Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07
üzenetére
Azt hiszem attól, hogy nem tudom belőni a gépet oda, ahová szeretném, még ismerhetem a felállást.
Ez már a 3. quadom, a 2. L830B550-em. Az előző egy felső közepes L830 1,16V vides példány volt, hülye fejjel eladtam. Ez most a világlegjobb, amim van, 1,12V viddel, de cserébe sokkal jobban melexik az előzőnél, de legalább borzasztó rossz a kontaktja a lappolt hűtőmmel.
Abszolút tisztában vagyok a procim képességével, a lap az, ami teljesen felemészt.
Most 4gigát 1,17V-al Linxelem. olyan screen kerülhet listába, ahol az everest nem főablakban mutatja a feszeket, hanem oldalsávon és nem prime megy, hanem linx? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez már a 3. quadom, a 2. L830B550-em. Az előző egy felső közepes L830 1,16V vides példány volt, hülye fejjel eladtam. Ez most a világlegjobb, amim van, 1,12V viddel, de cserébe sokkal jobban melexik az előzőnél, de legalább borzasztó rossz a kontaktja a lappolt hűtőmmel.
Abszolút tisztában vagyok a procim képességével, a lap az, ami teljesen felemészt.
Most 4gigát 1,17V-al Linxelem. olyan screen kerülhet listába, ahol az everest nem főablakban mutatja a feszeket, hanem oldalsávon és nem prime megy, hanem linx?