Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
válasz
andrasxx #687 üzenetére
Nálam van jelenleg mindkettőből egy db (a wayteq az friss vétel).
(Ezentúl C, W a két gép)
Igazán nagy különbséget nem találtam (igaz nem játszok velük).Különbség:
- 16GG - 32GB
- képernyő arány
- 2048 x 1536 - 1920*1200
- W-hez kaptam USB-OTG-t.
- China import, garancia, vám, idő - Itthoni forgalmazás, garancia.Saját korábbi kérdésemet megválaszolva a wayteq felbontása nem nagy a procinak, de én nem játszok.
Antutu-ban kb ugyanott teljesítenek. (természetesen a W. a nagyobb felbontás miatt a grafikában kicsit gyengébb)Teljes feltöltésről, WIFI-n keresztül teljes fényerővel 1080p filmet játszottam. Mindkettő simán ment, kb 3h30p bírta mindkettő aku figyelmeztetésig (14%), a W. egy kicsit tovább bírta.
W-nek a power gombja szórakozik kicsit, érdekes módon töltőről azonnal indul, viszont akkuról kicsit macerás.
A C-nak nálam érzéketlenebb a képernyője tapizásra.
Mindkettő lehet egyedi viselkedés.A képét hol egyiknek, hol másiknak látom szebbnek.
Szóval szerintem a képarány amit szeretnél az kell döntsön közöttük (műszaki szempontból) illetve az egyéb nem műszaki paraméterek.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest