Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tewe013
őstag
Nagy meglepetésre (biggestkappaEU) flash megint csapatot vált. A legviccesebb, hogy aug. 24-én még így nyilatkozott:
"Magyar csapatban sem áll már módomban játszani, pedig nagyon szerettem az ICL-ig tartó fruitsot, és a rajongókat is, de most betelt egy bizonyos pohár, ami után nem vagyok hajlandó eltűrni ilyen undorító dolgokat." topkek -
wjbhbdux
veterán
magyar youtube videok ahol 2 nap késéssel elismétlik amit angolul láttam máshol
/s
-
szebe
addikt
Gondolom a VR srácokra gondolsz.
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy tartalmilag milyen a műsor, mert odáig nem jutottam el, hogy ezt megítéljem. 2-3 percet bírtam belőlük, aztán inkább kinyomtam.
Nem én vagyok a célközönség, na"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MODERÁTOR
Szerintem a tövári abban amit csinál jó. Van persze sok dolog ami mellet el kell menni - például saját Windows build - de alapvetően egy interaktív gémsztár, akik törekednek a minőségre.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Tewe013
őstag
-
Tewe013
őstag
válasz kretenallat #60481 üzenetére
Én 3 perc után meguntam, mondjuk nekem mindig is az ilyen 10-20-30 mp-es videók voltak a favoritok.
-
kretenallat
senior tag
válasz ADAM1337 #60482 üzenetére
Nekem tetszik a hozzáadott munka, a kis plusz jelenetek (nagyja, coldzera hátasától és is dobtam egy hátast, nem tudom, mit szívott a srác, amikor kitalálta, hogy azt az ugrást beleteszi) szerintem frankók és van hozzáadott értékük.
olle: Igen és nagyon színvonalas munka, azonban azok a sisakok számomra nagyon nem mennek a CShez, inkább menne infinity warfarebe v q3ba. Meg egy ez már nekem is túleffektelt.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
olle
senior tag
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
ADAM1337
nagyúr
Hú nekem ez a széteffektelt dolgok annyira nem jönnek át.
Inkább a logikásabb szívatások persze jó aim-al társulva. -
kretenallat
senior tag
Azoknak, akik nem redditeznek: [Fragstorm 3] számomra az eddigi legjobb CSGO movie. szerk: ja és még kolor is feltűnik benne egy rövid pillanatra.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
kuLi_
tag
válasz Thaddius #60472 üzenetére
Ne keverd össze a Youtubereket az esportolókkal, öreg hiba. Ők kizárólag azért vannak jelen, hogy a helyszínen megtöltsék a nézőteret, ezáltal szélesebb elérést biztosítsanak a rendezvényszervezőknek (értsd; nem csak a CS:GO közösség tagjai fogják megnézni az elkészült anyagokat vagy a helyszínen a színpadot, hanem az említett emberek rohadtul nem elhanyagolható rajongótábora).
Ez itt a reklám helye.
-
szebe
addikt
válasz Thaddius #60472 üzenetére
Ha erre van igény, akkor ezt fogják csinálni. 80-100 ezres megtekintésű videóik vannak, meg km-es sorokban állnak a fanboyok egy közös kép reményében, akkor minek változtassanak? Én sem kedvem különösebben egyiket se (sőt...), de teljesen feleslegesen állnék le vitatkozni a rajongótáborral. Inkább messzire elkerülöm a videóikat, hogy még véletlenül se növeljem a megtekintést.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Thaddius
tag
No offense
De amig Magyarorszag egy B*rubo nevezetu embert istenit, vagy akar a VR-t addig nem is latom a remeny a normalis kozosseg alakulasara. Az emlitett 2 "e-celeb"-nel teljesen elfogadott az alpari beszed, illetve masok alazasa. Kodiak stream-et neznek altalaban mondjuk 200-an, mig az oveket 800-2000 emberig.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Miért kell 10 ember? Túl nagy a rank szórása és nem tudtok elindulni 5en?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
csatarid
csendes tag
Nem tudom letölteni a legutóbbi meccsünket (hibás letöltés, töröld és töltsd le újra a meccset) persze nem érek vele semmit se..
A Meccsmegosztó kód alapján letudom szedni valahogy?
Ryzen 5 7600x, MSI MSI MAG B650 TOMAHAWK, SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+, CORSAIR 2x16GB 6000 Mhz, SEASONIC FOCUS GX 750 GOLD, Cooler Master HAF XM, Kingston KC3000 2TB SSD,
-
Mezcal
addikt
válasz Vismajor01 #60465 üzenetére
Nincs Kodiak, nincs mix.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #60465 üzenetére
Mostanában nem tudok fixen egybefüggően fent lenni 30-60 percet. Talán jövő vasárnaptól bele fog férni. Addig marad a pub.
-
he7edik.
addikt
Nem megyek a
SzigetrePlayIT-re mert semkiháziak vannak. Senkiháziak kezében van a magyar CS:GOÉgő szöveg a flém vázon
-
szebe
addikt
Az említett ROCK-volgare volt talán a csúcspont a magyar CS:GO-ban.
Szomorú a dolog, mert megvolt a lehetőség, de a szponzorok valahogy mégsem jöttek.
Azóta rettentő mélyponton a dolog (van még ennél lejjebb vajon?), és nem úgy látszik, mintha bármikor is (vagy legalábbis a közeljövőben) kilábalna belőle a társaság.
Overwatch-ra kíváncsi leszek, meddig tart a játékosok/Blizzard lendülete. Illetve amint elkezdenek komoly pénzek forogni (százezres lanok pl), megjelennek-e ott is az "okosságok".
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Lmh
őstag
hirdetés ON: Bárkinek szivesen lebukom az accát, ameddig csak akarja. Nem lesz olcsó, de megéri, mert aztán menőzhetsz a terhes anyák és simsről átpártolt kiközösített lányok között.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
wjbhbdux
veterán
Erre majd térjünk vissza, ha 9 évvel a megjelenés után az OW is kapott már 595 frissítést és nem kellett hozzá kiegészítőt meg folytatásokat venni.
/s
-
skL86
tag
Bármelyik ph-snak ingyen és bérmentve feltolom az accát LE-ig, de előre szólok, hogy vissza fogsz potyogni a saját szintedre villámgyorsan.
-
kuLi_
tag
OW embertelen jó játék, különösen kompetitív szinten, ezt már hónapokkal ezelőtt kénytelen voltam én is elismerni. A Blizzard csak úgy talicskázza bele a pénzt, folyamatosan jönnek hozzá a frissítések és patchek, ez lesz (már most az) a cég esport-zászlóshajója, továbbá amúgy kipróbálás után nekem is eléggé bejött.
Érdemes lenne a Valve-nak példát vennie a Blizzardtól feedback-begyűjtés és kommunikáció terén, félelmetesen gyorsan jönnek a javítások és fixek.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
MODERÁTOR
Teljesen egyet értek veled a hazai cs-ről, de amit az ow-ról írtál már nem. Az egy olyan játék amit tényleg ki kell próbálni és utána véleményt alkotni.
Szerintem a tökéletesen szar és a tökéletesen jó játék között áll jelenleg pont.
Saját véleményem!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
edgR
őstag
Elég szomorú volt ezt végigolvasni, főleg amiatt, mert szvsz az OW közel sem annyira kompetitív, sokkal inkább egy könnyed TF2 klón. Nem tudom, hogy a Blizz mennyire akarja majd versenyképessé tenni a játékot (nem is követem napi szinten, és sosem játszottam), de amennyire a streamekből látom, kompetitív FPS-nek az egyik leggagyibb lenne.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz AllTheBest #60438 üzenetére
Mecseim javán 1v5-be játszok és kiidegel.
Nem az a gond hogy nem jutok fel csak borzasztó, hogy még mindig nincs normális enemy ezen a szinten és a társaimnak se sok köze van a célzáshoz, meg a logikához hangokhoz meg főleg. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz ADAM1337 #60436 üzenetére
Ugyan ezt megcsináltam egyik osztálytársammal, felhúztam silver 4-ből nova 4-ig. Emberünk 2 hét alatt visszabukta silver elite-ig. Neked az csak szenvedés lenne kalában ha nem lövöd. (menne a csalózás, stb, ráadásul kala-nova szinten van a legtöbb smurf)
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz ADAM1337 #60436 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, mivel ezt én is átéltem régebben. DM-ezz sokat, akár járj 1v1 szerverekre, nézd ahogy komolyabb játékosok játszanak és magadtól is hamar kijutsz onnan. Ez nem olyan, hogy az ember hetente jobb lesz a semmitől. 3 hónapig nem játszottam, előtte nova 3-ban voltam, most megint bedobott nova 3-ba, utána 5 meccs alatt felmentem (egyedül) kalába.
Egyedül is meg kell tanulni játszani, segítsd a csapatod amennyire tudod és akkor nincs gond
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki gold nova-n áthúzna ?
-
had423
aktív tag
Régen az ment, hogy a volgarebán mindig volt egy nagyon kemény lu, akik megnyertek minden rendezvényt. Nem számított se az, hogy nem gyakoroltak, se az, hogy az ötödikük esetleg nagy ívben szart már bele a játékba, valahogy mindent megnyertek skillből. Aztán szétoszlott jobban a csapat és talán az volt fordulópont amikor Gabiék kikaptak eniorék ellen valamelyik netes kvalin. Talán pont a lenovoén.
Elég nagyot zuhantunk azóta.
Most is nagy szó elverni egy revolte-ot, de már nem akkora mint tavaly. Ha most elkezdenének sorra nyerni minden hazai rendezvényt, és ezzel párhuzamosan megvernének pár jó külföldi csapatot, újra lenne élet itthon.
Mindenki challangelni akarná őket megint. Anno a h2b-t, kos-t, zylexet is leginkább ez a dolog érdekelte (a rock azért inkább külföldre evezett).
Szóval ja, elég lenne ha most újra elkezdenének alkotni a gabessonék, mivel csak ez az egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk van most.
Helsinki óta nem történt semmi előrelépés náluk egyébként. Acilion, MSL féle LU-k ellen nem is tudom hány meccsen keresztül veretlenek voltunk, és nézzétek meg, hogy ők azóta mennyit fejlődtek és hol maradtunk mi...SHiZUx:
Hidd el azért a fury tagok, vagy akármelyik komolyabb magyar player tudja mi folyik a pályán, és ha valaki ellen kell, akkor dobnak gránátokat is. -
törölt tag
Én ICLen realizáltam azt hogy bizony ahhoz hogy magyar lanra csak lőni kell megtanulni, smoke, flash kell a hóhérnak. Aztán meg jönnek a pofára esések külföldön. Fury is 5 aimhuszárból áll, Flashék lineupja is agyhalott durrdurkirályokból áll, nem is értem minek tanultam smokeokat 1 teljes órán át mikor helyette fordíthattam volna DMre is azt az időt hogy még annyira se értsek a játéknak a feléhez.
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
A probléma abban rejlik, hogy a közösség nem tud felmutatni egy olyan csapatot sem, akiért nem hogy érdemes, de mondjuk LEHET egyáltalán szurkolni, lévén havi rendszerességgel láthatjuk az új, ERŐSEBB felállásokat, teljesen kinyírva ezáltal a hosszabb távú fejlődés lehetőségét. Egyénileg rendkívül csodálatos mindenki (lásd a mai döntős de_nuke, ahol kb. a szélrózsa irányába elindult mindenki 1v1-ezni, az egész map-pick bevallottan erről szólt, kb. nonszensz), csapatként pedig az életben nem fognak eljutni arra a szintre, amivel el lehet lavírozni valami elfogadhatóbb, ne adj isten kifizetődőbb szintre.
Korábban, mikor egy EsportFest-en a ROCK ült le játszani a volgare ellen, a népnek még megvoltak a maga kis kedvencei és ordítva-szurkolva töltötték meg a teret, két rivális klasszikus összecsapása. Ma a Lenovo Kupa befejeztével szimplán világossá válhatott mindenki számára - ha netán eddig csukott szemekkel járkált volna -, hogy jelenleg nem igazán létezik itthon kompetitív CS:GO; nincs egy darab role-model, nincs egy csapat vagy felállás, akire hosszabb távon lehetne építeni (értsd jól; a lan után mindkét döntős teamben ismételten változások lesznek), csupán erősebb mix-csapatok bukkannak fel mindenhol, 1-1 gyorsabb, pénzzel kecsegtető liga erejéig.
Imádom ezt a játékot, imádom ezt a közösséget, nem véletlenül szálltam bele a buliba és álltam az admin pult másik felére (lol), ám abszolút egyet kell értenem az első strófáddal; Ez a rendezvény csodálatos ajándék egy profi szervezet számára pusztán a seggrepesztő mennyiségű igényesebb (avagy legalábbis remélem az lett) média-anyag végett amivel bárhol lehetne érdemben "házalni", azonban profi CS:GO kategóriában ilyen org jelenleg itthon nincs, és talán kijelenthető, nem véletlenül.
Bármennyire is szomorú, de hosszabb távon nekem is célszerűbb lesz elnyargalnom elsősorban Overwatch-al foglalkozni (már ha szeretnék érdemben esporttal foglalkozni), ahol még - hála az égnek - mentalitást illetően tiszta mindenki, és egy-két kulcsember, mint pl. egy Res1st hatására már gyökerestől, a kezdetekben alakul ki egy jóval érettebb és profibb szemlélet, ami valami kibaszottul hiányzik jelenleg az itthoni "prémium kategóriás" (ROFL) CS-s mezőnyben.
Ez itt a reklám helye.
-
kuLi_
tag
válasz lemusz #60419 üzenetére
Azt azért kalkuláld bele, hogy nekünk is haza kell érnünk, lévén nem a helyszínen fogom megküldeni a szajrét, különben lazán elúszunk pillanatok alatt (steam guard, ő is accepteljen, "mit kell csinálni?", többen be sem tudnak logolni, bármi lehet...).
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz had423 #60425 üzenetére
Nem nagyon emlékszem korábbról (1.6, source) ilyen "lanokra", amikor neten lement a kvali, és lanon csak showmatch jelleggel ment egy döntő, esetleg a top4 játszott egy SE ágrajzot.
Nyilván kell ilyen is. Bár látszik, hogy bizonyos korosztályt ez nem érdekel, nekik a lol, a beöltözősdi (az megvan, amikor az egyik ilyen rendezvényen a döntő 3. map utolsó két köre 1 órát csúszott a cosplay-es marhák miatt?) meg a youtube-os celebsimogató kell, hát ez van. A háttérben meg elpötyögnek a srácok egy bo3-t.
Viszont ami jobban kéne, az egy normális BYOC/TUP lan, ICL konkurenciának. Bár BYOC-on valószínű menne a "bezzegneki300fpsevan" meg a "bezzegneki144hzesmonitoravan". Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha az olympus a TUP lan-t is kishíján lecsalta, akkor mi menne egy BYOC-on...
(#60415) edgR
Kösz. Sajnos semmi különös nem volt. Úgylátszik kómásan mobilról elnéztem[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Régen egyébként sok színpados, nagy kivetítős rendezvény volt, ahova kvalit kellett nyerni, hogy kijuss, nem kifizetni a nevezést? Azokkal kéne összehasonlítani ezt a LenovoY kupát.
Lehet arra jutnánk, hogy erre soha nem is volt igény, anno se.
Nyilván engem jobban izgatnak a magyar meccsek, mint random tier1esek, de úgy látszik nem sokan vannak így rajtam kívül ezzel.
Az tényleg gáz, hogy egy mix nyerte az egészet. Hiányoznak a '15-ös el classico meccsek, Rock vs Volgare pl. -
marcusa
addikt
Ahhoz hogy elfogadjon egy olyan offert, ahol csak a másik fél tett a csereablakba item-et, nem kell mobil hitelesítő, és nincs várakoztatás sem a fogadó fél részéről, csak aki beletette az itemet a cserébe, annál kell hogy teljesüljön az, hogy legyen mobilhitelesítő minimum 7 napja aktív a fiókon.
:-)
-
regener
veterán
Én az egész PlayIT-ben csalódtam, valahogy nem jött át az érzés hogy máskor is elakarok menni.
Mindenhol agyatlanok sétáltak, akik nekedjönnek 78-szor mert nem látja hogy ottvagy előtte majd még beszól hogy miért álltam meg amikor 5 perce ott álltunk és néztük a CSGO-t a kivetítőn a székek mellett mert hely sem volt, révén mindenkinek a táskáját kell ott tartania, mikor rákérdezel hogy szabad-e mondja hogy igen, leülök és leülne haver, erre de ő a táskáját nem rakja le, mert ott ül az ő haverja csak épp elment kajálni.
A kígyózó, végeláthatatlan sorok mindenhol, órákig a VR szemüveget "próbáló" személyek (mert min. ült ott egy órát az egyik srác), meg az egymást túlharsogó üvöltő zenék amiktől a műsorvezetőket sem lehetett hallani vagy ha igen akkoris alig.
A szuper fények Lenovo Y színpaod is jók voltak
-
edgR
őstag
válasz #57770240 #60404 üzenetére
Azt hiszem, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Magyarországon - ami a CS-t illeti - nincs igény (de játékosállomány sem) egy ilyen jellegű rendezvényre.
A profi szervezés és szponzoráció ellenére a teljes érdektelenség mellett zajlott a döntő. Pár száz néző a streamen, ugyanennyi a helyszínen. Egy mix nyer, akik végigfunolják az eseményt. Nyíltan vállalva egylanos csapat, akinek nincs ellenfele. Rendkívül őszinte öröm és "férfias" ölelések a meccsek végén, ellenfelek provokálása ingame, kín. Felmarkolják a főnyereményt, majd angolosan távoznak. Szerintem még a kupát is szétverték ötfelé még a parkolóban; esetleg Flesh* (khm) vitte haza, aki - mint tudjuk - a mezőnyben messze a legszarabb 11/17-es mutatójával is még mindig, toronymagasan hazánk legjobb játékosa.
A teljes Twitch közvetítés megnézése után a "kínos" kifejezés nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy szemléltetni tudjam az érzéseimet. Mi sem bizonyítja jobban a hangulatot, mint amikor a kényszerpihenő után Res1st felkérte a közönséget egy kis buzdításra. Bezzeg a ládanyitásnál már ment a disznóvágós visítozás... Érthető, hogy jó beszélőkével megáldott emberekre bízták a tombolasorsolást. Másrészt viszont nem túl szerencsés választás azt olyan emberekre bízni, akik - tovább fokozva az addig is magas szintű érdeklődést - még bele is böfögik a mikrofonba, hogy a büdös életben nem indították még el a játékot, és/vagy leszarnák a nyereményt. Beszédes még, hogy minden késhez 4-5 tombolát kellett húzni, mire jelentkeztek érte.
... és ez volt az idei év legnagyobb CSGO eseménye itthon. Nem lehet csodálkozni azon, hogy a minőségi rendezvények (GPL->GPS, BECUP) megszűntek létezni; szponzori és rendezői oldalról abszolút érthető. Aki lanozni akar, az mehet vissza A Csarnokba továbbra is, lassan már havonta, mennyiség>minőség alapon. Szégyen.
-
edgR
őstag
-
szebe
addikt
válasz gtamate2 #60413 üzenetére
Lenovo döntő mikor kerül fel kb?
Kíváncsi vagyok bzt aimlockjára, hogy tényleg az volt, vagy csak reggel kómásan nem hallottam meg valamit
-
RexpecT
addikt
válasz gtamate2 #60409 üzenetére
Jah emlékszem, és hülyeséget mondtam. De pont ez lenne a lényeg, hogy fejlődjön az ember, de mikor egy meccsen már a sokadik körben fordul elő egy ilyen az elég bosszantó.
Egyik haver előfizetett ESEA-ra, azt mondja, hogy sokkal normálisabb emberek vannak. Csak sokallom a 7 dollárt érte havonta.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Felb*sz ez a játék, hogy még dupla AK rangon is minden meccsen legalább 1-2 embernek fixen nincs mikrofonja, infózás is rendre minimális.
T oldalon mikor sorra veszítjük el a köröket, és három csapattárs is 3k alatt van, rávesz az idióta. Megkérdezem, hogy miért, erre mondja, hogy azért mert előző körben volt bomb plant, és hogy vegyünk MP-t. Persze CT oldalon is ugyanez volt. -
regener
veterán
válasz gyurkikrisz #60402 üzenetére
Control Gaming nyerte az előbb, kaptak 500k-t.
-
gyurkikrisz
őstag
mikor lesz az Y kupa döntő PlayIT-en?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest