Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz bana'n #983 üzenetére

Ez mind szép és jó amit leirtál , köszönöm :) :R
    Csak van egy kis bibi :DDD
    Még pedig az hogy, a net itt ugy van hogy: :DDD
    15km-re lévö városba ADLS van ! onnan wifi-n szórják tovább a falukba .. falurol falura szórják ...
    És vannak a tornyok : 2tornyot látok ... mindkettön ugyan ugy jön a net ..mert az elsö torony az a köv faluba van ... a másik meg ebbe a faluba ...de mind kettö ugyan oda ''fut'' be...szóval szinte mind1 melyikre vagyok csatlakozva.. ( max egyiknél kicsit jobb a pingem , mert azon kevesebben ''töltenek'' )
    És Nekem a szembe lévö ''szomszéd'' állit ezt azt , mert Ö kezeli / csinálja ezeket a dolgokat ! Ő a ''moderátor'' :DDD
    És hiába hogy én itt ''kinyitnák'' minden portot , mikor Ö csak 27000-32000 nyitotta meg nekem ... ( meg a többi ami nagyon szükséges )
    Amugy a netem igy van : tetön antenna , onnan megy a wifi-s routerbe az antenna kábel, onnan meg jön az UTP kábel a gépembe ( hálókariba ) :)
    Sajna ebbe a Faluba nincs ADSL ... :(((
    De ha minden igaz akkor max 2hónap és optikai szálon vagy min gyün a net ...( egy darabig jön majd csak ugy ameddig lehet ..onnan meg wifi-n szorják majd ..de jobb lesz mert nem lesz nappal HUN serveren 70-120 pingem , mint most ) :W
    Most kolbászon jön :DDD

Jah és még mielött megkérdeznétek melyik f0$ falu ez ahol nincs ADSL..
    Hát ez Szlovákiába egy falu .. Nógrád Megye --> Balassagyarmattol 5-kmre...
    :)

Új hozzászólás Aktív témák