- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Próbáltam az afptool-t is külön, de csak ez van :
D:\VLevi\Downloads\OS\kasty-cube_u39gt-422-104_20130723-rooted4\RK3066_IMG_Mod_T
ool>AFPTool.exe -unpack ..\update.img xxx\
Check file... Failed
UnpackImage:CheckImageFile failed,Err(-1)
------ FAILED ------
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Lehet, hogy az arctabletes verzió nem tetszik neki, az eredeti ROM-ot viszont nem találom.
-
M.Moe
csendes tag
Az update.img nyitható az innen letöltött "RK3066/2918 Image Unpack/Repack Tool" nevű programmal. Az így hozzáférhetővé vált system.img-be pedig ezzel a programmal tudsz belenézni.
A system/app könyvtárban nem volt semmiféle launcher app, így gondolom ez valahova mélyebbre van elásva. Szólj ha ráleltél, szerintem néhányunkat érdekel ez a launcher. -
M.Moe
csendes tag
Ez az app visszarakja a könyvjelzők szinkronizálásának lehetőségét a beépített böngészőbe.Telepítés után engedélyezni kell.(Beállítások/Fiókok/Google)
-
vlevi
nagyúr
válasz
geloczigeri #391 üzenetére
"Kiválasztom az appot a recent apps-bó, de nem csinál semmit."
Látod, nem hittél nekem, hogy nem megy -
geloczigeri
tag
válasz
geloczigeri #381 üzenetére
Na mégse megy a task switching. Ha több alkalmazá van megnyitva, nem működik. Kiválasztom az appot a recent apps-bó, de nem csinál semmit.
Tök jó! Javítanak egy hibát, de rögtön pótolják egy újdonsággal! -
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Nekem egy CUBE U39GT-m van, de talán ez a topic is megfelel.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom Rootolni? Rk3188, android 4.2.2-vel érkezett.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Én nem tudok váltani az alkalmazások között, ha a multi window nincs bekapcsolva. Próbálgattam egy ideig, de végül arra jutottam, hogy egyelőre nekem ez a multiwindow nekem több nyűg, mint előny. Néha rányomogattam (többnyire véletlenül), és nem bírtam belőle kilépni.
De ha a multiwindow-t kikapcsolom, akkor nem megy a recent apps.
Ezért visszaraktam a legutolsó teszt verziót. -
Cathulhu
addikt
válasz
a 08.07 verzioban figyeltem fel ra, teljesen megbizhatatlanul, kiszamithatatlanul mukodik. Szidtamis magam mikor ra par napra megjelent a vegleges, de ezekszerint az is pont ugyanolyan rossz.
-
futizoli
tag
válasz
geloczigeri #376 üzenetére
Vajon a dupla power gomb nyomásra való reagálást javították benne?
-
vlevi
nagyúr
válasz
wyattthoearp #375 üzenetére
Felraktam, de egyetlen dolog nagyon bosszantó volt. A task váltó gombra nem vált az alkalmazások között, mindíg az előzőre megy vissza. A multiwindow ki van kapcsolva.
Ezért inkább visszaraktam az előzőt.
És itt jött elő, hogy érdemes volt az arctablet féle cwm recovery-s ROM-ot használnom. ROM csere előtt lementettem CWM-el a rendszert, természetesen az SD kártyát átmásoltam PC-re. Amikor az új ROM nem teccett, az SD-t visszamásoltam, CWM recoveryben megnyomtam a restore-t, és 5 perc múlva tudtam használni a régi rendszert. -
geloczigeri
tag
Sziasztok!
Az új firmware (2013/08/10) stabil és gyors. Ez már egy final version!
Tablet UI
Aki szeretné a klasszikus Tablet UI-t használni, az a build.prop-ban állítsa be ezt:
ro.rk.systembar.tabletUI=true -
futizoli
tag
válasz
FireFox1996 #373 üzenetére
..nagyon egyszerűen, pár nap alatt hozzájuthatsz...
-
-
kazmerr
aktív tag
mindenki nyaral, hogy senki nem postolja a 2.04 finalt?
http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-final-2-04-version-20130810/ -
FireFox1996
őstag
De jó, hogy ezt a fórumot találtam
éppen egy ilyet kinéztem magamnak
Ha vki meg akar válni a tablettől, írjon 1 privátot, megbeszéljük! -
kazmerr
aktív tag
válasz
Cathulhu #366 üzenetére
Hohohooo, igazad volt. Tényleg javítottak még valamit benne!
Kikapcsolt állapotában is tölt a tablet (mármint nem indul el a töltéstől).http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-android-4-2-2-custom-root-firmware-version-2-04-test-version-20130727/
Buildprop-ot még nem fésülték át a fórumlakók, de hamarosan várható még infó mivel lett jobb. -
Arver
csendes tag
Am Fat32ből h tudom átrakni NTFS fájlrendszerűrű a háttértárat benne ?? Próbáltam formázni friss rendszer után rögtön de meghülyül az android..kiírja folyton h az "android.process.media" folyamat leállt.
Ui: Továbbra se bírok lefuttatni 1 Benchmarkot sem, am minden más elindul normálisan.
-
Arver
csendes tag
Pontosan 16 nappal ezelőtt rendeltem a gépemhez én is egy bőrtokot a geekbuying.com oldalról ami a mai nap meg is érkezett. Első ránézésre nagyon szép, teljesen korrekt szépen becsusszant a helyére kamera helyek klappolnak stb. elvégre erre a készülékre lett tervezve legalábbis gondolná az ember. Első Youtube-os videó nézésem közepette viszont rögtön rájöttem h vmi nem klappol. Hát a hangszóró nyílást oldalt nem letakarja a bőrtök ???
Úgy szolidan a hangerő 80%-át így kb elnyeli. Úgy látszik akik tervezték ezt a tokot a készülékkel már nem igen próbálták ki. Gondolkozok a hangszóró nyílásnál lehet kivágom a tokot, nem tudom mások nem szembesültek ezzel a problémával ??
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Cathulhu #364 üzenetére
A lagfix az csak egy crontabos rtrim futtatás, ezt már a custom romok 1/3-a is tudja, vagy megoldja más fielrendszerrel. Asszem ext4-en nincs ilyen gond, de ez csak tipp. Mindenesetre a mountolásnál kell valamit megnézni, ezért célozgatok a filerendszerre.
A legutolsó kérdőjeles kiadásról valami spanyolból fordított leírást olvastam ott azt említették a javítottak között, hogy a bt-t csak a fő user kapcsolgathatja még mindig. A wifi kikapcsolást azt hiszem már megoldották.
Az RK3188 kiadott sdkjára gondoltam. Ha jobban megreszelgetik biztos lehetne még 1-2 dolgot optimalizálni.
-
Cathulhu
addikt
Javitottak sokat a tobbfelhasznalos mukodesen, kijavitottak ami miatt lagfix kell a 4.2-re, stb. Azert ezek fontos dolgok, ugyanakkor meg nagyon melyen nem nyultak a rendszerbe, szoval nem lehet veszes a rebase, en a helyukben mar nem foglalkoznek a 4.2-vel. Az sdk meg nem tudom hogy keveredik ide
-
kazmerr
aktív tag
válasz
Cathulhu #360 üzenetére
4.3 nem akkora tűz, egy jó 4.2 jobb lenne, tökéletesre csiszolt sdk-val.
A lagfixre ezt az fstrim-et rakták bele:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfixAkinek régóta fut piszkálás nélkül és lassúnak érzi az kipróbálhatná mennyit nyer vele.
-
Cathulhu
addikt
Szerintetek simogatjak meg kicsit a 4.2-es ROMokat, vagy mar inkabb 4.3-on dolgoznak?
-
futizoli
tag
...talán valakit érdekel...
Korábban írtam a hibás CubeU30GT2 készülékemről.
Ma megérkezett az új tablet, a Geekbuying alig egy hónap alatt garanciában cserélte...
Remélem már nem lesz vele gond. -
kazmerr
aktív tag
Röviden:
Vido N90 != CUBE 30GT2Bővebben:
Szerintem most rakd össze a kétkezed hogy nem brickelted a készülékedet. A mázlid a már korábban leírt közös SOC lehetett. Az hogy látsz egy videót arról hogy az eszközödön másik rom fut még nem azt jelenti hogy simán felmásolod és megy. Szerintem mielőtt újra próbálkozol olvasd el hogy mi történik ilyenkor. Mi az a rom, amit betöltesz, mi a szerepe, hogy működik stb. -
gsx002
csendes tag
Én erről a gépről beszélek
http://www.china24shop.com/vido-n90-fhdrk-quad-core-rk3188-97inch-ips-retina-screen-android-41-2gb-ram-16gb-tablet-pc-p-1412.html
én az usából rendeltem de ugyanúgy kinai és létezik u30gt2 és u30gt5-ös rommal.Sőt másik fórumon jó szándéku hozzáértő fórumtárs leírta volt másik teló is amin ha kicserélték a bootloodert és másik teló romja lett rá téve még jobb volt.Csak azért izgat az eredeti rom rá tétele ha gond lenne vele, mert mint írtam ugyanolyan jól fut ezzel is mivel tök ugyan az a gép belseje.És azért is bátorkodtam kérni egy szűz mentést aki frissen felteszi a legujjabb romot a cwm-eset semeddig sem tart csinálni róla egy mentést és azt feldobni megosztani nagyon megköszönném. -
kazmerr
aktív tag
egyre inkább buzog bennem egy kérdés. Tuti jó fórumban vagy?
Konzekvensen U30GT5-öt írsz, és ilyen a gyártó oldalán nem létezik:
http://www.cube-tablet.com/buy-products.htmlAmire tippelni tudok:
U9GT5-öd van, ebben az esetben nem nagyon tudunk segíteni, mert más rom való rá.
U30GT2-d van, a korábban leírtak alapján tudsz romot frissíteni.De egy alapvető tipp:
Nézd meg PONTOSAN milyen típusú tableted van, és annak megfelelő GYÁRI romot rakj fel elsőre. Abban nem lehet buktató ha az alapszabályokat betartod. -
gsx002
csendes tag
Érdeklődni szeretnék a cwm-es progi nem volt ehez való utána néztem és egy komlet v97-es tabletté amin u30gt5-ös romok futnak.Azt jelenti volt a progiban boot,misc,parameter,recovery és rk3188-as looder.Na ezek után már csak a u30gt5-ös romokat képes fogadni.Hogyan tudnám elfeledtetni ezeket a beállításokat és az eredetit feltenni?
-
kazmerr
aktív tag
brick=tégla
A brickelés fogalma tulajdonképpen azt takarja hogy az után csak papírnehezéknek tudod használni az eszközt.A helyedben visszaraknám a gyárit ami rajta volt és komolyabban utánaolvasnék mi mit jelent. Esetleg egy a már többek által is stabilnak mondott rommal próbálkoznék.
MMindenesetre mielőtt belekezdesz bizonyosod meg pontosan a készüléked típusáról. Itt most az lehetett a mázlid hogy ugyanaz a SOC a lelke mindkét tabletnek, emiatt nem szállt el.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest