- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Üdv
Úgy döntöttem bele vágok ebbe a projektbe is ha már meg van a gépen vagy fél éve.
2. rész annyira nem jött be kb felénél rage delete volt... de az nem a game hibája
Warival kezdek mert miért ne. Egy videóban láttam régebben, hogy még az elején kiesett valami baromi nagy axe a srácnak, ha jól emlékszem 32 str kellett hozzá. De most nem találom azt a videót, tudjátok esetleg, hogy kit kell szénné farmolnom érte? Vagy hagyjam a francba mert lesz jobb később? A statokat hogyan osszam el? Vigor, endu, vitality str, ugye ezek kellenek ha jól sejtem de kb milyen arányban?köszi előre is a válaszokat a noob kérdésekre.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest