-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6921 üzenetére
EU TOP
világhuntop1azé ne mond,h a 100 fps kevés.
igazábol én onnantol nem látok különbséget a játékban,miota megvettem egy p4 3Ghz+6600gt kombot.azzal volt átlag 80 fps.ott még nem használtam maxot.és feltűnt,h 60-70 fps felett már semmi különbség.0 akadás,nem szaggat.semmi különbség egy 60- 342536265246fps között számomra.csak a 100 az szép kerek szám,azért van annyin.de felőlem lehetne fps max 60 is.vagy akár 50.semmi különbség.a vakulásos dolog humbug.
itt csak arra kell figyelni,h folyamatos legyen a game.álljon szépen az az fps egy szinten,ne ingadozzon össze-vissza.
az 1. gépemmel amivel játszottam volt rajta 9-15 fpsem
az ugy működött,h én láttam mindent rendesen,de a többi ember engem laggolva látott.ez azt eredményezte,h könnyedén lőttem le bárkit,de én nem kaptam.100fpsel ez ugy megy,h lövök,de kapom is. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6919 üzenetére
vakulás nem fps függő.az kártyafüggő.vedd le fpsed 40-re probáld ki meddig vakulsz.ugyan annyi lesz...
régi kártyámmal(nagyoin régi)
vmi ati 9000es széria talán.nem emlékszem már rá pontosan.1-2 mpig vakultam(fps 15-30).mostanival is meg tudom oldani,de ha fullra belenézek az minimum 5mp ;)
másik haveromnak meg crossfirebe van karija.és nem vakul semmit.csak egy villanás,mintha vaku lenne.és kész.1 mp sincs.fps neki is max 101...szal nem győztél meg.más érv?
neved? -
scope2007
addikt
-
h.adam.92
őstag
válasz
Genius007 #6885 üzenetére
én tört szerókon szoktam pusztítani
a 40:10 stat az átlag
volt mikor 29 fragem volt és akkor haltam meg először, de érdekes akkor pont nem sírtak... csak az volt a gáz, hogy mindenki lelépett a szeróról
már egy csomó nevem van, hogy ne ismerjenek fel (pl: .#gAymer^, EMPEROR, Luck more) hogy pár nevemet említsem
am jah én névről ismerem a srácot
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6832 üzenetére
PGCC-ben én is voltam párszor, csak az volt a gáz hogy mindenki mással akart játszani és mire megegyeztünk volna addigra bezárt
mi az hogy team kellene
nem létezik hogy itt nincs állandó 5 ember. én is tudok jönni bármikor mostanában, nincs semmi dolgom
persze mikrofonom még mindig nincsill. van egy asztali álló mikrofonom, lehet bevetem azt majd
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6832 üzenetére
szedj össze egy "mixteam"et
PGCCben ha yol emlékszem3x voltam.ott csak annyi volt a gáz,h az itthon megszokott grafikai beállítások mellett az ottani gépek nem igen mentek 60fos fölé...
de 100x jobb volt,mint egy mostani vista.
ha van aki cáfolja,meghallgatom és kiröhögöm -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #6830 üzenetére
vista egy kupac szar már bocs
választanom kellett(mivel nem fért el)...vagy a bill vagy az egérpadot teszem be a kis szekrénybe,amit asztalnak mondanak
hát az egérpad mellett döntöttem,és adtak egy billt,amiről a 3. körben kiderült,h nem működik rajta a space,amivel yo lenne néha ugranimeg még 1-2 gomb.én akkor azt mondtam szevasz,le vagytok szarva,többet oda nem megyek.
szal maradnak a nagyobbak,mint pl inf
nem vistára kell csapatot verbuválni,hanem infire.annak van értelme. -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6820 üzenetére
nekem volt tescos billentyűzetem. még az a régi fehér, rá volt írva hogy tesco gazdaságos
esküszöm az volt a legjobb! szétvertük, kihullt az összes billentyű, visszaraktuk és hibátlanul működött
ráfolyt a tescos almalé és azt is kibírta (a genius már nem volt ilyen szerencsés
).
mindig mikor őrült módon osztott képernyőn multizgattunk ezt a bill-t használtuk, mert mindig szétvertük ha valamelyikőnk ideges lettmás bill nem bírta volna, de ez bírta sokáig...aztán le lett cserélve egy a4tech gaming bill-re
-
raczger
őstag
válasz
Genius007 #6780 üzenetére
És ha másik szeróra át mész már nem is működik a spré? De, működik, mert a saját gépedre rakja a sprét, méghozzá a következő mappába: cstrike/materials/vgui/logos/kep.vtf
A config.cfg-ben pedig a köv van: cl_logofile "materials/vgui/logos/anubis.vtf"
Tehát alapból egyszerre csak egy sprét tudsz használni, de ha gyorsan változtatni akarod, akkor pl berakod, hogy:
bind z cl_logofile "materials/vgui/logos/anubis.vtf"
és ezek után, ha lenyomod a T-t, akkor az új spré fog működniez csak egy fél megoldás, de szerintem ahogy te akarod Vasi, nem lehet megoldani
-
-
-
Bocaa
senior tag
válasz
Genius007 #6643 üzenetére
dehogy azért arra nincs szükségem csak 1 hat helyes szerót szeretnék csinálni ahol én vok az admin.És azt bármikjor elindíthatom és haverokkal állatkodhatunk rajta
ez lenne a cél de ezért nincs kedvem bérelni egyet
a hls update toolt telepítsem fel vagy a letöltött exének legyen ez a célja?? -
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6573 üzenetére
Everest nem fut? Nálam azóta nem csinálja, amióta gondosan lelövöm az everestet a játék indítása előtt. Egyébként Oblivionnal ugyanez a helyzet, az is indítás után azonnal fagy, ha everest fut. Viszont csak azúta csinálja, amióta 64 bites Vistám van, a 32 bites XP alatt nem tapasztaltam.
p
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #6562 üzenetére
nem, igazad lehet. én mondjuk nem is nagyon játszottam még 100 fps fölött. lehet ha huzamosabb ideig nyomnám mondjuk 150 fps-el akkor én is így látnám
ez olyan mint amikor még nem tudod milyen igazi nővel lenni, addig elvagy magaddal is, de utána már nem állnál vissza rá semmi pénzért
-
-
mad1
veterán
válasz
Genius007 #6525 üzenetére
Ezt en kervenyeznem a helyedben elso hsznek,a moderatort keresek topicban
Valami hasonlo keppel:Nagyon jo hsz.
-
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6525 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat, kb 3 napnyi idegeskedésnekvetettél véget!
A console idegesített a legjobban, mert nem tudtam rate-et állítani.
Lehet jövőre befektetek CSS-re egy netes vásárlásra...
Még egyszer köszönöm szépen, le is mentettem magamnak a válaszokat! -
Isten88
senior tag
válasz
Genius007 #6520 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, a "-console" rész kellett csak, kipróbáltam, bejött.
A "rate"-ről rudnál nekem kicsit mesélni, hogy mi az a 25000, valamint az utóbbi kettő 100? Meg ezek mit állítanak? Csak mert ha tudom, hogy mit jelent, talán jobban tudom majd memorizálni a későbbi időkre...
CS 1.6-tal játszottam eddig több-kevesebb sikerrel, mostanában haverokkal toljuk, csinálok itthon dedicated szervert és becsatlakoznak hozzám, ebből kaptam kedvet a Source-hoz is, csak ott még lámáskodok.
Nickem "Isten88 [HUN]", de ha jóváhagyjátok, akkor beteszem a "[PH]"-s tagot is, csak gondoltam előtte megkérdezem, nehogy rosszat csináljak vele és megsértsek valakit.
Szerverek? Hát, a magyar szervereket előnyben részesítettem alacsony pingjük miatt. Játékon belüli keresőt használtam, és amit kiadott alacsony pinggel, ahhoz ptóbáltam csatlakozni, de eddig csak azokhoz sikerült, amelyik a rate-et magának átállította. Azt hiszem ilyen volt az "X-treme", vagy valami hasonló nevű szerver is. Mint előző hozzászólásomból kiderült, próbáltam a PH-shoz is csatlakozni, de azt hiszem a rate beállítási problémáim miatt nem jártam sikerrel.
Tudnátok pár IP-t adni, ahol jót szoktatok funolni, és vannak playerek is?
Még csak tört szerveresek jöhetnek szóba...mennyi a játék ára? Kb...?
Még az is érdekelne, hogy tehetem be a számlálókat a jobb alsó sarokba, mint ami az előttem hozzászólónál is van [(#6521) Vasinger!], mert CS 1.6-ban is hasznát vettem...
Köszönöm szépen a válaszokat! -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #6507 üzenetére
ok bocsi csak azt hittem átsiklottál flette
Mostmár az nem gond hogy van e net vagy nincs ez már megoldódott ez a problem.. hanem egyszerüen csak nem tudok rácsatlakozni a szerverre..ez a gáz..megcsináltam mindent ugyan ugy ahogy kell.. a jobbklikk steam / servers / lan fűl alatt lehetett látni a szervert csak éppen rá joinoltam akkor nem töltöti be hanem kis idő után irja ki amit az elözző hsz-omba irtam.. Remélem sikerül már vhogy megcsinalni mert hétfön lesz a lan parti és nem szeretnék tickrate 33-as szerveren jatszani.. -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #6485 üzenetére
köszi ezt a hsz-od már olvastam de kicsit pontatlan
mert : 2. Csinálj neki egy parancsikont ! Utána jobb click, és ami a célhez van irva, azt javitsd át erre : D:\SRCDS\Update\HldsUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir d:\srcds én ezt megcsináltam [link] szóval nem ugyan ezt kell beirni a célhez mert nekem nem a D:\SRCDS\Update mappába van feltéve a hldsupdatetool.exe hanem a C:\Users\PI\Valve\HLserver -be ..na de nem gáz mert én átjavítottam ezt a részt(D:\SRCDS\Update\) erre (C:\Users\PI\Valve\HLserver) a többi ugyan az ugyebár a vége az tetszőlegesen módosítható ahogy te is irtad nekem e:\css ..Na most ezt én megcsináltam aztán rákkatintottam kettőt gyorsan bejött egy ablak : Cheking bootstrapper version.. ez alá meg installation update .. és ennyi.. de mind ez olyan gyorsan hogy még print screen-t se tudtam róla késziteni..
..gondolom ez után kéne leszednie azt az 1Gb-ot amit nálam jelen esetben az e:\css-be fogja tenni..ugye? ..nem értem ezt az egészet pedig jól csinálom sztem.. legalább is az elözző hsz-omba amit irtam annak jónak kell lennie de mégsem az (warning unrecognized parameter 'Source') ..segíts mester
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6316 üzenetére
Nuke-on nem játszottam még, de az X1950Pro-val villognak még mindig a fehér háromszögek D2-n B sötétben. A 7600GS-nél ilyen gondom nem volt. Viszont az előfordul, hogy sötétben (D1-en és D2-n is) rózsaszínű a padló. Ezt a 7600GS rendszeresen csinálta, az X1950Pro tegnap először.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6302 üzenetére
Pontosan. Illetve közvetlenül team-választás után, ahogy nyomtam egy ok-t, és bedob spactatorbe. Akkor megnyugszom, hogy nem nálam van a hiba. Már csak azért is, mert ma is eljátszotta egyszer, ma ráadásul pont team-választás közben. Egyébként BB2-n csinálta.
Ehh, printscreen az elmaradt. Na majd legközelebb.
p
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Genius007 #6251 üzenetére
Nem járok olyan szerverekre alapból, ahol 30an vannak, én inkább 5v5-ben akarok játszani, amugy 3 bottal játszottunk igy első körben (mert a torrenttel leterhelt neten nem akartunk varni netes szerverre..) és simán ment, egy T5800-as procival semmi gond nem lesz, ja és minden details high-on volt, nekem ez most teljesen jó lesz, 450 fontból meg tudnam venni ezt a Toshibát 17"osban és az nekem átmeneti gépnek teljesen jó lesz
A szokásos optimista és bíztató hozzáállásotokat imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest