- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4304 üzenetére
Izéé figy!
Ilyen számkódos szart kaptál ?
h2lb3ou3+
Ilyesmi ?
Mert ez egy biztonsági kód! (mindig ugyan azt a kódot küldik, mert 1acc-hoz, 1ilyen biztonsági kód jár!)Most csak azt tudod csinálni, hogy :
Retrieve Lost Account ... >>> I know my account name >>> "ide beirod az account nevet" >>> és itt kijön hogy :
Verificiation Code : " Ide beírod azt a kódot, amit e-mailben kaptál "
Secret Answer : " Ide beírod a biztonsági kérdésedre a választ "
Ha ez megvan, akkor beírod az új kódot, és kész, megvan az accountot!
Ha jól emlékszem, akkor ennyi!
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4281 üzenetére
Ventriztek, lesúgták az egészet egymásnak!
És minden bizonnyal csaltak is! Falat nézték elég feltünően nem egyszer, ketten lőttük őket, és 0 sebzés, elsem találtam! O.o
És ami a legrosszabb, hogy más játékélményét rontották el ezzel!etc ....
Mod.:
23:00-kor a TOP:
MoonDoom Stats
48órából 1day 2hour 56min 4sec CSS
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4220 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak elöregedett szegényke!
Nekem A4Tech egerem volt régen wirelessbe, nagyon szerettem nagyon jó egér volt!
Elemmel is ment, meg kábelen keresztül is lehetett neki tolni az energiát!
Kábelt elejébe kellett dugni, olyankor ugy nézett ki, mint egy sima madzagos egér!
De jó volt, mert az elemek "súlyként" müködtek nálam -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4175 üzenetére
Jaja!
Meg sok clánnál bekell szálni a serverbe is!
Havi X összeggel, ami általába 700ft körül van!
Nekem nem is ezzel van gondom, csak ha már fizetek, akkor vegyük komolyan, nem ?
De általába akkor is "elökörködések" vannak ....Vagy lehet velem van a baj, mert "túl komolyan veszem" ?
-
ZooLee19..
tag
válasz
illusiON #3949 üzenetére
Amúgy igen, Nekem is van ilyen.
Pár napja raktam fel a cnps9700 at, és egyszercsak belaggol, fps lemegy, azthittem szarul raktam fel a hűtőt, és sül a proci, na, gyorsan kilépek, vissza, semmi, ezt eljátszotte 2-3x azt azóta se.Meg ma olyan volt SL en, hogy késelün, CT voltam, késelek, hallom, hogy CT winn, erre abbahagyom a kést, és egyszer cask valaki lekésel....
Hát olyan lagg volt, hogy a szerver hamarabb játszotta a hangot, minthogy meghalt volna a csávó..
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3949 üzenetére
" hirtelen visszaugrik a játék 1 másodperccel stb, mintha csúszna "
Hehehehehe, nekem ilyet Vista-n csinált! (SP1 nélkül)
Vagyis azt is csak elején csinálta, olyan mint a lagg, de mégse ,, mintha visszahuzna a játék sec-et, vagy ilyesmi, késöbb elmult nekem, meg XP-n 1x sem csinálta!Amugy Zoziliusz egy f@sz, 3x belöttem és csicska, k. anyám stb ..
Bad Boys-ra azért néha felnézek, mert van egy pár arc, akin nagyon lehet nevetni
Pl.: Axel Foley
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3941 üzenetére
Keresd meg a Steam mappát, töröld a ClientRegistry.blob nevezetű file-t, és töröld!
Ujra inditod a Steam-et, és láss csodát, jön egy update, és jo lesz minden!
Ezt azért irja ki, hogy véletlen se tudj css-zni, amig az update nincs lent!Mod.:
" extra poén h már badboyzra sem enged, pedig az törtös... "
A Bad Boys az mióta tört ?
-
-
satomee
senior tag
válasz
illusiON #3864 üzenetére
Szerintem ebben semmi különös nincs.Én a DeathAdder-em szintén 800-on használom úgy,hogy játékban 1.0-ra van állítva, a saját szoftverében meg valami 2 körül ha jól emlékszem.És ismerek olyat aki erre azt mondta hogy szerinte túl gyors...Ez ízlés,méginkább megszokás dolga véleményem szerint.
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #3629 üzenetére
jaaaa! persze ha botokkal nézed akkor jóval lassabb mivel a botokat is a te procid számolja. így simán feleződik az fps. de ha nem botokkal nézed akkor jó.
mondom nekem 3800+-al (2500Mhz-re volt húzva) meg 8800gts-el (elvileg nem nagyon számít a vga, de ezek a g80-ak már más tészták, ezek már besegíthetnek a cpu-nak), meg volt mellette 2x1 giga ram. 180-200 fps volt fullon. átlag 16 játékossal (max 20). nem botokkal!!! ennyit mért a fraps, ezen nincs mit magyarázni... -
diegho
nagyúr
válasz
illusiON #3632 üzenetére
első próba az volt, hogy steam uninstall, majd install másik partícióra, semmi változás. utána jött a fél éves xp mentés visszatöltés és úgy install, helyzet változatlan utána jött az alaplap, ram, vga csere és vista, steam install, de a helyzet változatlan ezután jött vga csere majd xp install és steam install és helyzet változatlan
cfg jöhet, átírom és megnézem úgy. (próbáltam már fnatic guit, cpl guit, gps guit mindegyikkel ugyanez)
Fáraó: hálókártya is cserélődött igen és modemezek, igaz van egy rakás routerem is, de a planet gigabites azt játszotta, hogy random ledobálta a netet szóval azt kidobtam az smcnek meg eltűnt a leírása és nincs meg a felh jelszó, se smc se admin se 1234 se a netes manualban leírt nem jó reset után se
van még vagy 5 tp-link meg 5 planet, de azokat nem próbáltam, hiszen más játéknál nem jelentkezik a probléma.
-
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
illusiON #3565 üzenetére
fpsmax_900
ezt írd be a console-ba. Alapból 300on megáll.
A Source prociból dolgozik, tehát édes mind1 ilyen kártyád van.
Nekem 384 átlag fps-t csinált stress testben 1680x1420-ba 4x simítások mellett 8600 GT vel és 8800GT SSC vel, 8800 GTS 512 vel is.
Szoval proci lesz az. -
illusiON
őstag
válasz
illusiON #3564 üzenetére
na kéne 1 tipp, mi a fasz az hogy amikor bekapcsolom géept, felmegyek sourcera a menüben kapásból 300fpsen akad, de mondjuk egy negyed-fél óra játék után, ez leesik 170maxra?
a kártya biztos nem melegszik mert rivatuner fogja, esetleg a procim melegedik és hőre fosul a teljesítménye? még csak feladatkezelőben sem találok semmit ami lefoglalná mégis romlik a teljesitmény, és cska akkor lesz jó ha ujrainditom a gépet
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3507 üzenetére
" lövöldözés legyen máskor is jóezz de 7végén ti nem értek rá? meg mondjuk kicsit később, úgy 10 fele? "
Nem nagyon lesz jó !
Mert hétköznap általába este 9töl gyakorlunk a serverünkön + warozunk !
Hétvégén pedig este 10töl kb, warok vannak, + taktik meg minden !
De ha este 10töl ráérünk, akkor irok friends-be nektek, + ide !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest