Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_06
tag
Hogy van itt a rang ugrás? Mert egyszer felmentem silver 2-be, meghaltam megnéztem a statot és azt írta Silver 1.
(nemrég kezdtem a játékot)
-
-
qdak
addikt
Vajon miért a haverom teszik ki mikor az orosz **** (persze én nem mondhatok rá csunyát mert engem is egybol pihenni tesznek) direkt elcseszi a meccset ? tk zik, flashel, nyomja a kicket ram ? ugy hogy én voltam első ?
-
infectedmann
őstag
válasz
ArthurShelby #70994 üzenetére
Amit tenni tudsz, hogy feltöltöd pénzzel a PayPal számládat és közvetlenül arról fizetsz.
Sajnos a Maestro tényleg sokkal szűkebb körben elfogadott, mint a Visa a Mastercard, nem hiába már nagyon sok banknál azt adják alapból ingyen új számlához, mert nekik is kevesebb a költsége. -
ArthurShelby
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70993 üzenetére
Én pont megvenném más családtagnak is, de már a hajam tépem.
Anno visa kártyám volt, most kaptam (egy hónapja) új kártyát, maestro. Azt hittem az a mastrecardon belül egy típus. Kiderült, hogy egy rakat f*s, nem lehet netes fizetésre használni. Sebaj, paypal elfogadja így minden király lesz. Tegnap este paypallal megvettem, és shoppingoltam volna tovább, de még az elsőt sem fizette ki, gondoltam türelem. Erre ma délután jön egy error email.
Mit tudok tenni, azon kívül, hogy használjak másik kártyát? Az elmélet jó, csak a gyakorlat... -
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #70991 üzenetére
Mert régen ez másképp volt?
-
Vismajor01
addikt
Nem birtam már a dmet és elmentem smurfon mmezni, fogalmam sincs milyen rankon volt amikor legutóljára játszottam vele (1 év kb). 43at frageltem és gold novába rakott be. Sokat lőttem, de megmondom őszintén hogy ha most supremek ellen játszom akkor nem hiszem h bárkit is lelövök
-
lemusz
addikt
válasz
lemusz #70987 üzenetére
Counter-Strike Complete bundli jobban megéri, olcsóbb is és kapsz mellé pluszba CZ-t meg source-t. Nem is emlékszem ilyen kombóra eddig:
https://store.steampowered.com/bundle/236/ -
lemusz
addikt
Valaki venni akart itt csgót, most csak 6,24eu. Feltöltesz 10-et steamre és még marad is skinre...
-
Redneck
nagyúr
válasz
infectedmann #70985 üzenetére
Mert nem dob be 3 idiótát mellétek, max két csalót enemynek néha.
-
infectedmann
őstag
2v2-ben én is és össze ismerősöm jóval magasabb rangú, mint mm-en
-
scope2007
addikt
szuprém lettem 2v2ben.. wtf
haha köv meccsen úgy is ledob
-
lemusz
addikt
Szilver1 vagyok, de lövöm a globált. Jobb napjaimon a szuprémet is. Addolni a 06 90 333 4455-ös emelt díjas telefonszámon lehet.
-
Vismajor01
addikt
Én egy éve játszottam utoljára, akkor globalból léptem ki. Most újrakezdtem, kb kala1re osztom be magam mert ész megvan, de spray az NULLA, botokat se tudom megölni
Aki akar velem funolni nyugodtan dobjon pmet
-
skL86
tag
Van egy accountom seriff rangon, szívesen játszok rajta olyanokkal, akik bírják a gyűrődést (valamint van önkritikájuk), és kiakarnak törni a silver-kala pokolból, nem boostolásról lenne szó, mielőtt vki félreérti.
-
Serpiko
addikt
válasz
bigrob #70975 üzenetére
Nem én vételek fel. Nekem az a rang túl nagy nem lövöm meg sajna. Lehúzni meg nem akarok senkit. Haverokkal szoktam menni sas meg feljebb vannak. Nem Bosst-olnak csak megyek velük helyettem meg lövik úgyis. Személyesen ismerem mindet. Mindig mondom nem megyek de ràbeszélnek a dologra. Olyankor ha ott vagyok csak fun játék megy azt ha nem vagyok tolják rendesen.
-
törölt tag
Senkinek nincs idegzete fórumozni?
-
bigrob
őstag
Hali!
Haverokkal esténként el szoktunk menni 1 napi office-t, viszont nem mindig vagyunk meg 5-en..
Konkrétan most csak egyedül vagyok, akár most is mehetnénk ha legalább 2-en jönnétek!
TS3 szerver van, oda lehetne jönni.
Jelenleg kalában vagyok.
STEAM -
luci@85
tag
Hi !
Nos letöltöttem a Steam -re az ingyenes (free) CS go-t, de nem tudom hogy,akár botok ellen hogyan tudnék játszani.
Mindig oda lyukadok ki ,hogy meg kell vennem 10 euro körül a full verziót mielőtt még ki sem próbáltam.
Szóval steam-en legálisan szeretnék játszani és az előzőek alapján hiába szedtem le 7,5 GB -ot a Steam-ről.
Vagy van más megoldás ,hogy kipróbáljam ?
Remélem tud valaki segíteni ,és előre is köszi a válaszokat.
üdv.:luci
ui.:közben visszaolvasgattam a hsz-ekben de még mindig bizonytalan vagyok !
-eredetileg nem cs-es vagyok csak kipróbáltam volna ...hátha. -
nDru84
csendes tag
-
Redneck
nagyúr
Ezt a mostani Cobblestonet valami viccnek szánták, vagy véletlenül egy sok éves alpha verziót raktak be?
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby #70965 üzenetére
Műhely pályán. Csatlakoztok a váróhoz és műhelypályát indítotok.
-
ArthurShelby
addikt
Hogyan lehet csak 4en barátok együtt játszani (mások nélkül)?
Nem versengőre gondolok, hanem mint anno pl a lan-on vol (könnyed)t.
-
törölt tag
válasz
Steve_Brown #70961 üzenetére
GPU limitje van, de ha jobban beállítaná, akkor több fps-se lenne.
GTX560 Ti + Xenon X5460-al volt 135-250 fps-em ilyen beállításokkal.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Steve_Brown #70959 üzenetére
Szia! Nekem 6950 2GB-os van mellé i5 2500k és 1024x768-as (LOW minden) felbontáson tolom, 150-200+ fps között ingadozik.
-
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy HD6950(1gigás) képes lenne-e 100FPS fölött tuttatni a Counter Strike Global Offensive-et(720p, low), ha a többi alkatrész adott a feladathoz?
A processzor egy Ryzen 5 2600X lesz és 16Gb RAM lenne mellette. -
Serpiko
addikt
válasz
ArthurShelby #70946 üzenetére
Mind jó pont ilyen sorrendben. De a NO1 a cs:go!
-
törölt tag
5€ az ASIA kulcs...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ArthurShelby #70941 üzenetére
Idén Nov 21-27. őszi vásár, Dec 20-Jan3. téli vásár.
-
Serpiko
addikt
válasz
ArthurShelby #70941 üzenetére
Most lett vége az akciónak legközelebb karácsonykor lesz a nagy akció mindenre. Cs:go akarsz vagy mire gondolsz.
-
ArthurShelby
addikt
Mikor lesz steam akció? Mikor szokott lenni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
lemusz #70937 üzenetére
Megcsináltam, amit linkeltél korábban, de továbbra is fennáll a dolog. Kicsit böngésztem a netet ezzel kapcsolatban, ez a probléma 3 éve is jelen volt több felhasználónál is és biztos megoldás nem volt rá. Valakinek az segített állítása szerint hogy levett minden zenei hangerőt, másnak csak a következő update, ami jött a játékhoz.
-
lemusz
addikt
válasz
30z.Samu #70936 üzenetére
Szerintem a piros hibaüzenet flownak ehhez semmi köze, csak te kapcsolod össze a két dolgot. Más is kap ilyeneket akit viszont nem tálcáz le. Win10 a ludas továbbra is. Rengeteg értesítési bizbasz van benne, szépen át kell menni a gépház minden egyes fülén és kiiktatni ezeket. Vagy win7-re visszamenni...
-
30z.Samu
félisten
Azóta mentem kétszer, az elsőnél azt hittem megszűnt a probléma az itt javasolt beállítások valamelyikétől. De ma megint elkezdte a tálcázást és ez elég kellemetlen tud lenni... Most nyomtam egy screenshot-ot a fejlesztő konzolról, hátha valakinek van valami ötlete. Valami a beszédnél nem tetszik neki, de nincs ötletem, lerak tálcára, majd vissza. Mintha megnyomtam volna az ALT+Tab-ot kétszer.
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu #70934 üzenetére
Nekem sajnos szintén kilépked, a proci fórumán az amd balanced teljesítmény beálltását javasolták, de nem segített, a fókusz kiszedése sem, a gyereknek botozásnál cirka 10 percenként kilépett vagy tálcára tette és volt, hogy újraindult, hibaüzenet nélkül. A két ősrégi Haswell procis intel gépen persze az égvilágon semmi gond nincsen..
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ma a játék produkált egy olyan jelenséget, hogy random letette tálcára magát. Fejlesztői konzolt megnézve a speak-el kapcsolatosan volt valami nyűgje, de nem tudtam kivenni mi baja. Tapasztalt valaki hasonlót? Hogyan tudom orvosolni?
-
fatal`
titán
válasz
MikeWazowski #70924 üzenetére
Ha visszatér futtasd adminként a steamet, nem jön elő többet. Régi bug.
-
skL86
tag
válasz
MikeWazowski #70925 üzenetére
Mi volt a megoldás? egyik gépen nekem is ezt csinálja..
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #70924 üzenetére
Megoldva.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Bármilyen játékmódot akarnék indítani mindig azt írja: VAC was unable to verify your game session.
Tudom mit jelent, de ez mitől lehet? Steam-et újraindítottam már... és nem, nem csaltam sose. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
RexpecT #70919 üzenetére
Na igen, a teljesen egyértelmű eseteket nem lenne nehéz detektálni, és kivágni abban a pillanatban, ehhez leginkább csak egy Steam oldali döntés kellene.
Az is érdekes eset volt, amikor Linuxon egyáltalán nem futott a VAC, sokéves accok több ezer dolláros inventorykkal buktak meg, amikor észrevették, és aktiválták. -
lemusz
addikt
válasz
infectedmann #70921 üzenetére
VAC is hullámokban jön elvileg. Tehát akit kivág meccs közben a szerverről, az még az is lehet hogy azon az adott meccsen nem is csalt, de napokkal-hetekkel azelőtt igen.
-
infectedmann
őstag
válasz
#58682368 #70920 üzenetére
Az csak véletlen szerencse volt, hogy épp meccs közben kapta meg a "jutalmát". Több hét is lehet, mire valaki sorra kerül OW-ban és csak, akkor kapja meg ugye a büntetését, ha többen ugyan úgy döntenek vele kapcsolatban.
Javítsatok ki, de meccs közben azonnali bant csak, akkor oszt ki a VAC, ha valami illetéktelen módosítást, könnyen azonosítható szkriptet vagy csalást észlel futni a háttérben.
A VACnet minden egyéb esetben mikor csupán gyanús dolgot észlel, OW-ra küldi a játékost.
-
RexpecT
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70916 üzenetére
Szerintem - finoman fogalmazva - nem valami nagy szám ez a vacnet. A pörgő aimbotolókat miért nem tudja egyből bannolni a rendszer?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
30z.Samu #70917 üzenetére
Egyszer látnék én is ilyet, feldobná a napomat
A pletykák szerint most elvannak a source 2 engine-nel, ott megint kell majd egy kis idő, mire átültetik arra a cheateket. Egyébként az AI és a Trust factor hosszú távon is működőképes ötletek, csak folyamatosan karban kell tartani. -
30z.Samu
félisten
válasz
GhanBuri Ghan #70916 üzenetére
Ez egy végtelen harc, jön egy cheat, jön arra a megoldás, majd jön egy újabb cheat, idővel arra is jön megoldás. Legalábbis most feltételezem, hogy kitalálnak valamit, mert tegnap az egyik meccs alatt az egyik tagot kivágta a rendszer. Én még bizakodom.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hát, úgy tűnik, az AI-val támogatott anti-cheatet jól kiismerték, mert újabban rendszeresen botlom olyan csapatokba, amelyek nova-kala határán jobban lőnek, mint korábban a sasok (mittudomén, d2 longra ct sarokról kidugja a feje sarkát, és abban a pillanatban adja is a deag fejest - ami azért érdekes, mert az elég széles hely ahhoz, hogy ne egy tipikus pontot tartson, hanem célozni is kelljen)
Persze lehet, hogy ekkora smurfok, de ebben az esetben a trust factor működik rosszul, és ezek jöttek premade csapatban piros figyelmeztetésű csapattársnál, és solo mm-nél is.
Az is kb. publikus, hogy napi két MM-nél nem lesz a reportokból OW, szóval bele kellene húzniuk, mert úgy tűnik, ismét lépéshátrányba kerültek. -
infectedmann
őstag
válasz
Thunderzolee #70905 üzenetére
Jó ötlet először az ingyenes gyakorló verzióval megismerkednie sőt, ha még csak most ismerkedik a számítógépes játékok világával és fogalma sincs mi fán terem az FPS, TPS, RTS, RPG, MOBA, Battle Royal bla bla bla, akkor kötelező azzal kezdeni, ha már van.
Így el tudja dönteni szeretne e 5v5 kompetitív játszani más játékosokkal.
El tudja dönteni vannak e CS:GO-t űző ismerősei akikkel össze tud verbuválni egy csapatot vagy van e kedve totál idegenekkel játszani.Minden más leírtak előttem
-
lemusz
addikt
válasz
Thunderzolee #70908 üzenetére
-
Oké, köszi, akkor a Steamre beregelem, aztán leszedem neki onnét.
Igen, amugy néztem, h kábé semmi ára nincs, hát majd meglátjuk, ha tetszik neki, kénytelen lesz megvenni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nemsokára őszi vásár, utána pedig téli, bagóért fogják adni a játékot Steamen. A CS:GO, Steam és online játék nélkül, olyan mint a szex, partner nélkül.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szia!
Az ingyenes verzió az kb csak offline módra jó, BOT-ok ellen tud játszani, illetve tud meccseket nézni. A eljes változat 12 euró körül mozog, szerintem az nem akkora tétel, ha tetszik neki a játék. Ezt csak Steam-en lehet beszerezni legálisan. Jobban mondva vannak helyek, ahol árulják a játékot, de ott is csak egy kódot kapsz, amit a Steam-en tud felhasználni. Tehát ugyanott van, hogy regisztrálni kell Steam-re.
-
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek segítenék feltenni a CS:GO-t.
Mondtam neki, hogy ezek a Counter Strike játékok a Streamen keresztül játszhatók online, vagyis ezek fizetős játékok, hiába crackelt verziót szerzek be neki, az csak egyjátékos lenne.
Aztán közben olvasgattam, és látom, h tavasz óta ingyenes is van a Global Offensiveból, amolyan gyakorló verzió, az onlinehoz kedvcsináló.Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom ezt leszedni, mert én más játékokkal játszok, nem vagyok otthon ebben a Counter Strike témában.
Pl. Google kapásból beadta a download.astro-t, de kerülném a tipikusan vírusos oldalakat..
Mondjam neki, h regeljen Streamre, és ott szedje le a GO-t, vagy máshonnét is le tudjuk szedni, Steam nélkül?
Őszintén szólva nem hiszem, hkésőbb fizetne majd érte, szóval nem fontos a Steam neki, élete első szgépe, csak ismerkedik a játékokkal, és erről is hallott, ezt is kérte, h szerezzem meg neki. -
wjbhbdux
veterán
Az Artifactban nincsenek dropok, se mas lehetoseg ingyen ingame kartyakat szerezni. Ezert semmi se fog elertektelenedni, viszont minden cserelheto benne igy megmarad a befektetesed jo esetben (- Valve %). Marketen kivuli tradeles sem lesz, minden penz ott fog forogni. Ahogy kialakul a meta, fel fog menni egyes kartyak ara, ezekre kell odafigyelni.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70902 üzenetére
Pumpálj bele pénzt (preorder, collector edition dolgok), játssz benne sokat, hogy megkapd az első droppokat. Add el. Profit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest