- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz Mezcal #40217 üzenetére
Call the roflcopter repair men, the thing has just broke the hell down.
Brutal egy csalo vagyok mert felraktam harom accot LE/LEM-ig. Aztan negyed annyi oram van mint a nagy antismurfereknek. Na mindegy, reszemrol ennyi, tenyleg ertelmetlen szajtepes es felesleges vita az egesz tema, amit nem kene hetente a besirasokkal felhozni.[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Amúgy szoktatok csapatozni? Egy idő után az mm-nek nincs túl sok értelme, hogyha az ember jobb akar lenni.
-
MurdR
veterán
(#40249) Marv1988
Az oldalon tilos a játék accountok adás-vétele. (Beleértve a Hardveraprót is.)
A vonatkozó hozzászólásod eltávolításra került.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
dymf
csendes tag
Üdv!
Csapatba keresünk n+x. embert mg2-dmg körüli rangon. Ha szivesebben játszanál randomok nélkül akkor jelentkezz bátran. Általában napközben faceit, pub, 1v1 szokott menni és délután késő délután mm.
Ha dolgozol, suliba jársz, teheneket elletsz nem számít lényeg hogy amikor tudsz és van kedv is ott legyél
Ha érdekel a dolog vegyél fel bátran [link]
Talán ami elvárás a 18+os életkor, de az egyedüli kizáró ok a retardság (csak azokra vonatkozik aki épelméjűnek hiszi magát, de nem úgy viselkedik). -
Mclovin
senior tag
4 napig nem olvasok fórumot, majd elfogyott két zacskó popcorn mire végigolvastam ezt a parttalan vitát.
-
ReSeTer
senior tag
Egyébként a smurfolásnál nagyobb baj, hogy a rankokon belül elég nagy különbségek vannak.
Még sas-ban is játszanak úgy elég sokan, mintha nova mérkőzés lenne.Az elo rendszerben a legnagyobb hülyeség, hogy ha a vesztes csapatban vagy, akkor csakis veszteni lehet a pontjaidból. Ez a legnagyobb probléma.
Miért is:
A meg B játékos.
A "b" játékos egyedül megy mmezni, elég jól játszik, szinte mindig első, viszont a csapattársai hülyék, trollkodnak stb, ezért elvesztik a mérkőzést. A "b" játékos ezért nem tud rankot lépni, miközben azért fejlődik.
Az "a" játékos boostolva lett, vagy csak jó csapatokban volt, de ő maga amúgy általában utolsó volt, amúgy se tett hozzá sokat a körök nyeréséhez, viszont társai miatt, vagy egyéb okokból megnyeri a mérkőzéseinek legalább felét, tehát szinten marad.
A "b" játékos elég jó, "a" játékos meg egy núb.
Képzeljétek el, hogy az "a" meg a "b" egy csapatba kerül.
Na az ilyen meccsek szoktak lenni az igazán "uninstall cs go" érzést keltőek.
Ez mind elkerülhető lenne, ha az "a" játékost ledobná, a "b" játékost meg fel, függetlenül, hogy mennyi kört nyernek.
Nem?
-
ReSeTer
senior tag
válasz csurenzoo #40262 üzenetére
Erre lenne a megoldás, hogy a nyert körök száma egy szorzó lenne, ami az egyéni teljesítményből származó elo pontot befolyásolná.
Tehát jó vagy mint állat, de kikapsz 0-16-ra, akkor kicsi pontokat kapsz csak.
Jó vagy, nyersz is, elég sok pontot kapsz.
Rossz vagy, kikaptok 0-16-ra, rengeteget veszítesz.
Rossz vagy, de nyertek, kisebbet veszítenél.Jelenleg:
Jó vagy, kikapsz 0-16-ra, rengeteget vesztesz.
Jó vagy, nyertek, kapsz sok pontot.
Rossz vagy, kikaptok 0-16-ra, derank kb.
Rossz vagy, nyertek, kapni fogsz pontot, mondjuk nem annyit mint ha nyertetek volna = BOOSTINGTehát azt akarom mondani, hogy a fenti szorzós képletszerűséggel nem lenne elég csak jónak lenni ha sok pontot akarsz, hanem nyerni is kellene.
-
maathe
senior tag
-
eLit-MiLan
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz eLit-MiLan #40267 üzenetére
Az csak 16-14-nél és jelentős csapat összesített rankkülönbségnél fordulhat elő ha 0mvp-s vagy. Teszem azt le-lem szinten nova1-2-k ellen.
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
Az a baj nem csináltam róla screenshotot, de az biztos, hogy random mm volt, rankkülönbség nem volt több plusz-minusz 2 nél (mg1-mge), és nem volt olyan szoros (16-14), viszont 0 mvp-m volt valami 10 alatti killel.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
mepet
addikt
Ha nem tudjátok magasabb rank-ba lőni magatok, ne aggódjatok, majd a kövi banhullám fellök, mint öregasszony a busz ajtajában!
-
_-ORANGE-_
senior tag
Sziasztok! Újratettem a gépem, de a CSGO-t még anno külső HDD-re tettem fel. Most leszettem a Steamet, de nem érzékeli, hogy már letöltöttem. Azt írta, hogy a launch optionsben kell valamit állítani, de gőzöm nincs hozzá mit, ebben kérnék segítséget. Köszi!
-
gtamate2
veterán
válasz _-ORANGE-_ #40271 üzenetére
Kezdd el leszedni és állítsd be ugyan azt letöltési helynek ahova már le van töltve, ellenőriztesd a fájlokat (lehet kell egy restart) és menni fog.
*Sn0w
-
-
ReSeTer
senior tag
válasz _-ORANGE-_ #40273 üzenetére
Ahol van a cs mappád, oda kell telepíteni a steamet is.
-
szebe
addikt
Szerintem meg ez az egész rankozósdi a CSGO egyik legnagyobb rákja. Több csaló, a smurf jelenség miatt is nézeteltérések vannak...
Jobb lett volna, ha a valve csak dm/casual/gg/stb szervereket üzemeltetne, azon kívül meg bérelt szeró+mirc/esea.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
addikt
Win 10 es random kidob hibauzenet nelkul mar javitva lett ?
-
rumos XIII
aktív tag
válasz ImpersonatoR #40280 üzenetére
Nálam nincs ilyesmi.
-
_-ORANGE-_
senior tag
Nekem jól megy, semmi gond vele.
-
zkas90
senior tag
stabilabb 10 alatt mint volt 8.1 alatt
-
szebe
addikt
"The four group winners will advance straight into the quarter-finals, and then the groups will be redrawn, pairing the 12 remaining sides against new opponents to determine the final teams that will make it to the playoffs."
Erre kíváncsi vagyok, hogy oldják majd meg.
Hihetetlen, milyen össze-vissza kavarás megy minden majoron...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vzsryl
nagyúr
válasz zkas90 #40277 üzenetére
Engem kb 50-50%-ban dobott fel eddig döntetlenre és győzelemre. Szóval döntetlenre nagyon nagy eséllye dob fel. De ehhez hozzátartozik, hogy olyankor magas az ellenfél rangja.
(#40278) szebe: A rangozósdi kell bele, de láthatatlan kéne legyen, így nem görcsölnének rajta ennyien.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz bager13 #40289 üzenetére
De akkor kevesebb pénz folyna be a valve-nak, és konkrétan a CS:GO fejlesztőinek zsebébe is. Tudomásom szerint úgy kapják a fizut (prémiumot), ahogy teljesít a játék pénzügyi része. Ezért van skinezés is.
Javítsatok ki, ha tévednék!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz bager13 #40291 üzenetére
Az nincs és nem is lesz figyelembe véve. Én csak úgy megjegyeztem, hogy ez lenne a legoptimálisabb (sőt már sokszor leírtam ezt itt, amikor okfejtés volt a rangrendszerről). Pénz beszél, kutya ugat.
Örüljünk neki, hogy legalább így, ebben a formában létezik. Nekem jobb, mintha nem lenne. Különben óriási lenne a katyvasz. Tudom, tudom, sokak szerint nagyon szar a rendszer, de én jól el tudok lavírozni így is. Ha ez sem lenne, akkor menne ám az igazi panaszkodás.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Zomb€€
őstag
Ezt ugy irod, mintha most tiltott lenne a berelt szero + mirc.
En szemely szerint nagyon orulok az mm-nek es a rangrendszernek, mert anno hiaba toltam 1.6-tal, ne mvolt olyan ismeretseg, hogy pikkpakk toljunk egy wart. Itt meg 1 perc es csinaljuk"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
rumos XIII
aktív tag
"A magyar válogatott felállása a 2015-ös világbajnoki szezonra a következő:
- Gabesson (VOLGARE)
- rmL (VOLGARE)
- Barcode (VOLGARE)
- FoDa (VOLGARE)
- K1CK ZEN (K1CK)
- Adrián "Raisy" Birgány (K1CK)
- Boda "bodito" Patrik (No team)
- Attila''boco''Árvai (No team)
- rape (t3h f4rm3r) (No team)
- Bence "DeadFox" Böröcz (K1CK)
- Csaba V1CE Kaposvári (ancients)
- alexrad (No team)
- FLASH (K1CK)
A kezdő magját pedig a gabesson-Deadfox-flash trió fogja alkotni, a 4. 5. player kérdéses, de mindenről tájékoztatni foglak titeket ITT, a facebook oldalamon!
#GOHUNGARY! " - flash[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
válasz rumos XIII #40294 üzenetére
Annyira ki nem állhatom flash természetét és játékstílusát, hogy elképesztő. Egyetlen jó tulajdonsága, hogy érdekli a magyar csgo.
-
bager13
aktív tag
válasz BlackDevil #40296 üzenetére
És hogyan sikerült ez nekik? Van valami új módszer?
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
BlackDevil
aktív tag
válasz bager13 #40297 üzenetére
nem tudom hogy új-e de elég jól át lehet b@szni vele sztem bárkit.
csak azt nem vágom hogy került friend listámba na mind1
az volt hogy hívtak csézni, beléptem lobbyba
adtak ts ip-t amire ha belépsz azt írja hogy valami audio plugin hiányzik és bead egy linket ( a ts és nem a srác ) hogy download here etc. rámész és leszedi ezt a fost. ahogy rámész már a géped át is adta az összes adatodat a p'csába és már ki is dob steam elköltik a pénzed ellopják a cuccaid az e-mailod + megváltoztatják azt is nehogy pw-t cserélj véletlen se ha elég gyorsan felocsúdnál ebben a helyzetben. ráadásul még az első ticketembe is belepofázott a tetűláda.... Ja és az emailomra amin a régi account volt amit leloptak, regeltek egy másikat
úgyhogy most lehet"ne" bizonygatni hogy az enyém az acc ha a k'b@szott steam support válaszolna és nem sablon szövegeket küldene. rengetegszer akartak már átverni mindenhol de idáig nem sikerült nekik. most meg ilyen sz@rházi gerinctelen féreg szutyokkal átvernek......ja és ha valaki ért a
DDOS-hoz vagy bármi más hasonló cucchoz és van neki akkor ajánlanám figyelmébe ezt a kis tetűládát: 93.76.4.138 (UA)[ Szerkesztve ]
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
csurenzoo
aktív tag
Mikor lealáznak / lecsalnak MM-n : [link]
-
szebe
addikt
válasz Zomb€€ #40293 üzenetére
Nyilván nem tiltott, de a "remek" MM kb kinyírta. Haver bérelt értelmes külföldi szerót, egy hónap alatt 3-4x jó ha találtunk rá ellenfelet. Mindenki megy MM-re, hiába 64 tick, hiába 2 perces köridő, hiába 45 sec c4timer...
"mert anno hiaba toltam 1.6-tal, ne mvolt olyan ismeretseg, hogy pikkpakk toljunk egy wart."
Már bocs, de ez meg simán a te hibád. Megannyi lehetőség volt anno, hogy egy értelmes társaságba bekerülj.
(#40288) vzsryl
Lehet csak én vagyok túl pesszimista, de látatlanban még jobban rágörcsölne a vérpisti, hogy "na vajon már megvan a legjobb rank, vagy még mindig a közepén járok?"(#40287) zkas90
Azt a bo3 csoportkörrel lehetne megoldani, minden egyéb csavar csak bohóckodás. A GSL csoportkört még megértem, mert nincs tétnélküli, "eladható" meccs, mint a round-robin esetén. Viszont a GSL formátumba nagyon kéne a bo3, különben random."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest