-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nálam a legnehezebbek, amihez mindig nagy fájdalmakkal lépek be, azok az endgame bossok:
Midir, Gael, Soul of Cinder, Frieda, Demon Prince, kb így ők.
Persze ez nem abban nyilvánul meg, hogy napokig verem őket, de ha már egy bossnak 5X neki kell futnom nálam az már a pain in the ass nehéz kategóriába tartozik. Midir is első találkozásunkkor csak 5. nekifutásra lett meg, én azt már sok próbálkozásnak éltem meg.
Most azon vagyok hogy elég erős legyek mire ezekkel találkoznom kell és minél kisebb gondot okozzanak. Ebben segítségemre lesz majd a +5-ös Vordt hammer + 50-re felhúzott str -
Rony949
őstag
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nameless King nekem is szenvedés volt. Viszonylag lassan tanulok és egyszerűen minden egyes támadása meg tudott lepni. Sokadjára meglett, ott már kb perfekt módon dodge-oltam.
Champion érdekes módon hamar meglett. 3-4. próbálkozásra meg is lett. Egyik legjobb boss harc a 3-ban szerintem.
Frieda-vál szintén nagyon meggyűlt a bajom. Egy teljes napot sikerült elb*sznom rá. Ez a három phase már tényleg túlzás volt az ingerküszöbömnek.
A Ringed City DLC-vel még nem játszottam, úgyhogy arról nem tudok még nyilatkozni. Egyszerűen mire kijött, addigra teljesen kiestem a Dark Souls rutinból és nem tudtam normálisan harcolni. Még a sima mobok is berekteltek, úgyhogy elnappoltam a kijátszását.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest