- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsx002
csendes tag
Én erről a gépről beszélek
http://www.china24shop.com/vido-n90-fhdrk-quad-core-rk3188-97inch-ips-retina-screen-android-41-2gb-ram-16gb-tablet-pc-p-1412.html
én az usából rendeltem de ugyanúgy kinai és létezik u30gt2 és u30gt5-ös rommal.Sőt másik fórumon jó szándéku hozzáértő fórumtárs leírta volt másik teló is amin ha kicserélték a bootloodert és másik teló romja lett rá téve még jobb volt.Csak azért izgat az eredeti rom rá tétele ha gond lenne vele, mert mint írtam ugyanolyan jól fut ezzel is mivel tök ugyan az a gép belseje.És azért is bátorkodtam kérni egy szűz mentést aki frissen felteszi a legujjabb romot a cwm-eset semeddig sem tart csinálni róla egy mentést és azt feldobni megosztani nagyon megköszönném. -
gsx002
csendes tag
Érdeklődni szeretnék a cwm-es progi nem volt ehez való utána néztem és egy komlet v97-es tabletté amin u30gt5-ös romok futnak.Azt jelenti volt a progiban boot,misc,parameter,recovery és rk3188-as looder.Na ezek után már csak a u30gt5-ös romokat képes fogadni.Hogyan tudnám elfeledtetni ezeket a beállításokat és az eredetit feltenni?
-
gsx002
csendes tag
Az usb drivernél 3188-ast kért viszont amikor első körbe a pc megadta magát és ujra kellet indítanom akkor már 3066-osként kérte a drivert a chip tipusára gondoltam ezzel megint felismerte úgy raktam rá a cwm-et amit 3188-ashoz szedtem le.A linket már,int a glass-ét most hirtelen nem tudom honnan szedtem de amint megtalálom felteszem addig is lassan töltöm fel az osztott.comra ha meg lessz felteszem a linket.próbáltam cwm alól formázni már mindent elő is fordult,hogy inditás után tudtam formázni az sd mert cwm ből nem ment és nem tudtam muntolni.Lehet igazad lesz és a u30gt5 ment fel ha így van hogy lehet vissza tenni vagy kell-egyáltalán mert ezzel a rommal megy szépen.Ki be kapcsolásnáé háttér világitás halványan.
-
gsx002
csendes tag
Tegnap átolvastam a fórumot és ma úgy döntöttem felrakom a legújabb romot a cwm-eset tools-szal felismerte rendesen a pc ráhúztam a romot minden rendben ment a tablet viszont nem indult újra cwm menü sem jött fel csak halványan lehetett látni ki-be kapcsol.újra húztam még egyszer ugyan az a szitu.Megint pc de már a bevált glas rom és már volt újra cwm és felált a rendszer. Na ezek után mondja meg valaki mi lehet a probléma .Vagy ha esetleg felrakna valaki egy rendszer mentést a sajátjáról persze egy fris telepítésüt ami még szűz azt nagyon megköszönném hátha azzal tudnék valamit kezdeni.
-
gsx002
csendes tag
Egy hónapja van egy ilyen készülékem hétvégén rootoltam és rányomtam a 6.0-ás cwm-et nem ment egyszerüen be sem bootolt bootloppolt 3-4 órámba került mire találtam olyan romot amit cwm-ből kellet felrakni mert a cwm az megvolt viszont minden törlődött a gépről.Ezek a romok sem települtek de legalább kiírta a pc utánna,hogy 3066-os usb drive kell neki.Ezek után már feltoltam rá toolsszal a v4-glas nevezetü romot.Érdekődnék nem tudtok-e olyan lelőhelyet ahol cwm-ből felrakható romokat csinálnak 1 megszoktam már a galaxynál azzal romolok 2 biztonságosabb mert belső sd-én van a cuc nem kell semmi más pár perc és végez.Előre is köszönöm a segítséget most akadtam csak rátok végigolvastam a topikot ezek alapján sokkal egyszerübb és gyorsabb lett volna mint ugy ahogyan én összevadásztam nyelvtudás nélkül külföldi fórumokról az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest