Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
lemusz #72166 üzenetére
Amiket felsorolsz nyilván egyik sem döntő tényező, de akármelyik számíthat, nem tudjuk mi mennyit számít, lehet, hogy van olyan tényező, ami önmagában pirosba rak és van olyan, ami csak egy kis részben növel, csökkent. Nekem 3 accom van, mindig zöld faktorban voltam, nem nézek overwatchot, egyiken sok játék van, másikon alig 15. Viszont sose lépek ki a játékból, nem tkzok stb.
Hozzáteszem két gyermekem játszik full piros accounttal ugyanazokról a gépekről (családi könyvtár megosztás stb.), semmi hatása nincsen, illetve játszottak az én accountommal folyamatos kilépegetésekkel, meg állandóan kitették őket, de ez sem zavarta láthatóan a besorolást, felteszem egy évek óta beton stabil trust factort nem tud hazavágni pár ballépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest