- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
vvega30 #4320 üzenetére
hát most nem tudom az általad említett oldalak pont mennyire árulnak hivatalos key-eket vagy mennyire nem, de tény hogy volt már emiatt bannolás. én csak szóltam, h nem biztos h megéri, nekem van több 100k értékű játékom steam-en, ha bant kapna tökön is szúrnám magam.
én is vettem már amúgy eleinte key-t innen onnan, sőt még ruszki key-es gémem is van ami nem is megy vpn szerver nélkül. de ezt csak nagyon eleinte használtam, azóta inkább nem.
ha mindenképp kell, érdemes lehet szűz steamre venni, azt ha bannolják se nagy baj... -
Yodamest
veterán
válasz
vvega30 #4172 üzenetére
Amit most a legutóbb megtanultam, hogy első végigjátszásra a warrior pure meele build a legkönnyebb és ezzel párhuzamban nagyon fontos, hogy ne pakolgasd össze vissza a statpontokat!
Próbáltam előzőleg egy amolyan pyro knight kasztot csinálni és elkezdtem húzni a spell statokat is, mert hát kell a pyrohoz, az attunementet is mert hát az is kell, de közben húztam a str-et is, hogy tudjak legalább egy nagykardot használni meeleben, de közben endurance is kellett, szóval ilyen 20-20-20-20-20 szerű buildem alakult ki és borzalmasan gyenge volt a karakterem. Semmiben nem volt erős, ez a játék pedig arra épül hogy egy dologban legyél igazán OP, de erre csak most jöttem rá igazán. Tanulmányi kirándulásnak jó volt.
Azóta kezdtem egy új warriort full pure meele Zweivel, Vordt hammerrel és brutálisan erős vagyok vele. Most vagyok irithill-ben és eddig csak a vigort, endurancet és str-et húztam, semmi mást. Szóval ezt a buildet tudom ajánlani. A claymore korán felszedhető, azt heavyre megcsinálod az is teljesen jó.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest