Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Fikció (spoiler?)
Ti nem szeretnétek egy olyan Crysis-szal játszani, ami az 1 és a 3 közötti történést vezeti le a háttérszereplőkkel?
Gondolok itt a "lázadók" kialakulására, a Cell és Ceph terjeszkedésére, Prophet háttérsztorijára, Nomad, Psycho és a többiek cselekményeire.
Nagyon remélem, hogy nem adják fel ezt a szériát itt, de ne is legyen belőle CoD
Mondjuk HalfLife mintára egy 'kiegészítő' Cell szemszögből (Opposing Force), vagy szimplán valamelyik mellékszereplővel.
Mennyire imádtam a HL kiegészítőkbe, hogy azt az embert kergettem, akivel előtte 2 nappal még halomra lőttem az idegeneket -
pckownz
őstag
válasz
KAMELOT #4011 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy ha a monitorod frissítése ilyen ütemben jön ki:
1 - - 2 - - 3 - - 4
A vga pedig ezt hozza:
1 - 2 - 3 - 4
Ilyenkor a v-sync kényszeríti a vga-t, hogy ugyan ebben az ütemben frissítse a képeket, így nem lesz törés sehol.
1 - - 2 - - 3 - - 4
1 - - 2 - - 3 - - 4
Ha 60-nál több fps-ed van, akkor csak limiteli a vga-t.
Ha kevesebb, akkor megnyújtja az fps időt, viszont javítani nem fog a számítási kapacitáson, ezért arányosan fogja korlátozni az fps-edet a 60Hz-hez. Ezért lehet az, hogy teljesítményben minuszos a v-sync. -
pckownz
őstag
SPOILER Bandita és Dándog
It is revealed in Crysis 3 that at least a part of Eagle team survived the events of Lingshan, but was captured, along with Psycho by CELL prior to the events of the third game. They were skinned from their nanosuit and rescued by the underground resistance in New York. He was last seen assisting Psycho is recovering Prophet and the Nanosuit 2.0. His fate after the events of the third game is currently unknown.Volt ott egy része a pályának amit látni lehetett, hogy kigyulladt, mikor Sykes nem érte el őket. Maybe..Viszont a CellHQ skinning lab-jében, ki volt az a megkínzott Nano suitos arc? Nomad? -
pckownz
őstag
válasz
callmeakos #2533 üzenetére
és tényleg
-
pckownz
őstag
válasz
Physicist03 #2498 üzenetére
Ráadásul fullhádéban
(#2499) orichalcos
Ha kiderülne, hogy gamepod cikkekben segít, akkor Kalandor legyen a lábán aki rendet teszVagy benézhetsz még az extreme tuningosok közé, kérd meg subarut, hogy egy 7970 4-way cfx-en tesztelje
Komolyan, miért is ekkora a gépigénye ennek a játéknak? Víz van mindenhol? -
pckownz
őstag
válasz
Physicist03 #2445 üzenetére
Reméltem, hogy olyan lesz mint multiban, és külön energiaforrás lesz a stealth és armor módra, ezek szerint mégsem
-
pckownz
őstag
válasz
callmeakos #2367 üzenetére
Najólvan, jöhetne már a 3. rész élesben is
-
pckownz
őstag
válasz
callmeakos #2363 üzenetére
Akkor már csak egy apróság. Nomad és Psycho hova lett?
-
pckownz
őstag
Tényleg, ha már itt tartunk.
Valaki olvasta a 3. rész story-ját?
Nem tiszta, hogy az a cirka ~25 év ami eltelt a 2 óta, hogy történt meg az idegenekkel a földön? -
pckownz
őstag
Igen, ezeket már olvastam fentebb és próbáltam is. Na mindegy, a véglegest azért mindenesetre megvárom. Crysis nagy kedvencem, szinte az egyetlen széria ami megfogott. Elődökkel nem próbáltam a multit, de ezzel lehet néha elfogok játszadozni. Bár, az biztos, hogy a single 3-4 alkalommal végig fogom vinni, mire minden háttérinfót kiszedek belőle. (csak úgy mint az elődökkel
)
Jól érzem, hogy single-ben azért jobban fog futni?
-
pckownz
őstag
Nincs, az volt az első amit kikapcsoltam.
Értem én, hogy mediumon a ~30fps az reális a vga erejéből, de hogy full lowon se megy följebb? Ezt abban az esetben tudnám elképzelni, ha quadHD-ban játszanék és a vram limitelne, de hát nem tudom...Szívás, mert a 2 laptopból tényleg lehetne egy izmos asztali, de akkor munka off
Egyszer akarok egy kis multi mókát, aztán akkor is itt szenvedek -
pckownz
őstag
Érdekes ez a motor. Mediumon van 25-30fps -em. Akármit variálok a leg lowabb beállításra (akár a tweakerrel), akkor sem kapok 35-nél több fps-t. Persze égre nézve megindul a móka.
i7 2630QM és GT525M 1GB @ 1366*768
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoIP telefonálás
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest