Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz ReFleXx #60592 üzenetére
Cachen régebben simán hallottad B-n az A-n zajló eseményeket fél méterre tőled. Hi-Fi és gamer fejesen is, eltérő hangkártyával, sztereón. Néha még most is vannak ilyen bugok, de többnyire megoldották. Mondjuk az tény hogy ha az ember rendszeresen tolja, pontosabban hallja hogy mi honnan is jön. Múltkor a nagy inaktivitás után forgolódtam és én is rákérdeztem hogy honnan is volt a hang, pedig a hallásom is jó és a fejhallgatóm se rossz.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zomb€€
őstag
válasz Vismajor01 #60593 üzenetére
En amit megfigyeltem az elejen, hogy nem art megtanulni a hangokat ertelmezni.
Eloszor nekem is sokan szoltak hogy erre meg arra, most mar en is eszreveszem magamtol."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
MarioAna
senior tag
Nekem Superlux HD681 van ASUS Xonar DG hangkártyával, minden jól be van állítva in-game és windowsban is, mégis megkerülnek mire észreveszem.
Múltkor cache-n quadnál bújtam afterplant után, 1v1-et azért buktam mert a trappoló CT-t nem tudtam meghallani, hogy balról vagy jobbról jön. Én pl ennyire süket vagyok (mondjuk nem is hangos a volume sehol). -
szebe
addikt
Jó az update, alt tabra fixen fagy a játék
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ReFleXx
addikt
Nekem Cloud 1 van es rohadt jo rajta zenet hallgatni is, meg az tetszik meg benne hogy olyan massziv darab
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Vismajor01
addikt
Nekem egy béna Genius Cavimanus HS-G700V van
aztán mégis hallok, látok mindent amit ti, nekem sose szoktak szólni, hogy MÖGÖTTED!!NEM HALLOD???
Ellenben én másoknak kb meccsenkéntSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ReFleXx
addikt
válasz kretenallat #60574 üzenetére
ez nem leginkabb mirage-n van? en leginkabb miragen veszek eszre hangbugot, tipikus hogy B haznal CT oldalon hallani hogy valaki hitet kap a palya masik oldalan.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
olle
senior tag
Megnézni valami szakértő ezt a demót a Shanezz nevű kicit furcsa.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Tewe013
őstag
válasz kretenallat #60589 üzenetére
Pont most jött szembe FB-n, lol.
-
Lmh
őstag
válasz lemusz #60587 üzenetére
Nekem nem tűnt fel...mert március óta nem logoltam be Akkor volt legutóbbi atom rage-em, azóta távol tartom magam a játéktól.
De érzem, hogy húz vissza....de nem akarom! Ellenállok amíg tudok!
A napokban néztem be ide a fórumra, multkor pár perces gameplayt is néztem...jaaaaj. :S
Hamarosan új proci+vga+bill kombó lesz...nem tudom kibírom-e, hogy ne próbáljam ki vele a játékot ami tönkretette annyi évemet XDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Franklin #60584 üzenetére
Végre.
Támogatom a hasonló visszafejlesztéseket. :-)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Franklin
addikt
Beszéltek itt a kesztyűkről, aztán ez meg elsikkad
Dust II
– Removed barrels outside of doors leading into B site -
Lmh
őstag
Figyi szebe....azt a pawa vs scene hangfelvételt azt durván TM-eled vagy le tudom valahogy tölteni? El szeretném tenni az utókornak, ha netán történne veled vagy a soundcloudoddal valami... ne vesszen kárba
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Zomb€€
őstag
Nalam is elofordul, granat dobas, heccsat, trapp, de meg nem birtam megfejteni hogy mitol.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szebe
addikt
Nem sok oda a ping?
Bár mint tudjuk, a 100-120-as tartomány a "godmode", de akkor is...(consoleban matchmaking indításnál mik a US East kódjai? csak hogy képben legyek, mekkora lehet azokra a szerverekre)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #60560 üzenetére
Bele persze, csak ne toljuk túl. Ha már itt tartunk a hangzásán javíthatnának kicsit, mert néha vannak véleményes hangok. Volt olyan mikor fixen balról jött a trapp az enemy meg jobbról. Az egész csapat balról hallotta. Ilyenkor milyen fejes segít? A másik lerakón zajló eseményeket is lehetett már melletted hallani.
Tudom hogy updatelik az ilyen fail infos hangokat, de még mindig lehet ilyennel találkozni.
-
Arkennys
addikt
Server picker csak nekem nem ért idővel semmit? Ugyanúgy kaptam ruszkikat, bármit csináltam vele.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
A hackem bugos. Sorry. Majd javítom.
Egyébként ez a hiba nálam is előfordul úgy egy éve. Task váltás után jellemzően.
-
kretenallat
senior tag
válasz Arkennys #60571 üzenetére
Van egy olyan bugom, hogy néha (csak PH mixen, és akkor ha Xero ott van, viccen kívül), fejlövés hangokat úgy hallok, mintha közvetlen mellettem loccsanna, miközben senki a közelben nincs, a lövöldözés meg akár a pálya másik végén is lehetne. csak a loccsanás meg a dink, semmi más hang nem bugol. wtf?
amúgy meg fake trappok, rossz irányok, néha nem az anyagnak megfelelő trappolás... van itt minden, ami kell. de legalább lehet kesztyűt húzni rá. pls more hats.
nem mintha régóta kellene egy gui rework, egy menü rework, egy hang rework. nem ártana 128as mm, d2 refresh, de örülnék egy sima operésünnek is (ami most az új ládának hála lehet, hogy hónapokra elnapolva, pedig az is bevétel lenne a valvenak). új engine, ami jobban kihasználja a modern PCket meg már az álmaimban is túl merésznek tűnnek.
dugo, bruce: vagy tessék használni a serverpickert, amit Cosmo már ajánlott párszor és menni nyugatabbra. hálistennek az egybitesek nem fektetnek energiát ilyen hülyeségekbe, így lehet inkább német trollokkal és óvodásokkal játszani.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Brucehun
aktív tag
üdv mindenkinek!
nem tudom mi történt az elmúlt napokban, de egyik napról a másikra egyre több orosz játékossal lett tele és nagyon megnőtt a csalók száma is. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egyre undorítóbb ez a játék, ez már nem is a játékról hanem a skinekről szól csak!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Arkennys
addikt
Azért mókás amit maga ajáték művel néha a hangokkal, sokszor pusztulok bele abba, hogy letálcázás/böngésző megnyitás bezárás után fake trap van és tök máshonnan hallani a trappot, mint ami tényleges. csak megjegyzésképp a dolog margójára, hogy igen, lehet tényleg hang miatt megpusztulni
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #60562 üzenetére
A hang legalább olyan fontos mint a kép, szóval nagyon is fontos téma. Nagyon-nagyon sokszor látni, hogy az emberke egyszerűen nem érzékeli, hogy mi történik körülötte. Márpedig itt fontos, hogy igenis képben legyünk azzal, hogy körülöttünk mi zajlik nem csak az, hogy előttünk.
-
-
lemusz
addikt
Jól van akkor tegyetek be az összefoglalóba egy alsó, közép és felsőkategóriás egér, bill, egérpad, monitor, fejes kombót azt tudjuk le végre ezeket a témákat. Megmondom őszintén az egér és monitor kettőséről még szívesen is olvasok vagy írok, mert véleményem szerint ez a kettő nagyon, de nagyon fontos a játék szempontjából, de a többiről már ez alig mondható el, belemagyarázás az egész, túlértékelt egyéni preferenciák végeláthatatlan sora. ELEGEM VAN!
-
Lmh
őstag
válasz gtamate2 #60560 üzenetére
Szerintem is bőven jó ide a téma, hiszen kifejezetten erre a jatekra kell.
Én is itt kérdezném.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Redneck
nagyúr
Már megint ez megy? Vagy jó Hi-Fi fejes normális hangkártyával, vagy van egész jó játékra tervezett. A lényeg hogy minőségi legyen a hangszóró, jól legyen összerakva, rendes anyagokból.
Ez nem a milyen fejhallgatót topik.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Ha érdekel és lehet, mégis ilyet veszel + volna kérdésed használati tapasztalattal kapcsolatban, nyugodtan írj PMet. Nekem nem egyszer leesett sajnos véletlen, de nincs semmi baja, szerencsére. Azon kívül kényelmes hosszabb távon is pl.
-
olle
senior tag
válasz Arkennys #60553 üzenetére
Tényleg jó. Az a baj hogy nem neves nagymúltú márka. És sokan bizalmatlanok. Amikor ezt vettem egy Logitech Tactx 3D alphat vittem vissza. A műanyagok irgalmatlan rosszak voltak rajta. Nem bántam meg.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
adise
őstag
plantronicsok tényleg jól szólnak csak kevésbé használják itthon. Még a régi DSP-500-ukat használták sokan.
Razer Kraken ill a Siberiák már egyáltalán nem éri meg az árukat. Se hangzás se minőség. De hát látni pl a billeken is a razer mennyire tulárazza magát.
Sőt én a Sennheiser Game Zero-tól sem voltam elájulva. -
regener
veterán
Retro DJ nekemis volt (igazából van, csak darabokban mert bekeményedett a párnjája és öcsém kinyírta a egyik oldalt és újra kell forrasztani hogy szóljon) és egy olcsó 800ft-os genius mikrofonnal tökéletes páros voltak. Habár igaz a mostani fülesben (SS Flux) "többet" hallok CS-ben, de nem minden helyzetben.
-
kretenallat
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #60539 üzenetére
hát megnéztem gyorsan az opciókat és én ezek után azt mondanám, hogy nézd meg, neked ingyenes-e a szállítás, és ha igen, akkor köhögd ki a 11k-t (30gbp) a 788-ra
kényelmes, robosztus, a mikrofonjára nem szoktak panaszkodni, szerintem jól szól (egy sennheiser hd515-ről váltottam, mivel volt és ki akartam próbálni, aztán valahogy sose váltottam vissza).
-
-
olle
senior tag
Amennyit újabban játszok. nem éri meg drágább fülest venni. Heti 1 MM max 2-3 óra dota, Skype illetve Discord. Mondjuk nekem a Rage nél szempont volt a szövet borítás.
-
scuda
újonc
válasz BUZZLGHTYR #60539 üzenetére
Én elsőre egy SteelSeries Siberia RAW Gaming usb-s headset-et vettem és jól pofára is estem vele
Mikrofon nem akart működni.
2 hetes macera után ezt a választ kaptam:"Valószínűleg az okozza a problémát, hogy a termék olyan csatlakozóval
rendelkezik, ami 4 pines, a mikrofon is a fejhallgató dugaszán kap jelet.
Bizonyos hangkártyák viszont csak 3 pin-en adják le az audió jelet és
külön csatlakozó kell a mikrofon működtetéséhez."Erre nem számitottam
Igy végül egy Sharkoon shark zone h10 lett belőle. Ez csak 7300ft volt kb.
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. -
Xero
nagyúr
-
olle
senior tag
Az előzőekhez hozzá szólva Ozone Rage ST?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz kretenallat #60537 üzenetére
napersze xd
10 ezer a plafon és usb-s kellene
szerk.: usb mondjuk annyira nem fontos, ha jobbat lehet kapni..[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz BUZZLGHTYR #60536 üzenetére
Fejhallgató topik ajánló:
10.000 Ft és az alatti kategória:
- Sharkoon Rush
- Creative Fatal1ty HS-800 Jack
- Creative Fatal1ty HS-1000 USB
- ThermalTake eSPORTS Shock
- Invotone/Takstar HD 2000 + Zalman ZM-Mic1
- Zalman ZM-HPS300Nekem a Zalman van, ennyi pénzért teljesen jó(~4k).
-
kretenallat
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #60536 üzenetére
nem árt, ha megadod, hogy számodra mi az olcsó. én egy plantronics gamecom 780-at használok, és nagyon szeretem, az utódja a 788 ugyan olyannak tűnik képek alapján. Odahaza 16900 az árgép szerint, külföldön 30 fontért már van [link] (nálam azt írja, hogy ingyenes kiszállítás, de nézd meg, hogy Magyarországra is ingyenes-e.) ja, annyi, hogy nem jackes, hanem USB csatlakozós!
amúgy meg a hyperx could 2-t szokták agyba-főbe ajánlani, ami 30k. ki tudja, lehet, hogy neked ez is belefér az olcsóba
-
BUZZLGHTYR
senior tag
valami olcsó headsetet tudtok ajánlani de használható is a játékban?
-
Lmh
őstag
válasz Thaddius #60524 üzenetére
Én nagyon örültem ennek az infónak, bár pont ma veszem át a billt amit rendeltem :S
Azért jó tudni, hogy van ilyen olcsón mechanikus. A másodikat nekem adhatod ;-)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
szebe
addikt
válasz lemusz #60522 üzenetére
Nekem így elsőre képről a cyrex nem jön át, M4-en valahogy jobban adta ez a skin. Aztán lehet hogy in-game meg jobb.
Kesztyű csak azért nem hagy teljesen hidegen, mert egy NAVI-s skint elfogadnék, ha lennének csapatos verziók (mint Starladderen).
De ahogy nézem, most ez esik kés helyett, szóval amíg nem adnak ki erre is havonta új ládát, addig heroin áron fognak menni...[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz DrTechnoid #60526 üzenetére
hajrá srácok, vegyétek!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
őstag
válasz gtamate2 #60523 üzenetére
omfg, ezek az árak , egyelőre még nincs is mindegyik marketon.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Thaddius
tag
Hopp most meg olcsobb. 22 eu-ert Mechanikus bill ( Cherry klon, amit a switchmaster keszitett )
[link]En mar be is rendeltem 2 db-t.
-
lemusz
addikt
Engem szólítottatok?
-
Zomb€€
őstag
Jott egy gigas update. Ne orulj, nincs operesun. Csak kesztyuk...
Alja..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
-
I Am^^
tag
válasz Vismajor01 #60513 üzenetére
A kövire lehet benézek
Vagy nem vagytok meg?
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
Franklin
addikt
válasz Vismajor01 #60513 üzenetére
Mi a TS jelszó? A ph nem jó.
-
Vismajor01
addikt
Ma 20:00kor gyülekező?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
kuLi_
tag
válasz Tewe013 #60508 üzenetére
TheVR-es srácok meglepően jó fejek. Volt szerencsém összehaverkodni velük még az első budapesti esemény során (majd jött utána a többi is) és teljesen képben vannak helyzetüket illetve az őket körülvevő őrületeket illetően, remekül használják ki mindazt, ami tini-hypeot nem kevés melóval felépítettek. Az mondjuk erős momentum volt, hogy nálunk otthon az asszony könnyesre röhögte magát azon a videón, amin VR Pisti rendesen szenved a Cat Marioval.
Van Youtuberek között botrány szar kategóriás is bőven, de valamiért mégis követik azokat is nettó ötezren, szóval kinek a pap, kinek a paplan. Abszolút nem zavarnak ezek, nem is kellene hogy zavarjon.
Ez itt a reklám helye.
-
szebe
addikt
válasz had423 #60507 üzenetére
Ha mást nem, ezt lehet értékelni flashben, mindig benne van a bugi a lábában (kezében?). Ha a többiek csak fele ennyire lennének aktívak/motiváltak...
-
Tewe013
őstag
válasz I Am^^ #60497 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom velük igazából, nem én vagyok a célközönségük, de gameplay terén valóban minőségi contentet csinálnak, a tech csatornát már annyira nem kéne erőltetniük, mert ott azért akad rendesen bullshit. Zsozé videóit aktívan követem, az ember az kész, végem van a dumájától. Még Sirius az aki odateszi magát és egy teljesen családbarát contentet rak össze, neki sem én vagyok a célközönsége, de tényleg nagyon korrektül csinálja amit csinál. Ilyen benipowa meg nem tudom kik kb. a kukában lennének a legjobb helyen, semmi érdekes/szórakoztató nincs a videóikban (szvsz).
-
had423
aktív tag
Annyi lehet a flashben szerintem, hogy mindig nagyon akarja. Rock-al azért Pl odamartak pár csapatnak, pedig abban a LU-ban boco volt az AWP-s aki valljuk be nem a legkeményebb játékos itthon. Flashnek konkrétan meg a meghalás volt a roleja. Valamit szerintem hozzátesz a csapathoz még ha nem is skillben (mert tényleg alig sebez).
-
Thaddius
tag
kuLi sensei, hivjatok vissza Flaviust, Deep-et es Piki-t pedig nyugtatozzatok be, egy csipet DeadFox / Npp. Es kesz a vilagvero.
-
adise
őstag
válasz Tewe013 #60491 üzenetére
Ne aggódj lesz ő még kapitány is
De ez a kiakart lépni dolgok. Azért ha megnézitek a statjait hltvn kb mindig ő volt majdnem a legrosszabb. Persze ugy jobban hangzik, hogy ő lépett ki mert szerbül beszéltek sokat Biztos az elején nem tűnt még fel ugye?
De most majd újraösszeállnak páran akik egymást pár hónapja kiforgatták mert nem birják egymást.
Szokásos csapategység, gerincesség, tisztelet a másik felé megint hiányozni fog és addig az eredmények is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest