- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #20113 üzenetére
Nem rossz, egész gyors vele a rendszerem.
De sajnos a lapom ehhez már kevés.....Micro ATX és max 125W TDP
Ha 4500-on indítok egy prime-ot úgy zörögnek az alaplapon a proci tápellátásában résztvevő tekercsek, hogy rossz hallgatni.
E felett meg egyszerűen leveszi a lap a feszültséget.
Így egyenlőre marad az ECO tuning -
kop8
őstag
válasz
akoska07 #20086 üzenetére
Ebben az a jó hogy megy 5000-et és csak 1,45voltra volt rakav a biosban
Ez a proci csúnyán leveri a régi fx-emt, nagyon elégedett vagyok vele!
És még lehet megy jobban is, csak idáig az 5000-et próbáltamEzt az elsőre semmi álítgatás nélkül sikerült beálítani úgy hogy lement a 3dmark...
-
-
válasz
akoska07 #20063 üzenetére
Nem magamnak akarom használni, azért tudom magamtól is, nem vagyok amatőőőőr!
Csak szimplán érdekelt, hogy te miket lőttél be ezen beállítások eléréséhez...
DroiD-nak volt m2f-je? Már keresek is rá...
Ja azóta: Cell 1140-en megy 1:1 cl4, most megy memtest azon a gépen (másikakról írok)... -
válasz
akoska07 #20061 üzenetére
Oké, ott a típus, de a többi beállítást nem látom!
Mi a performance level és bűvöltél-e mást is? Clock skew-kat, gtl ref-eket...
Amúgy nagyon szép eredmény, most raktam be a saját 3x1 giga müxő D9GKX-em (2 team és 1 Cellshock), megnézem hozzák-e azt, amit te.
Ja meg van nálam csoda elpida chipes Hyper-X, gyárilag 1066@2,3V ami 1200@2,0V-ot megy, az első ddr2-es kitem volt, de hülye fejjel eladtam hamar nagy buktával, vettem helyette 1150@2,2V-on vallos rev.3-as reaper-t a hülye agyammal annó.
Lipi azt mondta, meglátom majd, h 1:1-ben csalódás lesz a cell és a hyper-x is. Mi nem számít annak? 1100@cl4 2,25V az már jó 1:1-es osztóval? (komolyan nem tudom, én mindig 5:6-on nézem őket...) -
-
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20041 üzenetére
Még aznap mikor visszaadta, hőlégfúvóval kupaktalanítottam, csoda, hogy akkor nem olvadt szét. Utána egy ip35 döglött ki alóla vmi zárlattal, akkor volt, hogy jó ideig nem működött. Utána mindenféle barbárságnak alávetettem és újra ment
P45-ös UD3R/P széria nagy hírneve miatt lettek abba gondolom
Kb 1 hónapja volt itt az aprón ud3p 12k-ért
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20033 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jók. Csak nekem max fsb-re pld a G35 volt a legjobb asusból. Egyik gigába se ment annyit még ep45-ud3r-be se
Ramok ugyan azok voltak végig, kár volt eladni őket, legalább tudtam mit mennek. 8x400-at nem néztél? Kíváncsi lennék enyémhez képest mennyin viszi és mennyire melegszik
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20031 üzenetére
Ja csak a p45 sokszor p35 árba van. Annyi biztos, hogy nekem 2140 tuninghoz az asus lapok jobban bejöttek. Volt már p5k-ba meg p5e-vm hdmi-be is és nem volt annyi gondom a memória beállítással, mint pld p35-ds3p-be és abba nem is ment 490 felett. p5e-vm hdmi-be meg az 520 is meglett ráadásul biosból.
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20029 üzenetére
Szintén e2140, sajna 2160-ból sehol nincs, e2180-ból meg sajna nincs G0
Ha esetleg összejön, akkor én is vakarhatom a fejem, mert nforce730i-s htpc lapba low profile 800-as ramokkal nem igazán fog menni a dolog
. Akkor min egy p5q deluxe kell meg 2x1Gb jobb ddr2 amik elég húzós áron mennek(kb 2x1-es tuningos ddr2-ért, ami próbagaris, boltba már 2x4Gb 1600-as ddr3-at kapni....)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20024 üzenetére
Hát ha annyit kért akkor valószínűleg tudta, egy sima e2140 árának kb 3x-áért. Akkor lehet nekem is meg kellett vna vennem 50 euróért a 2160-ast, talán még engedett vna, csak nálam a 25 euro-s pk kiverte a biztosítékot. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mit mehet, főleg ha nem is melegszik, csak 8-as szorzónál nehogy wallos legyen. Mondjuk egy 8x475Mhz mehetne 1,3v körül az már elég jó lenne. Nekem az e2140 bármilyen fura is legjobban G35-ös lapba ment fsb ügyileg
Max fsb-met kíváncsi vagyok sikerül-e megdönteni ezzel
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20022 üzenetére
Mennyiért sikerült hozzàjutni?Én kb 1 hónapja én német fórumon làttam eladó g0-às 2160-at. 25€-t kért a sràc amiért meg is vettem vna, de ugyan ennyiért akarta postàzni is.... Kivàncsi vagyok, hogy fog menni, biztos nem lesz olyan forrófejü mint az enyém. Sajna szegény a fiókba pihen, se normális ramom se lapom nincs amibe menne is
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20010 üzenetére
Bakker ez durva
. Anno én e2160-ból kerestem de sehol nem találtam. Kíváncsi vagyok mit fog menni. E2160 G0-ról anno ezt találtam
-
válasz
akoska07 #20015 üzenetére
Lassan kezdek én is eljutni odáig,hogy mostmár használni is szeretném a gépemet,nem csak tuningolni.
ezért is lett ez a Q6600 és S775 cucc is.
a játékok már megkivánnának erősebb procit,persze csak a vga kihajtása miatt. nekem rFactor-hoz elég.
MW3 is full grafikával megy és a proci is csak 3.44GHz-en van.A gép használata miatt gondoltam,hogy majd egy jó kis 8 magos bull-t beszerzek,megcibálom 3.8GHz környékére és azzal el leszek majd jó sokáig. Csak sajna ez nem jött be.
-
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #20011 üzenetére
Tudod, volt sok phenomom, ez a rész már nem igazán köt le.
Még ezt egy kicsit kipróbálom (jó áron jutok hozzá) aztán lehet lesz egy kis átruccanás intelre ha ezt sikerül jól eladnom. A minimum amit vennék egy 2500k.
Nem olyan rossz ám azért ez sem, de csak ár-értékben lehet talán versenyképes. -
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #19978 üzenetére
Ez az első széria (stepping) még nem annyira ütős, de ez egy 30k-s proci, kb. árának megfelelő tudással.
Azért mondjuk a memória kezelése egész jó
Tegnap pl. alulfeszelést próbáltam, 1,04V-on a 4x3GHz is stabil volt.
A proci egyébként nagyon hűvös, nem melegedős. A képeken a jobb alsó sarokban láthatók a proci hőfokok is. -
h.adam.92
őstag
válasz
akoska07 #19978 üzenetére
az lehetséges h a CPU egy idő után már nem bírja a tuningot ?
mondjuk régebben egy kisebb baleset is történt, amikor pasztát cseréltem és egy kis darab beesett a lábakhoz, de sikeresen kitakarítottam, viszont azóta a tuninghoz eleinte több fesz kellett, utána pedig már nem is bírta.és néha indításnál elkezd sípolni és nem bootol. ha kivettem a RAM modulokat és cserélgettem őket, akkor jó lett.
most már oda jutottam, hogy minden alapon megy...
(de legalább nincs probléma...)
-
törölt tag
válasz
akoska07 #19965 üzenetére
OKé, eddig megvan. 2 CPU-z , és everest fog menni mellette, ahogy itt le van írva ma már lehet nem de valamelyik nap összeütöm !
-
-
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19931 üzenetére
Szerintem elék kell hogy legyen, én 3850-el szoktam filmeket nézni és 512MB-os csak.
A TV meg 107cm-es igaz nem full hd a tv!
De volt integrált alaplapom is, már nemtudom milyen volt de hdmi kimenetes és jóval gyengébb volt mint a 3850 és azzal is tudtam filmet nézni.
De mindjárt kipróbálom mit csinál egy full hd videóval!
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19843 üzenetére
Szerintem lessz majd 50K alatt is és akkor az már elfogadható lessz.
De nincs úgy sem pénzem most ilyen dolgokra, szerintem csak jövőre lessz, vagy karácsonykor esetleg
De azért elég gáz hogy egy zsír új elvileg 8magos procit a régi i7 920-al kell összehasonlítani mert annyit tud csak.....
Nagyon elbaltázták ezt!
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19841 üzenetére
Az szép!
8570 pont nem gyenge!
A vantage CPU pont az nem olyan durvaEzek a 920-ak sűrűn mennek 4700-on vagy ez valami kivételes darab volt?
Én még megküldeném a procit szárazjéggel, legyen az amd vagy intel
Azért kellene valami izmosabb proci mert mégsem nitróval akorok tesztelni inkább valami alpból erősebb cpu kell.
A 2600K nem olcsó dolog
Ez a HWbot nem működik rendessen nem tudok nézelődni
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19838 üzenetére
De az nem jó mert nem hoz annyi pontot egy 920-930 mint a 970 3dmark vantage alatt, meg a többi vga tesztben.
Akkor elég ha veszek egy fx-8120-at szeinte ugyan az mint a 920.
Én videókarikat szeretnék tesztelni és a lehető legjobban meghajtani
A 920 csak ennyi pontot tud:
[link]Ennyit tudna a fx-8120 is, de a 970 tudna 40K kb
Így kár lecsrélni a lapomat meg mindent intelre mert így már csak proci kellene.
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #19817 üzenetére
te még élsz ?
mint a fentebbi / alábbi / post is bizonyítja, igen
igazságszerint kérésre csináltam nem volt sok idő benne, a wprime 1024m 6166 on is végigfutott, valószínű még a cinebenchbe is lett volna több, de a 6.97es eredmény képe valamiért nem lett meg. az asszem 5900 on futott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged