- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget!
Nagyon jó kis fórum ez, igazán gyorsak a reagálások!
1. Dexter - Köszi a tippet, sajnos ez nem igazán járható út, pláne, hogy most gondolkodom az Ubuntura áttérést. Ott a 9-es változattal állítólag menni fog. Ha van ötlet Ubuntu alatti grafikai programhoz, akkor azt szívesen várom! Amúgy soha nem tanultam, csak csinálom. Közben alakul minden... Ha most még egy másik progit meg kellene tanulnom, biztosan nem lennék boldog! Köszönöm a segítséget!

2. Beniman - Nekem a teljes anyag van 1 dokumentumban. 2 külső és a belső oldalak. Így lett 320 MB a mérete. Amit ajánlottál, azt kipróbálom a következő munkámnál! Nagyon köszi az ötletet!

3. VectorworksH - Tetszik az ajánlatod, de az ár meglehetősen sarkallatos pont! Illetve az is számít, hogy milyen távolságra vagyunk egymástól, mivel fotózás is van, amit szintén én csinálok. De biztosan megoldható lenne ez is, esetleg ez marad nálam és küldöm FTP-n ami kell... Szóval, lécci mondj egy árat, amiért elvállalod az anyag nyomdai előkészítését, milyen formában képzeled a munkát! Lécci az e-mail címemre küldd a választ! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő