- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
BBre nem szívesen járok ,mert ott mindig jön a userban
toljad Looney Toonson...nonsteames, de legalább jo a hangulat, és ha megismernek nem bannolnak.
tegnap vmi de_boston pálya volt, és az isten se tudja miért, de eltűnt a célkeresztem. ezt közöltam a többiekkel, h ha béna vagyok hát azért van, de nem így lett XD de csak azon a pályán...ugy toltam le azt a mapot. 80:23al fejeztem be és még egy bant se kaptam
-
darál0w
Jómunkásember
na látod ezért jo a 100.
elég kicsi, h nehezen halj, és elég nagy,h célkereszt nélkül is adjam az 1golyot
Vasinger! a megszokásrol annyit, h 20! fpsel kezdtem anno
majd 60 azután 200. már ott feltűnt, h szinte semmi különbség nincs 100 fölött. és azota 100on vagyok. most meg mittudomén mennyi lehetne, de nem látom értelmét
-
Genius007
őstag
Van ez így ...
Mellesleg nem igazán szeretném megbontani, vagy egybe viszik, vagy sehogy!
Max lehet a procit eladom belőle hónap végén, de nem hiszem, hogy neked megérné az üzlet, mert nem tudnám jó áron beszámítani az E8400procidat.Zolás: Azt is felraktam (valami 130mb hotfix szutyok) de nem oldotta meg.
Mellesleg ezen beszartam [link]
" Q9650-et keresek, esetleg Q9550-et ->> E8500 beszámítással " (I)by sNORh(/I) -
Xelo
addikt
5. mi?
ma csinálgattam az oldalt, kuksizzátok meg: HellGear Team
-
Djuree
félisten
nekem mind1, csak hogy tudd ezer meg egy lehetőség van a csitelésre...azt mondd már meg hogy látja akit lelő, miközben nem is látszik
ja bocs, nem csít, csak röntgenlátás, superman-superman éyááóó
de nem lényeg, leszarom, mindenki úgy játszik ahogy akar, ha neki így jó, csak az én játékom ne bassza el... -
sNORh
addikt
nyehh.. hát igen
azis előfordul, de inkább gyakori az elviszek 10k-t, 2k-ig emléxek, a többit asziszem elvesztettem, másnap mondják olyan köröket rendelek, nemis ismerem kiknek, meg 3cigi(nemcigizek csak ha iszok xd) ilyenek
Djuree neem mondjad, öntsd ki nekem, mi nyomja kisszived..
-
ferminator7
csendes tag
úgy nézem és ott szokott 50 körül mozogni a pingem de néhe felmegy 500 köré de van olyan hogy felmegyek egy szeróra és 10-20 mp múlva kickel a pingek miatt ilyenkor is 500 körül szokott lenni de arra is volt példa hogy felmentem egy szeróra 10-20 mp múlva kickelt utána felmentem egy másikra ott meg másfél óráig bírta és akkor is csak mapváltás után kickelt 3-4 percre és nem ment a másik gépen a net de még a gép sem volt bekapcsolva szóval tiszta hülye a gép de lehet hogy visszadobom a jól megszokott xp-t
mondjuk eléggé tetszik a win7 bár előtte lehet hogy megpróbálok egy router restartot
-
h.adam.92
őstag
hogy is volt anno a lineup?
Gab(te), Csana(én), svéd, Hudson, SaSa?régi szép idők.
még ma is gondolok, hogy milyen jó lenne még velük, csak én vmi eredményt el is akarok érni.
Hudson-al szomszédok vunk, de már annyira nem tartom jó játékosnak, meg nem is igazán foglalkozik vele, inkább wow-ozik.
SaSa-ával azt sem tudom, hogy mi van. egyszer beszéltem vele msn-en, azt mondta átment egyhatba.
svéd. jajamikor éjjel 2-kor feljön bebaszva ts-re és mondja h "Hozzábaszlak a diófáhó!" xDD, nem lehet vele cs-zni, marad a tf2. meg a sulit kijárta, faterjával jár el dolgozni.
Te. Jó sok ideig inaktív voltál, utána voltál. emléxek azért lettél kitéve, mert nem voltál fent ts-en(én ezt nem is vettem észre) és nuke-n nem jöttél velünk, felbasztam az agyam és mondtam hudsonnnak h tegyük ki azokat akik nem tudnak magyarul(szal nem követik a taktikot)Mindent egybevetve, ha mindannyian játszanának szívesen újbólkezdeném.
jó emlékeim vannak a ferförszről -
A kocsmát sokan összetévesztik a hagyományos értelemben vett public szerverekkel.
Igen a kocsma publicnak van összedobva, ám elsősorban a Calisok (mint fizetők) szórakoztatására, ahová ha kedvünk tartja felmegyünk és jól érezzük magunk.
Természetesen bárkit szívesen látunk aki tolerálja eme tényt.
Sok igen jó játékos jár föl, akiket öröm kilőni.
Már ha olykor sikerül.
Ám az adminoknak is vannak nehéz napjaik.
És olykor kibaszok én is olyan gamert aki "profizmusával" elképeszt.
Múltkor történt oylan eset, hogy 3-an flashhel kirohanunk d2 hosszún, és a vakbottyán(szerintem annak kellett volna lennie) 3 fejest lő mindhármunknak.
Mondanom sem kell előtte sem ment olyan jól a játék ahogy terveztem,de ez betette a kaput.
És nem ám egy egész tárat szórt felénk, pár golyóból kiosztotta.
Ezután kickkeltem.
Persze utána megszólat a fél public, hogy ismerik a srácot és nem csal stb.
Ő is kiírta milyen kemény vagyok, mert szóvátettem,azért dobtam ki mert nem tetszett a játéka.
És gondoljátok akkor, abban a pillanatban szükségem van az ilyen kis pöcsökre.
Azt sem tudom ki fia, borja.
Tökmindegy, ha nem tetszik a hozzáállásom elmehet máshová, nem kell neki a haverok után rohagálni szerverről-szerverre.
Vannak jófej emberek akik feljönnek és jól érezzük magunk a napi meló után.
Ellazulunk,beszélgetünk, játszunk ennyi.
Az ilyen sok f.sz meg elmehet a p..sába.
Erősen szubjektív véleményt tudok ilyenkor alkotni.üdv
gúZ! -
raczger
őstag
Sajnos tényleg sok a hülyegyerek... egyszer régebben csináltam egy klánt, az is egy ilyen miatt esett szét, pedig nagyon jó team volt így visszaemlékezve!
Nehéz megbízható, értelmes embereket találni a source-ben és kevés szerverre lehet felmenni anélkül játszani hogy a végére ne basszák fel az agyad a sok hülyeségükkel.Ja, egyébként meg kb fél éve kiraktak az egyik klánból, oka nem volt, "csakmert". Igaz pár hónap után bocsánatot kért, addigra rájött ő is, hogy ez így nem volt szép, de nem esett jól, pedig jó kis társaság volt, ezt is le kellett nyelnem... És még volt nekem két-három ehhez hasonló eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged