- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
batai15
félisten
Üdv, a stance fegyvereknel hogy hozható elő?
-
-
vhunor
őstag
Nem értem a kérdést. Ha
a kardra gondolsz, az ott hever a trón előtt. Felveszed és nyissznyassz. Más: egyébként néhány npc marha hülye helyre van eldugva.
Nekem Patches pl. nem jelent meg a katedrálisban (azt se tudtam, hogy benne van a játékban, utólag olvastam csak, hogy ott kéne tőrbe csalnia), és 30 óra után, teljesen véletlenül futottam bele Firelink Shrine tetején a hülye zsákfolyosó végén, mert hirtelen rossz fele indultam el. -
Šolaire
veterán
Cathedral letudva most farron keep-nél járok. Remélem sok van még hátra.
-
Peat;)
veterán
válasz
Döglött Róka #388 üzenetére
Mindig utáltam az útólagos módósításokat...előre kellett volna gondolkozniuk.
-
Döglött Róka
veterán
Kijött az 1.04 vele a az 1.06-os kalibráció.
Erősítettek a twinsword-ökön, a magic-en, és a short sword-ökön.
-
Krytec
tag
válasz
Döglött Róka #385 üzenetére
Hogy, lássam az fps-t meg a vga hőfokot nehogy gond legyen
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #384 üzenetére
Bal felsőbe na
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Skillpontokat kinél és hogyan lehet újraosztani?
Amúgy most kezdtem el a NG+ -t. Nem tudom, nekem valahogy rövidnek tűnt a játék. Mintha hamar végigértem volna rajta. 33 óra volt végigtolni, az előző részeknél tovább tartott az első végigjátszás.
Na nem baj, majd a DLC-k -
peternac
tag
Poise
Equip load
Sebzés: bal oldali érték az alap sebzés, jobb oldali a fegyver+adott statod bónuszaiból származó érték (pl. egy kard Strength-re A/B/C/... kategóriás bónuszt ad, akkor az alap sebzéshez hozzájön a karid Strengthjéből és a bónuszból számított érték)
Bónusz 5 szint (ezzel amúgy vigyázz, mert van egy kis hátulütője, de írja is a cikkben)
Amúgy érdemes a linkelt wikit olvasgatni, ha nem fontos neked, hogy egy-két spoilerbe belefuthatsz, ill. ha nem teljesen egyedül akarod felfedezni a világot. -
1m1s
tag
Sziasztok!
Kezdő DS játékosként lenne pár kérdésem (3. rész):
1. Statoknál a Poise miben jelenik meg leginkább, mire kell figyelni ennél a statnál, illetve az Equip load-nál mekkora az a határ ami még elfogadható?Látom van Weight ratio, gondolom ez se jó ha túl magas.
Fegyver statoknál a physical gondolom a sebzés, de van egy bal illetve egy jobb oldali érték, melyik mit takar?2. Hallottam hogy lehet kapni plusz 5 szintet, ezt pontosan hol és kitől?
Most hirtelen ennyi lenne a kérdésem, előre is köszi a segítséget!
-
-
mad1
veterán
Yhorms'ot hogy lehet megszerezni?mar a vegen jarok de sehol nem talalom....
Mas:
itt a pamcelokat nem lehet plusszolni?Mert amiket eddig talaltam xart nem ernek. -
Üdv srácok!
Nem vèletlen nem vagyok itt. Még mindíg blodeborne-ozok.
Majd ha az kész jöhet a ds, de addig nem akarok itt olvasgatni mert kb minden spoiler amiről itt szó van.
Remèlem egyszer átportolják a többi platformra mert aki ds fan az imádná.
Akinek meg van ps de eddig kimaradt a bb, az szerintem pótolja mert ez is nagyon jó játèk!
Mondhatnám azt is hogy kötelező és játszani KELL vele! -
nesh20
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #364 üzenetére
Fehér szappan - White Sign Soapstone azzal tudnak téged idézni leteszed a jeled valahová és ha online vagy megtudnak idézni segítőnek.
Ember formában tudsz saját magad mellé idézni, akkor látod a jeleket a földön. Sárga jel barátságos PVE. Lila jel PVP.
Ha valakit random szeretnél betámadni akkor meg kell egy olyan tárgy, hogy Cracked Red Eye Orb
Ha ember formában vagy pl Boss után vagy te magad használod akkor betudnak támadni erre majd figyelj
Lényegében ennyi. Nem bonyolultabb a BloodBorne csilingeléstől. -
Adam_Shepard
addikt
Túlvagyok életem első láda támadásán. Megijedtem
amúgy ezt a pvp - coop dolgot valaki emagyarazna? Vettem egy feher szappant de azzal valaki mas jatekaba vitt at. (Bloodborne utan azt sem tudom mit csinalok)
-
Peat;)
veterán
Szerintem egy sima egyszemélyes végigjátszáshoz nem kell ennyire görcsölni. Gondolom már megtapasztaltad hogy leginkább a technika számít nem az hogy az életcsíkod a monitor jobb szélét karcolja. Alapszinten érzed hogy kell némi életerő, kell némi stamina ha nagy kard akkor meg strentgh hogy egyáltalán használni tudjad. Ezek az alapok után meg ahogy jól esik úgy osszad, ennyi. A dexre miért lenne gond hogy raktál....a ranged fegyverhez szerinted mi kell ha nem az. Pár pont nem árt ha van rajta.
Én gatyás karakterrel kezdtem (értsd nincs semmije csak egy bunkósbotja meg fapajzsa ami alig véd) és esélyes hogy buktam ezzel 10 lvl-t mert elég hamar bedrágult a szintlépés. Mégsem érzem azt hogy bármit befolyásolna.
Szerintem ha multiban szeretnél garázdálkodni ott van a skilleknek igazán fontossága, de mire odajutsz már el fogod tudni újra osztani a pontokat.
-
Šolaire
veterán
Ne kezdj. Itt is újra oszthatod mint a 2. Részben. A többiek megmondják hogy mert még az elején járok. Nincs kőbe vésve pár pont a dexre nem gond. Menj erőre meg staminára a többi meg életerő meg teherbírás. Vannak kardok amikhez faith kell akkor az erő helyett inkább arra kell menni. Ki van találva rendesen majd ráérzel a karakter fejlesztésre.
-
Šolaire
veterán
Szerintem döntsd el milyen fegyver típust fogsz preferálni ha katanában gondolkodol akkor dexre menj. Ha nagyobb kardokat szereted akkor strength. Az összes többi mehet a stamina,életerő. Teherbírást megint annyira érdemes feltornázni hogy milyen nehéz felszerelést akarsz hordani. Én jobb szeretem a könnyebb páncélokat valaki a nehézre esküszik. A lényeg döntsd el milyen irányba akarsz menni a karakterrel és aszerint fejleszd. Anno lovag voltam ott minden ment:erő,teherbírás,életerő,stamina. Most katanás karakterrel megyek ott is raktam az erőre valamennyit de inkább dexre rakok. Faith-es , varázsló megint más tészta.
-
batai15
félisten
Még a high wallon járok. Ezek a lovagok kemények. De! Mikor a 3 sárkány tetem után a tetőn vannak dögök, elsőnek mikor arra mentem könnyen le öltem mindenkit, azóta egy mob azonnal atvaltozik mint az első boss tette, nem bírom leverni csak menekülök. Íj nincs az arusnal, csak lőszer
-
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #354 üzenetére
Bezony, azzal verem agyon a mocsok Lothric lovagokat
.
batai15: a hárpiás rész elején dobja egy npc fantom. Íj: a sima hosszúíjat mintha találtam, ahogy a dragonrider bowt is, de az általában használt composite-ot vettem a shrine handmaidennél.
-
herrkoser
tag
Nincs kőbe vésve, hogy milyen arányban kell osztanod a pontokat. A halberd és egyéb kétkezesek sokkal több stamot fogyasztanak mint az egykezes fegyverek, ami alapvetően meghatározza a játékstílust. Egy tőrrel bemehetsz csapni 8-at is akár, de egy Ultra Greatsworddel kb 4-5 ütésed van 40-es endurance-al és utána elgurulni meg blokkolni se tudsz már pár másodpercig.
Próbáld ki, hogy meg tudsz-e barátkozni az elején az 1-et ütök-kihátrálok, mergint 1-et ütök játékstílussal, vagy inkább váltasz egy egykezes kardra míg lesz kicsit több stamod. A játék elején elején sztem ha megvan egy kedvelt fegyohoz a min statod, akkor lérdemes kicsit a vigort meg az endurance-t húzni, hogy életképesebb legyél. Utána érzésre osztani a pontokat. Nézz utána, hogy az egyes statoknak hol vannak a soft és hard capjai, azaz hogy mi az a pont, ahonnan nem éri meg húzni őket, mert egyáltalán semmi, vagy csak nagyon kicsi többletet adnak a karidnak.
-
batai15
félisten
-
Šolaire
veterán
Egy jó kis összefoglaló írás:
[link] -
batai15
félisten
Hát nem tudom ki hogy van vele, de szvsz nehezebb mint az első rész legalábbis nekem. A lovagokkal igen meg gyűlik a bajom
-
batai15
félisten
ha később palossal akarok menni, akkor mire rakjam majd a statokat? elején stamina meg hp gondolom knightnak nem?
-
v450
tag
válasz
Döglött Róka #330 üzenetére
210 lvl-en is van ott Pvp? Este megnézem ott.
-
nanorambo
őstag
Pont odáig mész a katanás csávóhoz, hogy rádszaladjon (ne közelebb) állj a perem szélére és amikor nagyon (nagyon!) közel van, sétálj és ess le a peremről, ő is követ. Újraéledsz és felszeded a soulokat és a lootot. Persze így elveszik az Ember.
Lehet hogy nem fog elsőre sikerülni. -
batai15
félisten
A katanat hogy lehet könnyen meg szerzeni? Kb leheteten megölni azt a dögöt. Ijjat és lőszert hol lehet venni?
-
Krytec
tag
Ezzel az Old Demon Kingel mit lehet kezdeni? Úgy forog mint egy 220V-os motor, nem lehet mögé kerülni szemből meg leköveti a rollokat.... Nevetséges ez a boss csak íjjal tudtam lelőni
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
nanorambo #333 üzenetére
Őszerinte a gyári alap kard. De a broadsword sem rossz bár én nem szerettem a movesetjét így maradtam az alapnál. Azt meg lecseréltem azóta claymore-ra. Bár most hogy tudok venni titanite shardot így kicsit kísérletezgetek.
-
nanorambo
őstag
Knightnak melyik early game weapont ajánljátok? A gyári longswordöt, a broadswordöt, vagy az unchigatanát?
-
Ry0K3N
senior tag
Na megvolt abyss watcher is. Ez a bossfight überete nálam az Artorias harcot az 1-ből. Ide 100% még jópárszor becoopkodom magam.
-
Ry0K3N
senior tag
-
Ry0K3N
senior tag
Indíts knightot, onnan el tudod dölteni strenght dex vagy vagy quality buildet akarsz e csinálni. Lesz lehetőség hogy reseteld a kiosztásodat később majd.
Dual wield felejtős szerintem, vannak kifejezetten olyan fegyverek amiket csak párban használhatsz de egy pajzs mindig el fog kelleni.
Ha egy boss vagy terület nem megy nem szégyen behívni segítséget kis jolly cooperationre, főleg hogy minden egyes coop boss killért ad Embert így az sosem lesz hiány.Egypár link angolul:
korán megszerezhető fegyverek, melyik jó melyik nem stbvégigjátszás to do list, ha valamelyik npc-vel nem beszélnél vagy kimaradna valami
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Adam_Shepard #319 üzenetére
Aha oda.
@toturi: Szemelyeskedsz es tul komolyan veszed a dolgokat. Azert mert kulonbozo velemenyen vagyunk meg nem kell rinyalni.
-
válasz
Döglött Róka #310 üzenetére
Am játszom online. Nem utàlom. Co-op meg nagyon jó. Szeretem!
De ebben a játékban elsősorban a single tetszik.
De figyelj, régóta megy ez már köztünk és részemről elég volt mert ennek sosem lesz vége.
Próbàltam de nem tudok veled kijönni. Van ilyen de azért megpróbàltam, hátha találunk valami közös hangot de nem fog sikerülni, ne eröltessük tovább.
Kb a ds1topik óta ismerlek és eleinte nem gondoltam hogy csak nèhàny hsz-ed olyan lekezelő (nem csak felèm) de aztàn láttam hogy ez vagy te.
Nem is bírtalak.
Most a ds3 topik indulásakor volt egy olyan pillanat mikor azt hittem normalizálódik a helyzet de már látom hogy nem fog.
Szóval van egy ajánlatom amivel mindketten jól járunk.
Csináljuk azt hogy nem olvassuk el a másik üzenetét ami t meglátjuk a nicknevet vagy az avatart.
Szerintem müködhet.
Te is itt leszel meg én is de nem kell tovább egymással baszakodnunk.
Még így utoljára én kérek bocsánatot az írásom miatt!
Szóval ez az utolsó hsz-ed amit láttsm és reagáltam rá.Viszlát és további jó fórumozást!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Döglött Róka #318 üzenetére
De hova? A High Wallhoz?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Adam_Shepard #317 üzenetére
Shrine bonfire, travel.
-
Adam_Shepard
addikt
Na most ott tartok, hogy nem tudom merre is induljak. A Fire Shrinenál felül oldalon kimentem a 3 boltíves részen ahol balra van egy félig leeresztett létra és a másik irányban volt egy katanás fazon (4x mentem neki szerencsére leesett az 5. alkalommal) és egy ajtó ami a masik oldalrol nyilik. Merre kell menni? Van ez a 20.000 soulos valami ami a tornyot nyitja ki. azt megéri kifarmolni?
Ja és ha a katanánál egy X van de tudom lengetni az nem jelenti még azt hogy normálisan is tudom használni?
-
Djuree
félisten
válasz
Adam_Shepard #311 üzenetére
felesleges a shield, én a 2-ben sem használok, csak akadályoz és lassít. a shieldes ellenfelek a legsimábbak, lassúak, elfogy a staminájuk a pajzsolással és végük...
-
Šolaire
veterán
Cathedral boss letudva már csak ki kell jutnom innen☺ pályatervezés zseniális.
-
Peat;)
veterán
Azért elég sok játékmechanikai bug van a játékban. Volt hogy ki akartam csalni egy ellent, hát eltűnt a drágám. Volt hogy beakadt az ellen, már csak nyilazgatnom kellett kedvemre. A grafika igazából nem fejlődött sokat, effektekkel feldobták itt ott, jobban csillog.
Jó kis game, megfogadtam hogy ezt már nem veszem meg a 2. rész után mert nem csak hogy gyengébb volt mint ds1 de a verziókavarással(nem kompatibilis mentések) és árazással elég pofátlanok is voltak. Ez a 3. rész úgy gondolom élvezetesebb mint a második, de nem éri el az első rész hangulatát, mert túl kevés benne az újítás. 1x órám van benne, szerintem megéri az árát a mai játékok között mindenképp, de nagyon örülök hogy a fejlesztők valami újba akarnak fogni elmondásuk szerint.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Adam_Shepard #311 üzenetére
A stílusodtól függ. Én pl a végén már csak íjat használtam.
-
Adam_Shepard
addikt
Na jó, azért, amikor bementem a Firelink Shrineba kicsit ámultam
Iszonyat furcsa a BB után, főleg, hogy az első bosshoz nem is használtam shieldet
(gondolom a későbbiekben muszáj leszek)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Kvelstadt #309 üzenetére
- Nem idegesítesz
- Nem értem mire a csapat lúzer, ha magad mellé képzelsz embereket azonos véleménnyel, attól még nem lesz meg a vélt igazságod.
- Duzzoghatsz, nem hat meg.
- Vannak itt olyanok is akik nem ragaszkodnak érthetetlen módon egy online játék offline móddal való megerőszakolásához.
- Nem tudom mibe ölöd az energiád, nem is érdekel -
válasz
Döglött Róka #306 üzenetére
Ha írtam olyat hogy KELL akkor elírtam. Dehogy kell.
Amit írtam nem szent. Jöhet az ellenvélemèny mint pl a tied. A kérdező meg majd átlagot von le belőle.
Menj keress egy fórumot ahol mindenki olyan vér profi mint te és soha senki nem ír el semmit, nem ír fèlre semmit és mindent tökèletesen tud és csak azt írja ahogy látni és játszani kell ezt a játèkot.
Ezt a csapat luzert meg hagyd a fenébe.
Mi elvagyunk, téged meg csak idegesítünk a hülyeségünkel meg a helytelen irásunkal.
Én ilyenbe nem ölnèm az energiàm. -
Döglött Róka
veterán
Kezdokent dual wieldre azt mondanam hogy ne, bar a pajzsok ebben az epizodban elegge gyengek tekintve hogy mennyire agresszivak az ellenfelek. endurance-ra rakj sokat mert kell a stamina a kitereshez.
Mas, en is befejeztem. 50 ora, lvl 100
Johet az ng+ wikivel mert az osszes mellekszalat elcsesztem
-
batai15
félisten
Üdv, igaz pcn, de játszom rajta. Kezdő tippeket írnátok? Illetve dualwield karit akarok, tudnátok benne segedletet adni? Köszönöm
-
Döglött Róka
veterán
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Első playthrough után megosztanék pár észrevételt a játék kapcsán. FIGYELEM, SPOILERES lehet a hozzászólás!!!
Összességében a játék hangulatos, számomra hozza az elvárt minőséget. Ez a Bloodborne ütemű harcrendszer valahogy kevésbé szimpatikus, valamiért a Souls széria számomra azonos a lassabb, taktikusabb megoldásokkal, míg a Bloodborne a maga pörgésével úgy jó, ahogy van a saját műfajában. A keverék megoldás kevésbé nyerte el a tetszésem, de meg lehet szokni. Kicsit zavarónak érzem azt is, hogy a normál enemyk között is a legtöbb mintha végtelen staminával rendelkezne és feltűnően agresszívabb minden lény, mint a korábbi részekben. Ha nem figyelsz, a legkisebb gyökérpálca is le tud gyakni 2 másodperc alatt.
A karakter buildelés terén is vannak még hiányos foltok. Mintegy 31 óra alatt mentem végig sima NG-n az opcionális bossokkal együtt. Volt pár retalent is tesztelés végett, így lehet valamit rosszul csinálok, de nekem úgy tűnik, hogy a varázsló orientált karakterek nem annyira effektívek, mint a kitápolt melee-k. Souls 2-ben imádtam a melee/caster hibrid buildeket, de itt sokkal jobban boldogulok a sima melee megoldással, ami kicsit egysíkúbbá teszi a játékot. Persze ahány fegyver, annyi játékstílus, így ez mindenképp megmaradt plusz pontként.
A boss fightokat nagyon élveztem. Pontiff után érezhetően van egy nagy difficulty spike a játékban, de enélkül nem is lenne Dark Souls. Sokan mondják, hogy a Nameless King a Soulsborne széria legnehezebb bossa. Szubjektív vélemény, de sztem Bloodbonre dlc-ben NG+ fölött Ludwig és Orphan of Kos is sokkal nehezebb.
Első playthrough után nekiálltam a platinum trophyhoz gyűjtögetni. Na hát a korábbi DS részekhez képest ez egy igazi szopóroller. Iszonyat mennyiségű cuccot kell begyűjteni. Az NPC questek teljesen jók, na de a covenantok... Lehet az a baj, hogy a covenant itemeket nem sima NG-ben kellene farmolni lvl 100 közelében, de online alatt invasion elvétve akadt, offline metódussal a Darkmoon Covenant itemeket pedig Luck builddel, Avarice fejessel és CGS gyűrűvel is több mint 10 órába került kifarmolni és hasonlóan gyilkosnak ígérkezik a Mould-Makers is. A Sunlight hátha könnyebb lesz jolly coopban NG+-ban. Lényeg, hogy a platinum trophy igazi gyilkos a 3. részben.
-
Döglött Róka
veterán
A PvP hihetetlen adrenalinfröccsöt ad
És az még csak egy npc volt, rendes játékosok ellen az igazi
-
Djuree
félisten
válasz
Döglött Róka #300 üzenetére
hát nem sokat tudok róla.
amúgy biztos jó móka a pvp, mert tegnap sanctum city-ben, a dragon shrine-ban vagy hol, jött jester thomas invadereskedni, hát nem volt már estusom sem, mondom tuti halál, hp-ja is volt bőven, a dark orb alig vitte. elcsaltam egy vastag oszlophoz és kerülgettük az oszlopot, mondom ha meglő végem mert nem tudok hp-t tölteni, de elég jól ment a dolog ellene, körözve az oszlop körül, már fele hp-n volt meg én is, erre lerakott egy warmthot, felvitte a hp-ját, meg az enyémet is.de utána már megtanultam h kell ellene körözni h ne lőjön meg, és kinyirtam. meg párszor belelépett a földön lévő tüskékbe is és benne is állt.
tartott vagy 10 percig simán.
de ha ez az ökör nem rakja le a warmthot sztem megölt volna.
-
Šolaire
veterán
válasz
Kvelstadt #294 üzenetére
Lehet vegyíteni a két dolgot. Tegnap egyedül leöltem egy bosst. Utána raktam le egy jelet. Nemsokára be is hívtak. A srác teljesen más irányba ment mint ahol a boss van. Bejött 2 piros fantom. Nehezen de megöltek. Nagy élmény volt a harc. Lényeg:megmaradt a felfedezés öröme de a multis móka is nagyon szórakoztató volt.
Djuree:multi nem csak arról szól hogy 4-en daráljátok a bosst meg az ellenséget. Amikor 4-en daráljátok egymást na az jó móka. Lehet vegyíteni a 2 fajta játékstílust és akkor nem sérül a felfedezés öröme sem.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest