom. Csináltam róla videót is. Hátha valaki észrevesz valamit hogy mi az amit elrontok. Nemegyszer levittem az életét félig, meg lejjebb is, de valamit elrontok, és nem látom hogy mit. Ha valaki egy-két hasznos tanáccsal tudna szolgálni az nagyon jó lenne. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Mai felfedezés: van az a démon csávó Carthusban, ahol egy mimic chest is található az emeleten. Mint most kiderült számomra, nem kell feltétlen megölni a démont, elég, ha lemész egy emelettel lejjebb, felébreszted a csontvázakat és ők ki tudják nyírni. Gondolom ezért is vannak ott, csak eddig soha nem kalandoztam így, azt az egy csontot, ami a démon mellett éled fel, meg mindig kinyírtam vagy én, vagy a démon, úgyhogy sose tűnt fel, hogy nem csak engem támad.
-
MageRG
addikt
válasz
Bad Pritt #6589 üzenetére
Az Astora GS kicsit durvább ha sharp-ra infuseolod, ráfekszel a dexre, és úgy buffolod miraküllel.
Faith-hez meg érdekes lehet még a Sunlight straithsword (ezt most próbálom, egyelőre béna vagyok vele), vagy a lothric knight greatsword (de ehhez meg túl sok stat kell).
Amit egyszer még ki szeretnék próbálni, az Ornstein vagy a Nameless lándzsája. -
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem kísérletezgetni egy faith builddel, Astora greatsword blessed gemmel S scalinget tud faith-re, meglátjuk, hova fut ki. 50-es szinten még nem az igazi, rohadt sok staminát eszik ez a kard.
-
Mans20
addikt
Végre lecsapkodom a két démont Ringedben, várom, hogy kiírja nyertem, de még jött a harmadik. Behívtam segíteni valakit de még az elején hazament.
-
lanszelot
addikt
Aldrich Faithful covenant. Melyik covenant a legjobb? Maradjon ez vagy lecseréljem?
Mans20:
nem ott nem.
Tudom hogy úgy tuti offline leszek de nem szeretném a stem-t offline rakni. Gyakorlásnak teljesen jó nincs vele bajom csak jó tudni a szabályokat . Online játszani sokkal nehezebb mint npc-k ellen -
lanszelot
addikt
Offline vagyok, mert játékban be lett állítva, ahogy írtátok.
Viszont biztos hogy online karakterek, mert teljesen más területre teleportál.
Nem kérdez semmit, csak oda dob, ha akarom, ha nem.
Én lila vagyok, nem piros, nem kék, nem arany, a lila az mi?
Mound Makers az hogy néz ki? -
MageRG
addikt
válasz
lanszelot #6575 üzenetére
Offline-ban nem kellene más játékosokkal találkoznod. Gépi irányítású "játékosok" meghatározott pontokon lehetnek, akiket le kell győznöd. Ilyen pl. a katanás fószer Firelink előtt. Mások csak akkor jönnek ha ember alakban vagy (pl. Kirk a templomban).
Illetve te is tudsz behívni gépi segítőket, ha megtalálod a jelüket.Online a kék színű fantomok automatikusan beidézett segítők, akik a hostot (akinek a játékában vagytok) védik. Nekik a pirosakat kell legyőzni.
A pirosak invaderek, akiknek a hostot kell likvidálni.
Az arany és fehér játékosok a hostot segítik. Céljuk hogy közösen legyőzzék a terület főellenségét.
Van még egy frakció, a Mound Makers, akik ún. mad phantom alakban jönnek. Na, ők mindenkire támadhatnak. -
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6573 üzenetére
sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy életemben most először PVP -be játszottam. Nos a kérdéseim:
- mindég ők invadel-nek be úgy hogy a játékon belül beállítottam az offline módot. ez hogy lehet
- volt úgy hogy a host szaladt előttünk de nem akart verekedni
- volt úgy hogy egyszerre 3-4 ember támadt rám
- volt úgy hogy én és egy másik (ugyan olyan volt a színünk) egy másikra támadtunk ő szürke színű volt megöltük és ennyi volt. kaptam érte 80 000 soul-t
Jelenleg nekem ez egy nagy katyvasz nem értek semmit. Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi mit jelent, miért más a karakter aura színe (lila, kék, szürke, piros) . Soha nem játszottam online szóval ez nekem nagyon új dolog.
Van - e egyáltalán jelentősége a színeknek? -
Šolaire
veterán
Ezért jók ezek a játékok. Ennyi év után is vannak újdonságok.
-
Bad Pritt
félisten
Minden nap tanul valamit az ember: tudtátok, hogy az óriás, akivel össze lehet haverkodni az Undead Settlement toronyban, ellő a Farron mocsárig is?
-
Mans20
addikt
Van valaki itt sírhantolók névvel a játékban? Tegnap ott volt a Sullivan utáni helyen lila fantomként.
-
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6564 üzenetére
Sikerült!
Tehát:
- steam -et offline raktam
- A videó alapján megcsináltam a mentés berakását /allow integration/
- vissza lezártam amit ki kellett nyitni /disable integration/
- kalimpáltam kicsit, hogy mentsen a játék
- elmentettem a mentést
- töröltem a játékot, és a mentést /mindent/
- steam online, és újra letöltöttem a játékot
- kreáltam 2 új karaktert /fentiek alapján, angol szöveg #6558 /
- és vissza másoltam a mentést amit a törlés előtt mentettem
Így sikerült a 2ik karaktert /enyémet/ betölteni, és működik.
Elvileg így nem humbug, és nem bannolhatnak.Nem értem miért nem engedte a 2ik karaktert.
Ha bárkinek vissza állítás gondja van, így sikerülni fog.Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #6560 üzenetére
Leszedtem 2 nem legális verziót /először veletlen dlc nélkülit azért 2t/
Mind a 2 vel jó volt a mentés.
De az enyém a 2ik karaktert sehogy se látta.Megcsináltam a youtube-os humbugot, és igy az enyém is látja.
Ott azt írják bannolhatnak miatta, tényleg bannolhatnak?Arra gondoltam hogy tolom kicsit offline, hogy mentsen, törlöm és újra leszedem steam-ről, és úgy megpróbálom ismét bemásolni, hogy elfogadja e úgy.
Vagy így is bannolhatnak?Azért szöszölök ennyit, mert elkezdem, valami miatt vissza kell állítsam /win újra rakás , jatek hiba bármi/ és akkor megint nem fogadja majd el és úszik a teljes mentés.
Így pedig már tudnám, hogy hogyan, nem a hajam tépném 100 óra játék után kezdeni elölről. -
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6557 üzenetére
Így kell humbugolni, csak hogy ne legyen corrupted, de így is csak az egyiket látja LINK
"1) backup the current savegame file (located at {hdd}:\Users\{systemuser}\AppData\Roaming\DarkSoulsIII\{userid}\DS30000.sl2)
2) remove the current savegame file from savegame directory
3) start Dark Souls 3 again (when you enter main menu you should notice a message on the top right that instead of checking the savegame file a savegame file will be created)
4) create random character and leave the game as soon as you are able to play
5) in mainmenu pick load game and the list of your newly created savegame file will be shown (should be the only one you just created)
6) switch to the explorer and replace your current savegame with your old corrupted backuped one in the savegame directory of Dark Souls 3
7) switch back to the game and press load on the only available character in the list
8) wait patiently, the loading screen will appear again and it will never go away. BUT your harddrive is still doing lots of stuff (at least my did). Wait till the harddrive becomes silent again for at least 30 sec.
9) kill the Dark Souls 3 game through task manager and start it again
10) press continue and also your thumbs" -
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6555 üzenetére
Csak 1 mentés van.
Újjátékot kezdtem, de egy mentésbe rakja a 2 karaktert.
Nem continue-t kell nyomni, hanem load-ot, és ott van mind a 2. Övé és alatta az enyém.
Ha kivesszük a file-t, akkor neki sincs karaktere.
Vissza tesszük ott van mind a kettő.
Ha kitöröljük az övét, akkor csak az enyém van ott.
De ha áthozom az enyémre akkor nálam az övét tölti be.
Ugyanaz a steam-es.
Alapból el se fogadja az enyém, corrupted vagy mi.
Így kell humbugolni vele.
De ha vissza tesszük hozzá, akkor nála tökéletes.
Töröltük a profilját, majd toltam kicsit, hogy mentsen, de ugy se jó nálam. Akkor is az övé jön be.
Tehát valojában nem törli, csak a játékban nem mutatja.
Ami fura. -
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6553 üzenetére
Megvettem, és meg találtam.
A videó amit néztem ott nem láttam.A haveromnál toltam pár órát, és próbálom át hozni azt a mentést.
A gond az hogy az övé volt először, és az enyém utána /betöltésnél 2 külön karakter/
A gond az, hogy az ő karakterét tölti be, az enyém nem.
Nála kitöröltük az ő karakterét, és csak az enyém maradt.
De nálam így is az övét tolti be, pedig az mar elvileg nincs is. Hisz törölve lett a játékon belül.
/Mindent toroltem az enyémről, teljes appdata-roaming- DarkSoulslll konyvtárat/
Hogy tudom az enyémet megkapni? -
lanszelot
addikt
válasz
Šolaire #6546 üzenetére
Először is köszönöm szépen,
A kábel kihúzás nem megoldás.
Ha legyőzöm a boss-t automatikusan ember, tehát az se opció.
Steam offline mód se jó opció.
Beállításokban pc-n nincs lehetőség offline-ra állítani, csak konzolon van ilyen.
Épp ez a bajom, hogy nem lehet normálisan játszani pc-n, ezért nem tudom meg vegyem -e. -
lanszelot
addikt
Hello,
Gondolkozom hogy megveszem pc-re is a ds3-at.
Melyik a teljes, amibe minden benne van?
The fire fades edition vagy a goty vagy melyik?Illetve hogyan tudom offline játszani?
/Így is nehéz nem akarok trollokat/ -
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6543 üzenetére
Én dexessel toltam. Tényleg nem rábeszélni akarlak de olyan mintha egy külön játék lenne. Ne azt nézd hogy könnyű a bossharc mert nem teljesen csak erről szól meg nem te hívsz be segítséget hanem te mész be fantomként. Első rész után a 2. Rész online része maga a megváltás volt, a pvp helyszínek is nagyon jók hamar megtanulod az íratlan szabályokat, mert ha nem tartod be akkor egyből rádmennek és kinyírnak, iszonyú hangulatos mikor körbe leültök a többiek kettesével párbajoznak majd rádmutatnak hogy te jösz.
-
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6541 üzenetére
Pedig iszonyú jó móka. Fume knight ott elüldögéltem 30 óránál is többet, rengeteget nyomultam másokkal meg amikor szavak nélkül kommunikálunk nagyon ott van próbáld ki.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Šolaire #6537 üzenetére
Na majd következő nekifutásnál kipróbálom
Egy másik karakterrel, Entreriben már csak két DLC van aztán megpihen, sokat elvégzett már hűséges dupla pengéivel, megérdemli a pihenést.
Igen, közben a végére értem. Lothrictól féltem, de most szeretett az RNG, nem ütött le az oszlopon keresztül és csak a kezdésnél küldött célkövetőket. Cserébe 7-8 try ráment a Soulra a végén, pedig első két alkalommal halál nélkül öltem. Ti tudtátok, hogy tud parryzni?
Jó kis kaland volt és nem is rövid. Most egyszerre örülök és van némi hiányérzetem. Még ott vannak a DLC-k, de a történet valójában véget ért. Utólag kicsit sajnálom a sorrendet, most kellett volna az End of Fire befejezést választanom... -
Mans20
addikt
válasz
Šolaire #6537 üzenetére
Miután beléptem a szövetségbe, a jelet a helyére teszem , utána mit kell csinálni, hogy működjön is? Nem mindegyik jel villog hogy aktív, pl a sunlight covenant jele sem ha használom. A Sulivan utáni rész elég forgalmas, leginkább csak oda tesz a játék Aldich hívőként. A jel is villog, hogy keresi a megszállható viilágokat.
-
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6536 üzenetére
Npc-t én se szoktam de teljesen más hangulata van mikor engem behívnak segítő fantomnak gesztúrákkal kommunikálunk, pl ha a pálya elejétől besegítek és mutatom mi hol van stb majd ha legyűrjük a bosst meghajolunk egymás előtt nekem ez adja többek közt a játék sava borsát.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Šolaire #6535 üzenetére
Párosban már nem olyan, azért nem hívok be NPC-t sem. Eltereli a boss figyelmét, nyugodtan lehet inni és mögé sétálni. És annyira nem gyors, most is felszedek minden vackot, pedig értelme nem sok van. Elég lenne a kötelező gyűrűket felporszívózni.
Mondjuk Gaelnél lehet rápróbálok, nem egy könnyű fight, de nekem az a kedvencem.
Bár előbb a Cinder jön, most kivételesen a vége után megyek DLC-t csinálni. -
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6534 üzenetére
Jó gyorsan tolod. Én kedvenc bossoknál le szoktam állni besegíteni másoknak.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #6533 üzenetére
Na ezt nevezem én szorgos napnak és még nincs vége
Mai termés: Nameless King, Yhorm, Aldritch kétszer, Dancer, Ocelot, Gundyr, Dragonslayer Armor. Aki dőlt betűvel van írva, az elsőre halt
Így NG+2-n azért már nem viccel a névtelen. Cirka 85% életről oneshotol a kardkenegetős villám. A páncélnál a repkedő izék meg köcsögökHiába hal meg a boss, ha hátbalő az egyik és belehalsz nem adja meg a killt
Lehet ez csak nekem volt új info, de azért nah...
Ha minden jól megy estére 100% lesz -
Shadowguard
senior tag
-
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6528 üzenetére
Farron Keep én nem foglalkoztam a mérgezéssel végig dodge-oltam az egészet, felvettem mindent párszor meghaltam igaz de itt az nem számít.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
Fogsz 1 kést mondjuk a dagger-t 2 kézbe fogod L2 és végigszántod a mocsarat,gyorsabb mintha futnál.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Akkor nem tudom mit fogsz szólni a Demons Souls hoz ha kijön a remake. :D Ott a mocsár a lehető legszemetebb az összes rész közül. Ha játszottál esetleg már vele akkor tudod, ha nem akkor nem lövöm le a poént. :D
-
Shadowguard
senior tag
Találkoztál már Bunkóval és Taplóval?
Utána jön majd az igazi nehézség, ha bent vagy a tényleges városban. Bár Midir inkább csak meh, mint nehéz
Šolaire: Idegesít, hogy csak vánszorog a karakter
A mérgezés nem is zavarna annyira, ez jobban. Kicsit olyan ez, mint Midir és a végtelen HP-ja. Időhúzásnak érzem.
-
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard #6520 üzenetére
Mi bajod a mocsarakkal?
-
Mans20
addikt
válasz
Shadowguard #6525 üzenetére
Rohangáltam friede elől, rájöttem ütni is kellene végre. Ringed DLC-ben az első máglyánál vagyok. Eddig tűrhető, úgy tudom híres a nehézségéről, vagy majd a boss lesz az.
-
Shadowguard
senior tag
Nekem a második a legkönnyebb. Ha óvatosan játszol no hit az a fázis. Csak figyelni kell merre kószál Ms. Kasza. Ha messze van akkor kell ütni az öregfiút hátulról és csak a jégre kell figyelni.
Harmadik az bosszantó, én találtam ablakot ott is, de néha percekig kell kergetőzni mire hajlandó a megfelelő move-ot csinálni -
Mans20
addikt
Ez a friede azt hittem gyengédebb lesz, második fázis már nem ment egyedül ,és akkor még volt egy harmadik is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard #6520 üzenetére
Npc-vel Pontiff easy. Én is úgy kaptam ki egyszer, nem volt türelmem hozzá.
-
Shadowguard
senior tag
Hát... Azért aki felelős azért, hogy minden from soft játékba kell egy mocsár, ami mérgez és legtöbbször lassít is azt nagyon kitartóan tudnám püfölni egy vascsővel. De minden eshetőségre készen hogy esetleg közben hamar elfáradnék előkeresném a régi acélbetétes bakancsomat is.
Igen, ma keveredtem át Farron Keep-en és azt a helyet egyre jobban utálom, két napig csak azért pihent a játék, mert ez a terület következett. Abyss Watchernél nyugodtam csak le, elsőre nekiszaladtam és kapott egy LB spamet P1-ben. "Elmagyarázta", hogy ezt ne csináljam. Másodikra már szépen játszottam.
És találtam egy akkora ablakot rajta is P2-ben, hogy az hihetetlen
Van az a támadása, amikor húzza a kardot a földön, aztán a csík késleltetve begyullad. Ha folyamatosan hátrálsz akkor ennél a támadásnál megáll előtted és 3-4 ütés becsúszik a dupla karddal. Háromszor játszottam el vele
De utána halál nélkül kitakarítottam a lenti részt, no hit öltem a demon kinget és már Irythillben vagyok (közben volt három invaderem is
). Holnap jön az én drága, kedves, aranyos Pontiff barátom
Erősen gondolkozok rajta, hogy a játék során először beidézek egy NPC-t, ha van. Szenvedjen vele az
-
prime77
aktív tag
Huhú!
Na majd megnézzük ezt!
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírásodat és a segítséget.
Jó játéknak tűnik nagyon, ezért is gondoltuk pár napja a haverral, hogy meg kellene venni.
Ráadásul a steam-en most 75%-al le vannak értékelve a játékok.
Jó vételnek tűnik!
Köszönöm még egyszer! -
MageRG
addikt
válasz
prime77 #6510 üzenetére
mob = tucatellenség
boss = pálya végi főellenségMeg tudjátok azt csinálni, hogy a pálya elején a haver teteszi a jelét (ehhez a white soapstone kell, amit nyanya árul Firelink shrine-ban). Ha emberré változtál, akkor be tudod hívni a játékodba, és együtt apríthattok.
Ha ő meghal, akkor csak visszakerül a saját játékába, és újra behívhatod (akár úgy is, hogy ő odébb viszi a jelét).
Ha te meghalsz akkor szintén, de te is ugyanúgy visszakerülsz a pálya elejére, mintha egyedül játszanál (plusz újraélednek az ellenségek, elveszíted az ember formát).
Ha eléritek a főellenséget akkor a haver addig nem tud bemenni az arénába, amíg először te nem mész be. Ilyenkor a bossznak is több élete van. -
prime77
aktív tag
Köszönöm a válaszodat.
De én nem értem ezeket a "mobokat" meg a "bossokat."
Tehát akkor nem lehet menni úgy, hogy ketten megyünk a játék elejétől a végéig állandóan?
Tehát mondjuk mint a Sniper Elite 4-ben.
Ott végig lehet menni co-op módban az összes pályát.
Igazából belenéztem ma a játékba a youtubeon, de sehol nem láttam, hogy két ember megy egymás mellett és verik agyon az ellent.
Ezért is írtam ide be, hogy akkor hogyan is van ez? -
Shadowguard
senior tag
Mi a franc, ilyen sokan pvp-znek most vagy ilyen kevesen vannak már magas szinten, akiket invade-elni lehet? Amíg a Road of Sacrificetól eljutottam az első shortcutig a katedrálisban négyen jöttek rám... Mondjuk lecsaptam mindet (egyet szerencsével, Havel leesett a tetőről
), de attól még idegesít... Amikor egy köpésre vagyok a shortcuttól, invade és fight közben be is támad. Megvárhatná amíg végzek.
-
prime77
aktív tag
Srácok!
Van ebben a játékban lehetőség a többjátékos módra is?
Értem ezt úgy, hogy haverral vinni együtt ketten a játékot?
Vagy a történetet csak egyedül lehet?
Kérlek írjátok már meg, hogy ketten lehet ezt vinni?
Köszönöm szépen előre is! -
Mans20
addikt
válasz
Shadowguard #6504 üzenetére
Ja igen, elég baj, hogy a harmadik részre sem javították ezt. Nyilvessző is a faltól fél méterre beleáll a levegőbe.
-
Shadowguard
senior tag
Limitált, olyan 3-5 szokott lenni náluk, ha jól emlékszem. De az is bőven sok, Shirának egy darabot sem adnék (második DLC vége, kedves aranyos kislány)
Szigorúan nézve nem elsőre, mert egyszer már legyőztem, de NG+-on halál nélkül ment a Ringed City összes bossa. Pedig elsőre megijedtem, mert Argo egy Catarinást idézett. Szerencsére olyan lassú volt szegénykém, hogy háromszor megszúrtam mire megfordult.
Az oszlop nem mindig a barátod egyébként. Engem Lorian rendszeresen az oszlopon keresztül vert agyon -
Mans20
addikt
válasz
Shadowguard #6502 üzenetére
Ja azt hittem végtelen flaska van másoknál. Elsőre egyedül a boss, az nekem egy távoli dolog. Dancert legalább élveztem, hála az oszlopnak.
-
Shadowguard
senior tag
Áh, a küldetése miatt kell
Nekem nem volt vele gondom, de én dex builddel megyek. Egyszer katanával, egyszer a dupla karddal. Alapvetően lassú a fegyvere, csak azt a pontot kell megtalálni, amikor be tudsz ütni egyet. Nulla poise-a van, egy ütés megszakítja a támadását, szóval mehet a spam, annyi stamina kell, amivel hátra tudsz gurulni. Aztán megvárod a következő lehetőséget. Egyszer a flaskák is elfogynak nála.Én már NG+2-nél járok
Tegnap nagyot arattam, Süsü, Gael, Cinder zsinórban és elsőre.
És bármennyire is rövidre akartam fogni az utolsó kört mindenkit le kell csapnom a gyűrűs achi miatt...
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest